Jump to content
Dogomania

Powrót! Roxy, Igor(berny) i Oliver, zapraszają;)

Recommended Posts

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Cześć Aneta :multi:
Tyle fotek ze sama nie wiem którą mam zacytować, wszystkie piękne :sweetCyb:
;)
Co do wolontariatu - moje marzenie. Ale do najbliższego schrona mam 55km, rodzice sa przeciwni :shake: Jednym słowem - bagno.

To rzzeczywiście kawałek drogi.. ja mam jakieś 10-15 km ;)

• Replies 501
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U mnie tez snieg ma podobno byc :multi:
Jade do Polski :lol: Mialam jechac dzisiaj ale kierowca odstawil focha a inni niestety nie jezdza... dopiero po sylwku...:mad:
A co do kapieli.. Nie powiem zeby Lucca ja uwielbiala ale hmm nie miala wyboru :evil_lol:

Posted

Atena napisał(a):
Jescze wszytskich z wczoraj nie wstawiłam:eviltong:
Więc jak wrócisz bedą bo u mnie śnieg:multi:

U mnie też pada:multi: Atena słychać u was głośno wystrzały ?

Posted

Tak:cool3:

A miałam dzisiaj zrobić filmik z walki pluszaków, ale skupiłam sie na szkoleniu z Obedience bo chce w przyszłym roku startować:cool3:
I Roxy juz ładnie , sporotow chodzi przy nodze i zostaje w miejscu:loveu:
Tylko wsród psów wariuje:shake:

Posted

[quote name='Korenia']Lepsze takie niż takie mini mini...;)
Ale mi ta wielkośc zdjęć jest potrzebna wrazie jakiegoś wypadku z kompem:roll:

[quote name='Paulina_mickey']Piękne psy!!!!
:loveu: :loveu: :loveu:
[quote name='ß@$!@']Sliczne to trio :loveu::loveu::loveu: Pozdrów je ! Śliczne fotki :loveu:
[quote name='DiDDlina85']Cudne masz te psiaki:) Fantastyczne trio:)

Witam w naszej galeri:multi:

[quote name=':: FiGa ::']Cześć Anetko :calus:
A nie mogłabyś zainstalować jakiegoś programu graficznego i w nim pomniejszać fotki?? :cool3:
Ja wszystko robię własnie tym programem ;)
Od programów jest brat, a jego o cos prosić to sie długo czeka - bo u kogos zrobi a w domu nie.

[quote name='Dynia']

Święta, Święta i po Świętach,

nikt już o nich nie pamięta,
bo Sylwester już za pasem,
bawmy ostro się w tym czasie!

Dynia i ferajna

:huh: :huh: :huh:

[quote name=':: FiGa ::']Dużo zdrówka i zszczęscia w Nowym roku :multi:
:calus:
Do piątku ;)

Dziękujemy za życzenia:)
Zobaczymy czy 7 okaże sie szczęśliwa. Szcześliwe są dla mnie liczby parzyste - w tym też lata. 2006 nie zaczął sie szczęśliwie (zaginięcie Igora), ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, no i wyszło :) - Pojawienie sie Roxy.
Pożyjemy, zobaczymy!
Tak wiec Figo- do piątku :)

A ja postaram się zrobić nowe zdjecia i wstawie troche starych jak będe w domu :)

Pozdrowienia,
Aneta

• 2 weeks later...
Posted

Anetko... pociesz mnie... dzisiaj zauwazylam ze Lucca kuleje na tylnia lapke :cry: na jutro mam weta...
Boze! Jak to bedzie dysplazja to sie chyba zalamie... wtedy wszystkie marzenia o wystawach itp legna w gruzach a co gorsze nie wiadomo co bedzie dalej...
Moja mama jest zalamana i wkurzona w jednym... raz musielismy uspac spanielka... ale on byl z pseudohodowli... teraz mowi ze nie wiele wiecej dalo nam kupienie psa z rodowodem ... Boze...
Nie wiem jak wytrwam do jutra... na dodatek do weta ja jechac nie moge bo mam o tej porze egzamin. Wogole nie wiem jak bede mogla sie na nim skupic :| :(

Posted

a_ga.isk napisał(a):
Anetko... pociesz mnie... dzisiaj zauwazylam ze Lucca kuleje na tylnia lapke :cry: na jutro mam weta...
Boze! Jak to bedzie dysplazja to sie chyba zalamie... wtedy wszystkie marzenia o wystawach itp legna w gruzach a co gorsze nie wiadomo co bedzie dalej...
Moja mama jest zalamana i wkurzona w jednym... raz musielismy uspac spanielka... ale on byl z pseudohodowli... teraz mowi ze nie wiele wiecej dalo nam kupienie psa z rodowodem ... Boze...
Nie wiem jak wytrwam do jutra... na dodatek do weta ja jechac nie moge bo mam o tej porze egzamin. Wogole nie wiem jak bede mogla sie na nim skupic :| :(
Spokojnie ! Bądź dobrej myśli! Lucca ma 4 miechy i rozpiera ją energia, może gdzieś zle stanęła albo cuś..