Korenia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 :: FiGa :: napisał(a):Cześć Aneta :multi: Tyle fotek ze sama nie wiem którą mam zacytować, wszystkie piękne :sweetCyb: ;) Co do wolontariatu - moje marzenie. Ale do najbliższego schrona mam 55km, rodzice sa przeciwni :shake: Jednym słowem - bagno. To rzzeczywiście kawałek drogi.. ja mam jakieś 10-15 km ;) Quote
Estera Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Witam Atenko :) Masz przeurocze wielkopsy :lol: i tego małego :lol: Zazdroszczę takiego trio ;) Quote
goldenka245 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Moje Bernusie:loveu: Kocham Bernusie:loveu: Wpadnijcie do Nas bo chce wasz banner bo nie nawidze szukać ;-) Pozdrawiamy :) Quote
a_ga.isk Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Wpadam na szybko :lol: Sliczne fotki :cool3: Mam nadzieje ze do mojego powrotu bedzie ich wiecej... grzecznie prosze :mad: Trzymaj sie :p Quote
Atena Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Jescze wszytskich z wczoraj nie wstawiłam:eviltong: Więc jak wrócisz bedą bo u mnie śnieg:multi: Quote
a_ga.isk Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 U mnie tez snieg ma podobno byc :multi: Jade do Polski :lol: Mialam jechac dzisiaj ale kierowca odstawil focha a inni niestety nie jezdza... dopiero po sylwku...:mad: A co do kapieli.. Nie powiem zeby Lucca ja uwielbiala ale hmm nie miala wyboru :evil_lol: Quote
Atena Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Uwielbiam im robic zdjecia jak sie gryzą:loveu: jak jutro będzie sneig to wstane z samego rana i im zdjecia porobie:evil_lol: Bo jeszcze pada:cool3: I tak już od 17:multi: CDN:razz: Quote
Korenia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Atena napisał(a):Jescze wszytskich z wczoraj nie wstawiłam:eviltong: Więc jak wrócisz bedą bo u mnie śnieg:multi: U mnie też pada:multi: Atena słychać u was głośno wystrzały ? Quote
shirrrapeira Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Jakie piekne cudowne bernusie i mieszaniec jamnika. Sliczne psiaki. Quote
Atena Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Chyba zadaleko, bo u mnie nawet z rynku widać;) i słychać. CDN Mam jeszce sporo Olivera:evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Cześć :) Świetne fotki z walk potworowców :evil_lol: Zazdroszczę sniegu :shake: Quote
a_ga.isk Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [quote name='Atena'] Czy to Roxy ? Powiedz ze trafilam :wink: :seeyeah: Quote
Atena Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Tak:cool3: A miałam dzisiaj zrobić filmik z walki pluszaków, ale skupiłam sie na szkoleniu z Obedience bo chce w przyszłym roku startować:cool3: I Roxy juz ładnie , sporotow chodzi przy nodze i zostaje w miejscu:loveu: Tylko wsród psów wariuje:shake: Quote
Korenia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Atena mam big prośne... dawaj od razu fotki większe, bo za kazdym razem trzeba klikac i klikac i pozniej otwiera sie 100000000 okinen ;) Quote
Atena Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Juz mówiam ze najwieksze jakie mge wstawić to 320x240 A one są malutkie Quote
Korenia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [quote name='Atena'] malutkie:watpliwy: Lepsze takie niż takie mini mini...;) Quote
DiDDlina85 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Cudne masz te psiaki:) Fantastyczne trio:) Quote
