Jola i Czterołapy Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Do góry Trotterku! Zaczynamy nowy dzień :) Quote
Jola i Czterołapy Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='kizimizi']pilna sprawa. szukam osoby do wizyty przedadopcyjnej w Sosnowcu. Do niedzieli musimy zbarać psa ze schronu bo inaczej.... igła. Czy ktos jest z Sosnowca? Prosze o kontakt na pm. Masz kontakt na pm. Wizyta dziś lub jutro rano :) Quote
Jola i Czterołapy Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 kizimizi napisał(a):nieaktualne :) Nic już z tego nie rozumiem... Ale czy ja wszystko muszę rozumieć? ;) Quote
Astuch Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 nie, na pewno nie musisz :D najważniejszed, że buźka uśmiechnięta na końcu...czekamy na uśmiechnięte buźki w wątku choroby Trotterka... Quote
AnkaRa Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Najnowsze wiadomosci od Trotterka - drugi posiew rowniez wyszedl jalowy, a wiec trzeba uwierzyc w ten wynik :D W zwiazku z tym, jestesmy umowieni na najblizszy piatek na godz 19ta do dr Niziolka na konsultacje kardiologiczna. Termin zabiegu: 6 kwietnia. Trudno do konca okreslic finalne koszty, ale sam zabieg z narkoza jak dla psa z padaczka, jednostka krwi w razie gdyby byla potrzebna, histopatologia w Niemczech beda kosztowaly ok. 1200 zl. Trotterek czuje sie normalnie, bawi sie, korzysta z pieknej pogody. Dzis bawil sie z Szansa a w pewnym momencie przeciagali sie we trojke (z Blanka) jedna zabawka. Jesli mi sie uda wstawic filmik na YouTube to wstawie tutaj link bo udalo mi sie zlapac czesc ich zabawy :) Quote
_Goldenek2 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Tym bardziej w górę Trottuś :). Dzięki za wieści, Aniu :). Quote
Astuch Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 a, przy okazji pytanko mam techniczno- okulistyczne... czy widzicie mój awatarek???bo ja nie, a wstawiałam...tylko kwadracik malutki z krzyżkiem w środku widzę:/ Quote
AnkaRa Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Tutaj obiecany filmik z zabaw Trotterka: http://www.youtube.com/watch?v=nZ11CRf2X48 Zastanawiam sie tylko czy to jego bieganie to nie przesada. Czy powinnam go hamowac? Wet zakazal skakania (Trott potrafi skoczyc przez plot siegajacy mi powyzej pasa) ale o bieganiu nic nie wspominal... Quote
Aussie Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Pięknie się bawią a Trotterek w ogóle nie wygląda na chorego ;-) A które to tak ładnie żongluje zabawką? Szansa czy Talmi? Quote
_Goldenek2 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 To Szansa... Talmisia tu nie było widać. On już staruszek....nie daje rady tak szaleć z dziewczynkami i Trottkiem :). Quote
AnkaRa Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Aussie napisał(a):A które to tak ładnie żongluje zabawką? Szansa czy Talmi? Szansa. Talmisiek juz bardzo starenki... Quote
Jola i Czterołapy Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Astuch napisał(a):a, przy okazji pytanko mam techniczno- okulistyczne... czy widzicie mój awatarek???bo ja nie, a wstawiałam...tylko kwadracik malutki z krzyżkiem w środku widzę:/ Niestety avatarku nie widać, tylko niebieski napis :"Avatar Astuch" :( Quote
wishina Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Poker napisał(a):pojawiam się na zaproszenie Joli i coś tam + coś tam/ szukałam na wątku danych o potrzebie psa ,ale coś nie znalazłam ,więc nie wiem czy ma już jakieś zgromadzone środki i ile jeszcze potrzebuje? Trwają bazarki na rzecz Trottka. W tej chwili licytowane są przedmioty za łączna kwotę około 250 zl, ale ciężko zliczyć, bo pieniążki jeszcze nie spływają... Skoro Koszt szacowany operacji to 1200 zł, to łatwo policzyć, że brakuje nam około tysiąca... Quote
Paulinka10 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 do góry Trotterku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts