mira_c Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
mira_c Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Wiem, że fotki miały być tydzień temu, ale z przyczyn ode mnie niezależnych (padł mi lapek) nie mogłam ich wrzucić. Mam nadzieję, że razem ze mną będziecie podziwiać moje cuda :) U nas ok. Korzystamy z końcówki ładnej pogody, bo pewnie za chwilę prawdziwa jesień się zacznie. Pozdrowionka. Quote
mira_c Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 I na koniec jeszcze jegna fotka Lakiego :) Same widzicie (widzicie?),że jest w dobrym stanie :) Uploaded with ImageShack.us Quote
wykrywka Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Widzę Miro :multi: Laki wygląda wspaniale, dostojnie a Laika ... jeszcze piękniejsza :lol:. Życzę dużo ciepłych jesiennych dni, zanim zima zamknie nas w domach. Quote
ageralion Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 Foteczki cudo! Nic tylko czy nacieszac :) Futra do pozazdroszczenia ;) Quote
mira_c Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Bry Cioteczki :) Chciałam tylko napisać, że u nas nadal wszystko ok :) Laika bez ataków już długi czas, serce się raduje. Radosna, przytulaśna :) Laki co prawda miał chwilowy kaszel, ale szybko się z nim uporaliśmy. Biegamy po dworzu jak pogoda nam pozwala, chodzimy na długie spacerki (bo muszę KONIECZNIE schudnąć - zalecenie lekarza, bo serducho siadło na amen :( ). Znów będę musiała narobić psiakom fotki i wstawić je. Tylko dajcie mi trochę czasu, aż na kolejny zjazd pojadę. Bo cierpliwości mi brak na mój zasięg. Quote
mira_c Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Fotek niestety nadal brak :( Cierpliwości :) U nas nadal ok. Dziś zamieszkał (a ?) z nami Szczęściarz - tak go (ją?) nazwała moja córka.Jakiś &%#@& wyrzucił psiaka do lasu &%#@& :( Malutkiego szczeniorka, bojącego się ręki jak cholera :( Nim pogłaskałam skomlało maleństwo aż litość brała :( Psinę, która nie wie co to miska z żarełkiem :( Psina w takim stanie, że anatomii można się na niej uczyć, wszystkie kosteczki można policzyć :( Pewnie biedak błąkał się po lesie od jakiegoś czasu. Laki obwąchał szczylka i niezbyt zainteresowany zaległ w swoim legowisku. Pozdrowionka serdeczne. Quote
ageralion Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 A juz myslalam, ze zobacze szczyla i Lakiego bez poduchy :( No nic, osobiscie Wam natluke jutro ;) Quote
Kapsel Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 ageralion napisał(a):A juz myslalam, ze zobacze szczyla i Lakiego bez poduchy :( No nic, osobiscie Wam natluke jutro ;) oooo Marta jedziesz do dzieciaków?:razz: Quote
ageralion Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Kapsel napisał(a):oooo Marta jedziesz do dzieciaków?:razz: Nie, to ja bede miala gosci :multi: Quote
mira_c Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 A Ty mi grozisz ? :D Jakie zdjęcia będziesz tłukła? Miej litość dla aparatu. W sobotę i niedzielę mam zjazd, więc wstawię na zajęciach fotki dzieciorów czworonożnych. Quote
mira_c Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Patrz Marta za późno pomyślałam; dobrze, że w ogóle, bo nieczęsto mi się to zdarza :diabloti: Ty chcesz nam zabrać Lakusia; niedoczekanie Twoje :lol: I dlatego nakazałaś żebyśmy nie ubierali się jak na wizytację przystało :D Jeszcze na Mambę winę usiłujesz zwalić, że niby ona będzie skakała i szkoda rzeczy. A Ty chcesz pokazać, że u nas "bida z nyndzą" i trza Lakiego do Ciebie oddelegować :eviltong: Quote
ageralion Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 mira_c napisał(a):Patrz Marta za późno pomyślałam; dobrze, że w ogóle, bo nieczęsto mi się to zdarza :diabloti: Ty chcesz nam zabrać Lakusia; niedoczekanie Twoje :lol: I dlatego nakazałaś żebyśmy nie ubierali się jak na wizytację przystało :D Jeszcze na Mambę winę usiłujesz zwalić, że niby ona będzie skakała i szkoda rzeczy. A Ty chcesz pokazać, że u nas "bida z nyndzą" i trza Lakiego do Ciebie oddelegować :eviltong: No i kurcze przejrzala moj plan :placz: Ale nastaw sie na jedno, zakochasz sie w Adim i będziesz miała 5 psa, ha!! Quote
mira_c Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Gdyby to tylko ode mnie zależało to miałabym jeszcze kilka psiaków, które potrzebują DT / DS (pod warunkiem, że stać by mnie było na ich utrzymanie). No i gdyby zdrowie pozwalało. Na dzień dzisiejszy gdyby nie M. i dzieciaki to czworonogi byłyby biedne :( Z króciutkimi spacerami, tylko za potrzebą. Odliczam godziny do wyjazdu na podbój Szczecina :) Do południa jadę do Bydgoszczy zdjąć holtera (wkurzają te plastry i elektrody jak diabli :shake: ), wracam i pakuję miskę dla Adiego, śpiwór, dziecia najmłodszego i ruszamy :multi: Nie zakocham się w Adim, nie mogę :shake: Jestem realistką. * czekam na pw / sms-a od Ciebie z wytycznymi. Quote
mira_c Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Więcej fotek nie wrzucę, bo nie chce z karty pobrać. Muszę w domu pokombinować. Pozdrowionka serdeczne. Quote
wykrywka Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Mamy zdjęcia :multi: jako dowód wspaniałej kondycji psiaków. Na pierwszej focie Laika stoi na stopniu, co dojrzałam po czasie, a myślałam, że Laki taki malutki :evil_lol:. A kto to Adi :niewiem:. Drugie zdjęcie już było, nie zostaje zaliczone :mad: Quote
ageralion Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 Ja wczoraj mialam przyjemnosc poznac Mirke, jej meza i corcie :multi: Wizyta w prawdzie nie byla dluga, ale bardzo mila :) Adi to nasz psiak, ktorego odbieralysmy z uchem w koszmarnym stanie i Mira przyjechala po niego, zeby zawiezc pod Bdg do hoteliku http://www.dogomania.pl/threads/183462 Mireczko jeszcze raz dziekuje Wam za poswiecony czas :calus: Quote
Maruda666 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Piękne psiaki :):) Aż się zdziwiłam, ,że Laika taka wielka baba :evil_lol:, póki nie przeczytałam posta wykrywki. Quote
marta0731 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 I ja zaglądam do pary LL :) Pozdrawiam serdecznie całą rodzinkę :) Quote
mira_c Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Miło mi, że tyle osób interesuje się moimi dzieciakami :loveu: U nas ok. Coraz chłodniej, więc i spacerki krótsze. Ale za to więcej zabawy w domu. Laki lekko o zazdrosny o uwagę poświęconą Laice, więc - niestety - zabawy osobno z każdym. Młody szczylek (suńka) nie robi na chłopaku wrażenia, udaje że jej nie widzi. Generalnie jakby się jej bał, ucieka przed nią na legowisko. Poza tym chłopak mocno radośny :) To dla nas dobry znak !I mam nadzieję, że utrzyma się tak długo. Trochę się boję, bo niedługo znów zima nadejdzie i Lakuś oklapnie :( Laika nadal bez ataków :multi::multi::multi: Super dziewczyna :evil_lol: Zaczepna, kochana, radosna. Pozdrowionka serdeczne. Quote
Javena Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 [SIZE="4"]SPECJALNE ZAMÓWIENIE Z DOGO KWIACIARNI OD MIRA_C [SIZE="5"]Dla Alinki - Kapsla za to, że jest. Za Jej serce, za wszystko . [FONT="Arial Black"]DZIEKUJE![/FONT] Quote
Recommended Posts