Korenia Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 śliczne foty - ta z wargami super :multi: A ja proszę o focie Olivierka :loveu: Quote
Atena Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 Korenia napisał(a):To kawałek drogi - dla kogoś kto nie ma samochodu... Nie zauważyłam tego :P Do mojej miejscowości dojezdrza autobus 608 z Dworca Nadodrze ;) Quote
Korenia Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Atena napisał(a):Nie zauważyłam tego :P Do mojej miejscowości dojezdrza autobus 608 z Dworca Nadodrze ;) To możesz pojechać 608 do dworca nadodrze, a pozniej 132 lub 142 na nowy dwór :) Quote
Atena Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 Omijajac fakt, ze DN jest rozkopany i sie nie orientuje gdzie dojade :evil_lol: Wystarczy, że przy Karłowicach jak zawsze wysiąde, bo ostatnio widziałam, autobus do ND. No tylko, ze jeśli już to w weekend i jeśli już to wiosną:roll: Nie wiem, zobaczy się. Tym bardziej, ze jedynie z Roxy. Quote
Korenia Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Wiosną, wiosną, bo pies by mi zamarzł - już się przeziębiła ;( Quote
Atena Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 No to ja wstawie ramke na początek galeri od constancja vbmenu_register("postmenu_2372836", true); I bannerek który niedługo znajdzie siw w moim podpisie ;) Chciałam też powiedzieć, że jak ktoś chce zobaczyc Roxy prawie, ze "na żywo" to na blogu psiaków www.roxyigor.blox.pl są załączone filmiki z kluchą podczas szkolenia.:razz: Planuje dzisiaj porobić psiaka zdjecia i mam chyba Oliverkkowy filmik sprzed 2 tygodni to zaraz wstawie.:multi: Quote
Atena Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Filmik: http://www.youtube.com/watch?v=RTG4yXqMwAk Na początku widac, jak Roxy go zaczepia, a on indywidualista nie lubi jak Roy za nim lata, a ta uwielbia zaczepiać małe psy. Quote
Korenia Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Jejciu.. te jego krzywe łapki są słodziaste :loveu: Quote
Atena Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Jedyne w swoim rodzaju:cool3: Miałam im porobić zdjecia, ale ciemno się robi, i bedzie flesh, a Igor sie go boi i zdjęcia brzydko wychodzą, jutro o świcie ładnie wyjdzie. Tylko żeby był śnieg:multi: Bo tak będzie brzydki 'krajobraz":shake: Quote
Atena Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Zdjeć nowych nie ma i szybko nie bedzie:shake: W sobote wystawa i skupiam się na cwiczeniu z Roxy. Późno wracam, sporo nauki i mało czasu kiedy jeszcze jest jasno. Do tego zimno, że aż wszytskiego sie odechciewa. Ze światówki przywioze zdjecia i juz w niedziele wezme sie za sesje zdjeciową moich burków:evil_lol: Quote
Klaudia :-) Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Wystawiasz Roxy w sobote w Poznaniu,w jakiej klasie i jaki macie numer? Też będe w sobote:-) Quote
Atena Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Klasa młodzieży numeru musze poszukać:P zaraz 2587 Quote
Atena Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Relacja przed wystawowa:razz: http://roxyigor.blox.pl/html Quote
zaba14 Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 i jak wam poszło na wystawie? Galerie zobaczylam całą, ale fotek małego Olivera nie ma :mad: Quote
Atena Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 hm... jak nie ma? Jako szczeniaka czy ogólnie?? Tak wiec 34 suki w klasie wiec na początku jak weszliś,my na ring to cały zajeliśmy, a nastepnie sedzia podzielił na dwie grupy. Roxy otrzymała ocenę doskonałą, jednak nie słuchała sie na ringu, nie chciała ustawić i biegła jak chciała :/ Przed wystawą sporo ćwiczyłyśmy i było dobrze, nawet na ostatniej wystawie ładnie biegła i dała sie ładnie ustawić. Moze to ta hala tak na nią wpłyneła? Quote
Korenia Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Atena napisał(a):hm... jak nie ma? Jako szczeniaka czy ogólnie?? Tak wiec 34 suki w klasie wiec na początku jak weszliś,my na ring to cały zajeliśmy, a nastepnie sedzia podzielił na dwie grupy. Roxy otrzymała ocenę doskonałą, jednak nie słuchała sie na ringu, nie chciała ustawić i biegła jak chciała :/ Przed wystawą sporo ćwiczyłyśmy i było dobrze, nawet na ostatniej wystawie ładnie biegła i dała sie ładnie ustawić. Moze to ta hala tak na nią wpłyneła? Ale doskonała jest! Jest jeszcze młodziutka więc szaleństwa w głowie! Nie przjmuje sie! i nie wymagaj od Roxi zbyt wiele - powolutku, ale dojdzie do doskonałości! Quote
Atena Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 tak wiem, po cieczce sie uspokoi -nawet nietetsy uspokoji bo uwielbiamtego szaleńca:loveu: Zdjecia bym dała gdyby wyszły:mad: Quote
zaba14 Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 tak chodzi mi o fotki jak był szczeniorkiem :P No i gratuluje wam u suni! Jest jeszcze młoda, nauczy się ładnie biegać ;) Quote
Atena Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 Dziękuję za gratulacje :) Nie mam zdjęć Igora i Olivera jak byli mali. To było ładne 4,5 roku temu kiedy mieliśm tylko aparat analogowy i nikt nie myślał by robić psa zdjecia, dopiero potem gdy skonczyły z rok to siostra kupiła klisze i ma kilka zdjeć, ale nie mam skanera. Quote
Atena Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 Tak se myśle... myśle..... i myśle,...... aż doszłam do wniosku, że jednak wstawie, nawet te rozmazane zdjecia z wystawy, na których cos widać, bo lepszy ryc niż nic:evil_lol: Chcecie?:razz: Jak nawet nie, to wam wstawie. A jutro, kończe wcześniej lekcje czyli wrcam wcześniej do domu i będe miała dłużej słonce i porobie zdjeć mojej zgraj:cool1: Niedługo Oliver bedzie mógł biegać na podwórku z bernami:multi: Tylko troche zrobi się zimno, a ja już bajeczke, że on nie przystosowany, jemu zimno, powinien spać w piwnicy itd.itd. No, tylko czekam by Roxy dostała cieczki:shake: Quote
Atena Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 Dla tych co nie byli i nie widzieli katalogu:razz: My przed ocenianiem na ringach Roxy w oczekiwaniu Klucha oglądaw wystawe:cool3: Quote
Recommended Posts