basia bonnie Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Sliczne to trio :loveu::loveu::loveu: Pozdrów je ! Śliczne fotki :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Piękne psy!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Cześć Anetko :calus: A nie mogłabyś zainstalować jakiegoś programu graficznego i w nim pomniejszać fotki?? :cool3: Pozwolę sobie zacytować, mam nadzieje że Kamila mnie za to nie zbeszta :diabloti: [quote name='kamila-dog']Prosze http://photofiltre.free.fr/download_en.htm#A Kliknij na pierwsze od gory tam gdzie jest english version. Ja wszystko robię własnie tym programem ;) Quote
:: FiGa :: Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Dużo zdrówka i zszczęscia w Nowym roku :multi: :calus: Do piątku ;) Quote
Atena Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 [quote name='Korenia']Lepsze takie niż takie mini mini...;) Ale mi ta wielkośc zdjęć jest potrzebna wrazie jakiegoś wypadku z kompem:roll: [quote name='Paulina_mickey']Piękne psy!!!! :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='ß@$!@']Sliczne to trio :loveu::loveu::loveu: Pozdrów je ! Śliczne fotki :loveu: [quote name='DiDDlina85']Cudne masz te psiaki:) Fantastyczne trio:) Witam w naszej galeri:multi: [quote name=':: FiGa ::']Cześć Anetko :calus: A nie mogłabyś zainstalować jakiegoś programu graficznego i w nim pomniejszać fotki?? :cool3: Ja wszystko robię własnie tym programem ;) Od programów jest brat, a jego o cos prosić to sie długo czeka - bo u kogos zrobi a w domu nie. [quote name='Dynia']Święta, Święta i po Świętach, nikt już o nich nie pamięta, bo Sylwester już za pasem, bawmy ostro się w tym czasie! Dynia i ferajna :huh: :huh: :huh: [quote name=':: FiGa ::']Dużo zdrówka i zszczęscia w Nowym roku :multi: :calus: Do piątku ;) Dziękujemy za życzenia:) Zobaczymy czy 7 okaże sie szczęśliwa. Szcześliwe są dla mnie liczby parzyste - w tym też lata. 2006 nie zaczął sie szczęśliwie (zaginięcie Igora), ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, no i wyszło :) - Pojawienie sie Roxy. Pożyjemy, zobaczymy! Tak wiec Figo- do piątku :) A ja postaram się zrobić nowe zdjecia i wstawie troche starych jak będe w domu :) Pozdrowienia, Aneta Quote
a_ga.isk Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Anetko... pociesz mnie... dzisiaj zauwazylam ze Lucca kuleje na tylnia lapke :cry: na jutro mam weta... Boze! Jak to bedzie dysplazja to sie chyba zalamie... wtedy wszystkie marzenia o wystawach itp legna w gruzach a co gorsze nie wiadomo co bedzie dalej... Moja mama jest zalamana i wkurzona w jednym... raz musielismy uspac spanielka... ale on byl z pseudohodowli... teraz mowi ze nie wiele wiecej dalo nam kupienie psa z rodowodem ... Boze... Nie wiem jak wytrwam do jutra... na dodatek do weta ja jechac nie moge bo mam o tej porze egzamin. Wogole nie wiem jak bede mogla sie na nim skupic :| :( Quote
Korenia Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 a_ga.isk napisał(a):Anetko... pociesz mnie... dzisiaj zauwazylam ze Lucca kuleje na tylnia lapke :cry: na jutro mam weta... Boze! Jak to bedzie dysplazja to sie chyba zalamie... wtedy wszystkie marzenia o wystawach itp legna w gruzach a co gorsze nie wiadomo co bedzie dalej... Moja mama jest zalamana i wkurzona w jednym... raz musielismy uspac spanielka... ale on byl z pseudohodowli... teraz mowi ze nie wiele wiecej dalo nam kupienie psa z rodowodem ... Boze... Nie wiem jak wytrwam do jutra... na dodatek do weta ja jechac nie moge bo mam o tej porze egzamin. Wogole nie wiem jak bede mogla sie na nim skupic :| :( Spokojnie ! Bądź dobrej myśli! Lucca ma 4 miechy i rozpiera ją energia, może gdzieś zle stanęła albo cuś.. Quote
Recommended Posts