Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fona napisał(a):
ale dlaczego, za co?

Dlatego, jak napisano mi w uzasadnieniu to jest serwis AUKCYJNY, a Ty nie sprzedajesz niczego i w ten sposób łamiesz regulamin :-(.

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzymam kciuki! :kciuki:
Są specjalne anioły stróże małych starych piesków. Wiem, bo mój 14-letni piesio się dzięki takiemu odnalazł ;)

• 2 weeks later...
Posted

maleńki mój...choć czekamy nadal na Ciebie i będziemy czekać do końca Świata...minęły kolejne Święta bez Ciebie.........a może byłeś z nami ...może już za TM czekasz z Psotką i Dropsikiem na nas malućkich...KOCHAM CIĘ CZARNUSZKU MÓJ...kuleczko moja maleńka 17 lat temu przyniesiona do domu (uratowana przed uspieniem)....szkoda, że nie mogłam Cię przytulić i że odszedłeś w samotności...nie chciałeś nam sprawić bólu swoim odejściem....jesteś bohaterem, a ja tak bardzo tęsknię.....:(:(:(

• 2 weeks later...
Posted

Najlepiej dzwonić do Schroniska na bieżąco, najlepiej dzień w dzień.Nawet, jeśli przyjęto do ksiąg zgłoszenie o zaginięciu psiaczka, to raczej z rzadka te księgi są przeglądane (przynajmniej w naszym Schronisku):placz:
Zaglądnij też czasem osobiście..:-(

...i 3maj się :-( :-(

• 2 weeks later...
Posted

Aga, psy umieraja tak, by nikt nie widzial, moj pies ostatkiem sił schowałs ie w tujach..
moze on czul ze smierc nadchodzi i oddalil sie?
Wiem ze trudno sie pozegnac, ale czasami lepsza swiadomosc i smierci niz o tułaczce...
psom w tym wieku juz nie w glowie ucieczki, zwlaszcza jesli wczesniej nie mial do tego sklonnosci...

Posted

kiwi napisał(a):
Aga, psy umieraja tak, by nikt nie widzial, moj pies ostatkiem sił schowałs ie w tujach..
moze on czul ze smierc nadchodzi i oddalil sie?
Wiem ze trudno sie pozegnac, ale czasami lepsza swiadomosc i smierci niz o tułaczce...
psom w tym wieku juz nie w glowie ucieczki, zwlaszcza jesli wczesniej nie mial do tego sklonnosci...

kiwi...niby to wiem...ale czemu choc ciałka jeo nie znalazłam...nie chorował...nie pożegnał się z nami.....dlaczego...:placz: spędziłam z nim kawał życia...:placz:

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
kiwi...niby to wiem...ale czemu choc ciałka jeo nie znalazłam...nie chorował...nie pożegnał się z nami.....dlaczego...:placz: spędziłam z nim kawał życia...:placz:

Nie myśl o tym, że się nie pożegnał, tylko że spędził z Tobą kawał życia. Ja wiem, że to niełatwe, ale staraj się myśleć, że ważniejsze jest te kilkanaście lat, które przeżyliście razem, niż tragiczne zakończenie. A może jednak jeszcze nie zakończenie? Ale rzeczywistość skrzeczy i chyba musisz zacząć się z tym godzić. Myśl o dobrych latach spędzonych razem. Przecież był dzięki Tobie szczęśliwym psem :lol:

Posted

Nikak napisał(a):
Nie myśl o tym, że się nie pożegnał, tylko że spędził z Tobą kawał życia. Ja wiem, że to niełatwe, ale staraj się myśleć, że ważniejsze jest te kilkanaście lat, które przeżyliście razem, niż tragiczne zakończenie. A może jednak jeszcze nie zakończenie? Ale rzeczywistość skrzeczy i chyba musisz zacząć się z tym godzić. Myśl o dobrych latach spędzonych razem. Przecież był dzięki Tobie szczęśliwym psem :lol:

NIKAK....staram się....bardzo...jednak ta myśl powraca...a może on gdzieś się błąka...nie widzi, nie dosłyszy...zagubiony, zdezorientowany....:placz:

Posted

fona napisał(a):
a, Aga, dostalam mail od Kariny z allegro, nie, nie widziala psiunka, ale kilka slow milych do Ciebie napisala, przesle Ci, caluski

...ale o co chodzi? :crazyeye: bo się pogubiłam...jaka Karina, jakie kilka słów?...

Posted

Aga a moze taka byla jego misja??
zaginal a ty dlatego ze wstawialas ogloszenia trafilas na dogo..
i teraz inne psiaki maja z ciebie pozytek...

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
...ale o co chodzi? :crazyeye: bo się pogubiłam...jaka Karina, jakie kilka słów?...

Juz wyjasniam. Wystawiam Ci psiulka na allegro, si? (wlasnie, teraz sie skoczyla aukcja, chcesz znowu?). I uzytkownik allegro wyslal do mnie, czyli do Ciebie, taki pokrzepiajacy mail. Mialam Ci go przeslac od razu, ale gdzies Twoj adres sie zakopal. Przeslij mi, prosze, na pw swoj mail, to wysle Ci ten od Kariny.