beataczl Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 widzialam filmik, ktos chyba na glowe upadl, zeby takiego psa uspic. Pies ma duzy potencjał w sobie, widac na pierwszy rzut oka. Quote
bea_204 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Będziemy się do Pana Boga modlić o wspaniałą Rodzinę dla Biszkopcika. Quote
Pinesk@ Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Bez zmian, się rozbestwił paskudnik jeżeli chodzi o inne psy, wylegiwał się na Słonku znowu. Quote
bea_204 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Niech się na słonku wyleguje :):):):) Behawiorysta przyjdzie do niego ?? Rodzina, która chce go adoptować dalej jest zainteresowana ?? Mam nadzieję, że tak. Wierzę, że Biszkopcik będzie miał Wspaniałą Rodzinę :):):):) Quote
polubek Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 więc rozumiem że biszkoptowi przeszedł domek koło nosa tak? je zeli jest inaczej to mnie oświećcie. mam nadzieję że behawiorysta pomoże naszemu cykorkowi Quote
bea_204 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Co u Biszkopcika ?? Jak wyglądają jego szanse na adopcję i spotkania z behawiorystą ?? Quote
Plicha Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 polubek napisał(a):więc rozumiem że biszkoptowi przeszedł domek koło nosa tak? je zeli jest inaczej to mnie oświećcie. mam nadzieję że behawiorysta pomoże naszemu cykorkowi Czy to prawda? Dlaczego tak się stało? Czy schronisko nie chciało go oddać? Quote
Pinesk@ Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Ja nie moge sie wypowiedziec na temat tego czy domek czeka czy nie bo nic w tej sprawie nie wiem. Jak tylko bedą jakieś konkretniejsze informacje na temat Biszkopta to dam na wątku znać. Quote
Plicha Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Pinesko ale ja nie rozumiem, to nie jesteś w kontakcie z tym domkiem? Jeśli założyłaś wątek psu i zgłosił się chętny dom to nie starasz się utrzymywać z nim kontaktu i namówić żeby poczekali na Biszkopcika? Na wątku była przecież osoba, która miała kontakt z tym domkiem. Quote
Jages Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Coraz bardziej mi się nie podoba historia Biszkopcika.... coś tu mi nie gra i zaczyna "śmierdzieć" :( Quote
bea_204 Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Mam nadzieję, że jednak Biszkopcik jest bezpieczny i że Rodzina na niego czeka z miłością i opieką. Quote
bea_204 Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Pinesko napisz co u Biszkopcika. Chcemy dla niego jak najlepiej, więc napisz co się dzieje. Quote
Pinesk@ Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Nie mam stałego dostępu do internetu obecnie stad też moja długa nieobecnosc. Nie mam też żadnych nowych wiadomosci. Z tym domkiem nie ja miałam kontakt, pan dzwonił do schroniska, do pani kierowniczki naszej również. Nie wiem czy pan zrezygnował czy nie. Postaram sie dowiedziec jak najszybciej. Quote
Plicha Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Daj znać jak coś będziesz wiedziec :) A jak tam Biszkopcik, był behawiorysta u niego? Quote
bea_204 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Biszkopcik czeka na pomoc, my czekamy na wieści o Biszkopciku. Quote
Pinesk@ Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 w sobotę go odwiedzę, będą nowe wiadomości ;) Quote
Recommended Posts