Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KObitki może ni z gruszki ni z .......

trwa akcja na molosach...znowu jest 300 kg karmy do wygrania dla schroniska...brakuje dużo głosów..a zostały ze dwa dni tylko..plisssssssssss....

• 3 months later...
Posted

Aga bardzo mi przyrko z powodu Twojego pieska.Tyle czasu był z Tobą - wiem coś o tym ja w lipcu tego straciłam swojego 14 letniego Toficzka. Jest mi bardzo źle i bardzo ciężko już mam łzy w oczach jak to piszę-ja wiem że mój Tofi nie żyje-dzięki forum na dogo dobra duszyczka zadzwoniła do mnie po tym jak przeczytała że szukam swojego psa.Na 99 % to był mój pies-zginął pod kołami samochodu....Tofi nigdy Cię nie zapomnę:-(
to straszne że nasi najlepsi przyjaciele tak odchodzą-myśl że nie jestem sama w moim smutku dodaje mi sił i wiary że pieski które od nas odeszły biegają szczęśliwe i zdrowe za TM i że kiedyś się z nimi spotkamy.

Posted

Dziś mija równo rok jak.............jak Ciebie nie ma z nami

pora chyba się pożegnać i pozwolić Ci spokojnie biegać za TM <*><*><*>

Nigdy sobie nie daruję tego co się stało...przepraszam...

nawet ne mogłam Cię pochować ...niewiem gdzie Twoje ciałko...niewiem jak odszedłeś...jak byłeś już starszym psiakiem najbadziej bałes się zgubić...tak bardzo się zacząłeś pilnować ....i....... się zgubiłeś...nie mogłam Cię utulić ostatni raz......

przepraszam nie mogę pisać.....:-( :-( :-(

KOCHAM CIĘ...

Posted

..tęsknię....<*><*> a na Twoim fotelu śpi nowa lokatorka...Perła...ciekawe czy byś ją polubił...znaleźlismy ją w lesie..

przybyło też dwóch innych lokatorów ...dwie dzidzie...

aaa...i umarł Kubuś <*><*>

widzisz jak wiele się wydarzyło odkąd Ciebie nie ma z nami....

...a my wciąż płaczemu na dźwięk Twego imienia....

Posted

Ach... Aga. Jak ja dobrze wiem co czujesz...:-( :-( :-(

Mój najukochańszy kundelek Bruno, który przybłakał się do mnie kilkanaście lat temu i który dał mi więcej niż ja jemu, odszedł w taki sam sposób. W grudniu miną 3 lata, a ja.... wciąż czekam i dalej płaczę. Kochał mnie tak bardzo, że nie chciał abym patrzyła jak umiera.

I znowu się poryczałam....

Posted

Aga, tak mi przykro :-(
Ja też straciłam w podobny sposób psa - był piękny i młody, więc pocieszam się, że może ktoś go przygarnął... chociaż tak naprawdę pewna jestem, że nie żyje.

Zawsze będą z nami [']['][']

Pomyśl, gdyby nie Dodo... może nie byłoby Cię tu teraz... i tak wielu psom nie mogłabyś pomóc.

Posted

18 lat temu odeszła ode mnie moja ukochana PSOTKA <love> <*> moje słoneczko najkochańsze...

Psotko byłaś mi jak siostra, której wtedy jeszcze nie miałam.... i nawet teraz gdy mam... Ty jesteś moją ukochaną maleńką kruszynką....

Psotko Kocham Cię tak mocnoooooo.... że serce mi płacze na każde wspomnienie o Tobie, jesteś mi tak bliska jak tyle lat temu...gdy Cię przyniosłam ślepą do domu, gdy karmiłam Cię butelką...gdy przy Tobie dorastałam ....to Ty nauczyłaś mnie kochać...i pokazałaś jak kochać potrafi pies...i że jest prawdziwym Przyjacielem....

Piszę do Ciebie Skarbie na wątku Doda...bo wiem, że teraz tam za TM....jesteście razem...i razem na mnie czekacie...i Drops..(echhhh maluchu...tak krótko byłeś tu na ziemi)....tęsknię za Wami ogromnie i wiem, że kiedyś poczuję Wasze zimne nosy na mojej twarzy...Wasze uśmiechnięte mordki....i pobiegniemy razem po łąkach tęczowych....Kocham Was moje Skarby... :-(

Psotko [1988<*>]

BARDZO CIĘ KOCHAM I TĘSKNIĘ

Drops [2005<*>]
Dodo [2005<*>]

• 2 weeks later...