Atena Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 Ten długonogi bern to Igor, a ten grubszy krótkonogi to Roxy :P Jak co ;) A tu, moze złe jakosciowo zdjecie, ale pokazuje co flesh robi z psem :p Quote
nathaniel Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 A Igorek też na wystawy jeździ? Jakie fajne mniamusie (jeeeeee, jakie ja hasła wymyślam :roll:) Quote
bigos Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Ale piękność:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Atena Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 nathaniel napisał(a):A Igorek też na wystawy jeździ? Igor jest nie rodowodowym kastratem Quote
Anza&Hacker Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Bardzo fajne te Twoje psiaki:loveu: - rzeczywiście najwyższa pora wziąć się za tą małą Roxy... bo Ci spaślun z małego na wielkiego wyrośnie:diabloti: Quote
Atena Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 cuciola- taka ciekawostka :D masz taka sama date urodzenia jak ja omijajac 6 lat róznicy wieku ;) Quote
cuciola Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 fajnie :) mam kolezanke ktora urodzona jest w tym samym roku,dniu i miesiacu jak ja... siostra blizniaczka..po innych rodzicach :P Quote
Atena Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 Jutro powinny być zdjęcia. Brat mi dzisiaj wrzuci na komputer, wiec jutro je przez imageshacka przeżuce i będą ;) Quote
Marta_Ares Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Taki maly Oliverek a chyba ma wielka i cieżka obroze???ale śliczny biszkopcik Quote
Atena Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 Oj, on miał czerwoną obróżke. Ale co z nia zrobił? Chyba rozerwał, on strasznie ciagnie na spacerach. Musze mu nową kupić, miałam ostatnio, ale do miata wybrać sie nie moge. Taka wielka to ona nie jest ;) Ważne, ze przez nią głowy nie przeciśnie, bo sobie sciągał na spacerach, a nie będe psa dusić. Quote
Atena Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 Oto zdjecia z Sierpnia gdy kluska miała 7 miesięcy. Dzisiaj wstawie te nowsze oraz jutro zrobvie Oliverowi :) Ma szelki :D niebieskie we wzorki. [ Quote
Dobcia Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Masz piękne psy!! Roxy jest taka śliczna:loveu:Olivier też:) Quote
Atena Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 Roxankowa we własnej osobie:loveu: Wiem, ze źle sie tak ogląda, ale inaczej zdjecia musiałyby być 320x240 bo nie mam programu do zmniejszania zdjęć i musze przez imageshacka Roxy reklamuje wode :P Quote
Arlene Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Dwa wielkie, puchate i bardzo zadbane berny... śliczności :) Czekamy na nowe fotki. Quote
Anza&Hacker Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Też czekamy na nowe foto:lol: Jak tam idzie klikanie - chodzicie do Gaby? Quote
Atena Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 Nie jestesmy na klikerowym ;) Z Roxy klikam wrazie potrzeby wyłapania czegoś, a z resztą to przeważnie klikerowo. Chodziłam z nią na szkolenie do Klubu Agility De Luks, a od dwóch tygodni na Obedience i PT oraz ćwicze z nią Dog Dancing. Nowe zdjęcia zaraz wstawie bo mam nowe Olivera :) Quote
Atena Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 Nie narzekac na jakość Oliverkowych zdjęć bo wieczór był. Jakby ktoś nie wiedział to to Igor. Jak ide z którymś z moich bernów na spacer, to ludzie sie pytaja czy to Igor czy Roxy:evil_lol: Quote
Anza&Hacker Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Fajne zdjecia:loveu: ...a w De luksie coś klikałaś czy Ci nie dali?:roll: Quote
Atena Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 Wiesz, nie potrzebuje klikania ;) Tym bardziej, że nie stosuje się tam szkolenia klikerowego i nie było to potrzebne. Klikać to sobie moge w domu w ramach wyłapania czegoś czy utrawalenia jak nie moze załapać o co mi chodzi. Quote
Atena Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 Witam z moją gromadką!:multi: Oto kolejna porcja zdjęć. Tym razem Roxankowa(po naciśnięciu można zobaczyc zdjęcie1024x768:evil_lol: ) : C.D.N. Chciałabym jeszcze kogos miłego poprosić o jakiś banner z załącznikiem do Galeri. Ze zdjeciami całej trójki, tło najlepiej ciemnozielone ;) Quote
Atena Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 Teraz sesja zdjęciowa z drewnianym aportem: Przyszykowanie do rzucenia aportu Podjęcie aportu No i Olanie Pańci:evil_lol: (a jaka zadowolona:mad: ) Nagrałam też filmik jak jej rzucam aport:evil_lol: Podbiegła, wzieła w zęby, stoi tyłem, odwróciła się do mnie, biegnie w moim kierunku, nagle skręca, chowa się i kładzie:diabloti: Żeby znowu nie było długiej przewrwy w zdjęciach, to narazie tyle:diabloti: Jutro moze dam więcej i porobie eszcie stadka:loveu: Pzdr. Quote
Korenia Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Atena czemu Oliverek ma takie krzywe łapeczki ? Quote
Recommended Posts