Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 780
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiem, że fotki miały być tydzień temu, ale z przyczyn ode mnie niezależnych (padł mi lapek) nie mogłam ich wrzucić. Mam nadzieję, że razem ze mną będziecie podziwiać moje cuda :)
U nas ok. Korzystamy z końcówki ładnej pogody, bo pewnie za chwilę prawdziwa jesień się zacznie.
Pozdrowionka.

• 1 month later...
Posted

Bry Cioteczki :)
Chciałam tylko napisać, że u nas nadal wszystko ok :)
Laika bez ataków już długi czas, serce się raduje. Radosna, przytulaśna :)
Laki co prawda miał chwilowy kaszel, ale szybko się z nim uporaliśmy. Biegamy po dworzu jak pogoda nam pozwala, chodzimy na długie spacerki (bo muszę KONIECZNIE schudnąć - zalecenie lekarza, bo serducho siadło na amen :( ).
Znów będę musiała narobić psiakom fotki i wstawić je. Tylko dajcie mi trochę czasu, aż na kolejny zjazd pojadę. Bo cierpliwości mi brak na mój zasięg.

Posted

Fotek niestety nadal brak :( Cierpliwości :)
U nas nadal ok.
Dziś zamieszkał (a ?) z nami Szczęściarz - tak go (ją?) nazwała moja córka.Jakiś &%#@& wyrzucił psiaka do lasu &%#@& :( Malutkiego szczeniorka, bojącego się ręki jak cholera :( Nim pogłaskałam skomlało maleństwo aż litość brała :( Psinę, która nie wie co to miska z żarełkiem :( Psina w takim stanie, że anatomii można się na niej uczyć, wszystkie kosteczki można policzyć :( Pewnie biedak błąkał się po lesie od jakiegoś czasu.
Laki obwąchał szczylka i niezbyt zainteresowany zaległ w swoim legowisku.

Pozdrowionka serdeczne.

Posted

ageralion napisał(a):
A juz myslalam, ze zobacze szczyla i Lakiego bez poduchy :( No nic, osobiscie Wam natluke jutro ;)

oooo Marta jedziesz do dzieciaków?:razz:

Posted

A Ty mi grozisz ? :D Jakie zdjęcia będziesz tłukła? Miej litość dla aparatu.

W sobotę i niedzielę mam zjazd, więc wstawię na zajęciach fotki dzieciorów czworonożnych.

Posted

Patrz Marta za późno pomyślałam; dobrze, że w ogóle, bo nieczęsto mi się to zdarza :diabloti:
Ty chcesz nam zabrać Lakusia; niedoczekanie Twoje :lol: I dlatego nakazałaś żebyśmy nie ubierali się jak na wizytację przystało :D Jeszcze na Mambę winę usiłujesz zwalić, że niby ona będzie skakała i szkoda rzeczy. A Ty chcesz pokazać, że u nas "bida z nyndzą" i trza Lakiego do Ciebie oddelegować :eviltong:

Posted

mira_c napisał(a):
Patrz Marta za późno pomyślałam; dobrze, że w ogóle, bo nieczęsto mi się to zdarza :diabloti:
Ty chcesz nam zabrać Lakusia; niedoczekanie Twoje :lol: I dlatego nakazałaś żebyśmy nie ubierali się jak na wizytację przystało :D Jeszcze na Mambę winę usiłujesz zwalić, że niby ona będzie skakała i szkoda rzeczy. A Ty chcesz pokazać, że u nas "bida z nyndzą" i trza Lakiego do Ciebie oddelegować :eviltong:

No i kurcze przejrzala moj plan :placz: Ale nastaw sie na jedno, zakochasz sie w Adim i będziesz miała 5 psa, ha!!

Posted

Gdyby to tylko ode mnie zależało to miałabym jeszcze kilka psiaków, które potrzebują DT / DS (pod warunkiem, że stać by mnie było na ich utrzymanie). No i gdyby zdrowie pozwalało.
Na dzień dzisiejszy gdyby nie M. i dzieciaki to czworonogi byłyby biedne :( Z króciutkimi spacerami, tylko za potrzebą.
Odliczam godziny do wyjazdu na podbój Szczecina :) Do południa jadę do Bydgoszczy zdjąć holtera (wkurzają te plastry i elektrody jak diabli :shake: ), wracam i pakuję miskę dla Adiego, śpiwór, dziecia najmłodszego i ruszamy :multi: Nie zakocham się w Adim, nie mogę :shake: Jestem realistką.
* czekam na pw / sms-a od Ciebie z wytycznymi.

Posted

Mamy zdjęcia :multi: jako dowód wspaniałej kondycji psiaków. Na pierwszej focie Laika stoi na stopniu, co dojrzałam po czasie, a myślałam, że Laki taki malutki :evil_lol:.
A kto to Adi :niewiem:.

Drugie zdjęcie już było, nie zostaje zaliczone :mad:

Posted

Miło mi, że tyle osób interesuje się moimi dzieciakami :loveu:

U nas ok. Coraz chłodniej, więc i spacerki krótsze. Ale za to więcej zabawy w domu.
Laki lekko o zazdrosny o uwagę poświęconą Laice, więc - niestety - zabawy osobno z każdym. Młody szczylek (suńka) nie robi na chłopaku wrażenia, udaje że jej nie widzi. Generalnie jakby się jej bał, ucieka przed nią na legowisko. Poza tym chłopak mocno radośny :) To dla nas dobry znak !I mam nadzieję, że utrzyma się tak długo. Trochę się boję, bo niedługo znów zima nadejdzie i Lakuś oklapnie :(
Laika nadal bez ataków :multi::multi::multi: Super dziewczyna :evil_lol: Zaczepna, kochana, radosna.
Pozdrowionka serdeczne.

Posted

[SIZE="4"]SPECJALNE ZAMÓWIENIE Z DOGO KWIACIARNI OD MIRA_C

[SIZE="5"]Dla Alinki - Kapsla za to, że jest. Za Jej serce, za wszystko .

[FONT="Arial Black"]DZIEKUJE![/FONT]