Pinesk@ Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 Z nowości- nie ma nowości. Behawiorysty jeszcze nie było, w zachowaniu poprawy raczej niestety nie ma... Quote
bea_204 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Powiedz Pinesko jak schronisko traktuje Biszkopcika, to znaczy czy jest bezpieczny ???? Quote
Plicha Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 No trochę bez sensu to wszystko. Czy ty wiesz Pinesko czemu oni go nie oddali do tego domku, który go chciał? Ten behawiorysta to chyba jakaś ściema, tyle czasu już minęło, a co to zmieni jak zobaczy go behawiorysta? Zdecydują wtedy czy go uśpić czy nie? Przecież on potrzebuje domu w którym nabierze zaufania do człowieka. Zamkniety w schronie nie zrobi żadnych postępów :shake: Quote
Pinesk@ Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 Biszkopt w ogóle sie chyba nie poprawił w zachowaniu. Został przeniesiony na zewnątrz, mieszka z drugim psem. Zawsze kiedy obok przechodzę szczeka z daleka i jeży sierść. Nie wiem jak to bedzie z nim dalej. Naprawdę nie wiem jak temu psu pomóc. Ja ciężko widzę jego socjalizację w schronie. Jedyne co mi przychodzi do głowy to dobry, sprawdzony, dogomaniacki hotelik, który z psem będzie pracował na co dzień. Quote
polubek Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 biszkopciku co ty taki dzikusek jesteś. zacznij współpracować Quote
Pinesk@ Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Na razie wstrzymać się proszę z ogłoszeniami. Pojawiło się światełko dla psiaka, zobaczymy co z tego wyniknie. Quote
Pinesk@ Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Jak wszystko będzie szło w dobrym kierunku- wtedy uchylę, nie chcę robić złudnych nadziei.. Quote
marta0731 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Wybaczcie ale szukamy wszedzie Szczotka ma w piatek operacje. Panstwo ja adoptowali ze schronu ale ich na zabieg nie stac, bardzo ja kochaja, nie chcemy by ja oddali http://www.dogomania.pl/threads/174158-Kudłata-i-malutka-Szczotka-w-ds-potrzebuje-pieniędzy-na-operację Quote
polubek Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 są jakieś nowe wieści w sprawie biszkopcika, najlepiej dobre Quote
Pinesk@ Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 Są wspaniałe! :sweetCyb: Biszkopt ma zapewnioną 'miejscówkę' w Stacyjce Maltusia. Jakiś czas temu zadzwoniła do mnie pani Viola z Aten, znalazła dla Biszkopta miejsce w Stacyjce, bardzo przejęła sie jego losem. Jestem ogromnie przeszczęśliwa! :multi: Pani Ola ze Stacyjki będzie z Biszkopcikiem pracować, pani Viola adoptuje go wirtualnie. Najogólniej mówiąc teraz szukamy transportu Tczew- Legnica! [SIZE=2] Potrzebne też będą fundusze na transport czyli ewentualny zwrot kosztów paliwa. Dogomniacy pomóżcie ! To ogromna szansa na nowe życie dla Biszkopta- Rudiego! [SIZE=2] Quote
Pinesk@ Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 Teraz tylko musimy znaleźc transport ! To drugi koniec Polski, będzie ciężko ale mam nadzieję, że się uda. Będą potrzebne deklaracje na opłacenie ewentualnych kosztów paliwa. Kto mógłby wspomóc chojraka? Będę robić bazarek też dla niego niedługo, tylko niech aparat odnajdę. Quote
Pinesk@ Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 Kojec będzie postawiony w przyszłym tygodniu także w przyszłym tygodniu mógłby już jechać. Na razie szukam kogoś kto mógłby go przewieźc na takiej długiej trasie, myślę, że jak już to bedzie to musiał byc transport łaczony bo to jest jednak kawał drogi i nie wiem kto tak daleko mógłby go zawieźc, zresztą zaraz skontaktuję sie z naszą panią kierownik, może schronisko będzie mogło go podwieźc, tylko zobaczymy ile koszty wyniosą. Założę jeszcze wątek na transportowym. Quote
Pinesk@ Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 Na chwilę obecną przewertowałam mapy, przesiedziałam na zumi.pl i transport możemy zorganizować etapami np.: Tczew- Grudziądz Grudziądz-Bydgoszcz Bydgoszcz- Gniezno Gniezno- Legnica lub inne kombinacje. To tylko taka moja luźna propozycja żeby mniej więcej zobrazować trasę. Na pewno pies będzie musiał byc przewieziony w kennelu. We wtorek wieczorem napiszę jakieś konkrety, najpierw porozmawiam ze schroniskiem ;) Quote
Ammounie Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Może ajlii pomoże? Oferują transport po kosztach: [url]http://www.dogomania.pl/threads/176436-Oferuj%C4%99-transport-za-zwrot-koszt%C3%B3w-%28Warszawa-dowolne-miejsce-w-Polsce-Warszawa%29[/url] Quote
polubek Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [URL="http://www.dogomania.pl/threads/181840-Transport-TCZEW-LEGNICA-poszukiwany%21-PILNE%21-Biszkopt-ma-szans%C4%99-na-nowe-%C5%BCycie%21"][IMG]http://img710.imageshack.us/img710/3213/biletbydgoszczgdyniaoro.jpg[/IMG][/URL] proszę może w ten sposób biszkopt zbierzw szybciej kaskę na szansę do lepszego życia Quote
bea_204 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Bardzo się cieszę, że Biszkpcik ma szanse na wspaniałe życie :):):):) Quote
Recommended Posts