Jump to content
Dogomania

Powrót! Roxy, Igor(berny) i Oliver, zapraszają;)

Recommended Posts

• Replies 501
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Korenia napisał(a):
To kawałek drogi - dla kogoś kto nie ma samochodu...

Nie zauważyłam tego :P
Do mojej miejscowości dojezdrza autobus 608 z Dworca Nadodrze ;)

Posted

Atena napisał(a):
Nie zauważyłam tego :P
Do mojej miejscowości dojezdrza autobus 608 z Dworca Nadodrze ;)

To możesz pojechać 608 do dworca nadodrze, a pozniej 132 lub 142 na nowy dwór :)

Posted

Omijajac fakt, ze DN jest rozkopany i sie nie orientuje gdzie dojade :evil_lol:
Wystarczy, że przy Karłowicach jak zawsze wysiąde, bo ostatnio widziałam, autobus do ND.
No tylko, ze jeśli już to w weekend i jeśli już to wiosną:roll:
Nie wiem, zobaczy się. Tym bardziej, ze jedynie z Roxy.

Posted

No to ja wstawie ramke na początek galeri od constancja vbmenu_register("postmenu_2372836", true);

I bannerek który niedługo znajdzie siw w moim podpisie ;)

Chciałam też powiedzieć, że jak ktoś chce zobaczyc Roxy prawie, ze "na żywo" to na blogu psiaków www.roxyigor.blox.pl są załączone filmiki z kluchą podczas szkolenia.:razz:

Planuje dzisiaj porobić psiaka zdjecia i mam chyba Oliverkkowy filmik sprzed 2 tygodni to zaraz wstawie.:multi:

Posted

Jedyne w swoim rodzaju:cool3:
Miałam im porobić zdjecia, ale ciemno się robi, i bedzie flesh, a Igor sie go boi i zdjęcia brzydko wychodzą, jutro o świcie ładnie wyjdzie. Tylko żeby był śnieg:multi:
Bo tak będzie brzydki 'krajobraz":shake:

Posted

Zdjeć nowych nie ma i szybko nie bedzie:shake:
W sobote wystawa i skupiam się na cwiczeniu z Roxy.
Późno wracam, sporo nauki i mało czasu kiedy jeszcze jest jasno.
Do tego zimno, że aż wszytskiego sie odechciewa.

Ze światówki przywioze zdjecia i juz w niedziele wezme sie za sesje zdjeciową moich burków:evil_lol:

Posted

hm... jak nie ma?
Jako szczeniaka czy ogólnie??

Tak wiec 34 suki w klasie wiec na początku jak weszliś,my na ring to cały zajeliśmy, a nastepnie sedzia podzielił na dwie grupy.
Roxy otrzymała ocenę doskonałą, jednak nie słuchała sie na ringu, nie chciała ustawić i biegła jak chciała :/
Przed wystawą sporo ćwiczyłyśmy i było dobrze, nawet na ostatniej wystawie ładnie biegła i dała sie ładnie ustawić. Moze to ta hala tak na nią wpłyneła?

Posted

Atena napisał(a):
hm... jak nie ma?
Jako szczeniaka czy ogólnie??

Tak wiec 34 suki w klasie wiec na początku jak weszliś,my na ring to cały zajeliśmy, a nastepnie sedzia podzielił na dwie grupy.
Roxy otrzymała ocenę doskonałą, jednak nie słuchała sie na ringu, nie chciała ustawić i biegła jak chciała :/
Przed wystawą sporo ćwiczyłyśmy i było dobrze, nawet na ostatniej wystawie ładnie biegła i dała sie ładnie ustawić. Moze to ta hala tak na nią wpłyneła?

Ale doskonała jest! Jest jeszcze młodziutka więc szaleństwa w głowie! Nie przjmuje sie! i nie wymagaj od Roxi zbyt wiele - powolutku, ale dojdzie do doskonałości!

Posted

Dziękuję za gratulacje :)

Nie mam zdjęć Igora i Olivera jak byli mali. To było ładne 4,5 roku temu kiedy mieliśm tylko aparat analogowy i nikt nie myślał by robić psa zdjecia, dopiero potem gdy skonczyły z rok to siostra kupiła klisze i ma kilka zdjeć, ale nie mam skanera.

Posted

Tak se myśle... myśle..... i myśle,...... aż doszłam do wniosku, że jednak wstawie, nawet te rozmazane zdjecia z wystawy, na których cos widać, bo lepszy ryc niż nic:evil_lol:

Chcecie?:razz:

Jak nawet nie, to wam wstawie.
A jutro, kończe wcześniej lekcje czyli wrcam wcześniej do domu i będe miała dłużej słonce i porobie zdjeć mojej zgraj:cool1:
Niedługo Oliver bedzie mógł biegać na podwórku z bernami:multi:
Tylko troche zrobi się zimno, a ja już bajeczke, że on nie przystosowany, jemu zimno, powinien spać w piwnicy itd.itd.

No, tylko czekam by Roxy dostała cieczki:shake: