Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć Ania :-) przyszłam się zagościć w Twojej i Eni galerii .... i przeprosić, że ja dziś byłam taka średnio rozmowna ..... trochę zestresowałam się szkoleniem ;-) Następnym razem napewnio więcej uda się porozmawiać :-)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja sie bardzo ciesze ze spotkania, milo bylo poznac Ciebie i Wege :) I wcale nie wydawalas mi sie malo rozmowna ;) Ja tak ucieklam na koncu, bo mnie wczoraj meczyla paskudna migrena… Czekam na kolejny raz! :)

Posted

toska_latte napisał(a):
Ja sie bardzo ciesze ze spotkania, milo bylo poznac Ciebie i Wege :) I wcale nie wydawalas mi sie malo rozmowna ;) Ja tak ucieklam na koncu, bo mnie wczoraj meczyla paskudna migrena… Czekam na kolejny raz! :)

bo nie znasz moich możliwości :-D

• 2 weeks later...
Posted

Zorientowalam sie wlasnie, ze w ogole nie pochwalilam sie nasza bytnoscia w gorach! Na poczatku pazdziernika wybralismy sie na przedluzony weekend do Szklarskiej Poreby, bylo bardzo milo, choc nie spodziewalismy sie, ze o tej porze roku bedzie juz lezal snieg! W kazdym razie psom sie podobalo ;)

Przed wyjsciem w gory trzeba sie wzmocnic, laciaty zebra jedzenie w knajpie ;)

A Eni wcale nie gorsza

Pumby lubia skalki

Posted

I znow biegem na szczyty

Ze niby tam mamy wejsc? No chyba zwariowalas!

Przed podejsciem pogoda slicza. W trakcie zdobywania Sniezki zlapala nas prawdziwa burza sniezna i wracalismy jak najszybciej, bo martwilismy sie o psy. Tak wiec szczyt pozostal niezdobyty tym razem.

Na to spojrzenie Eniszon wyzebral w schronisku peto darmowej kielbasy ;)

I ostatnie kamyczki

Kolejny wyjazd w gory najprawdopodobniej w swieta :) Dostalismy propozycje darmowych noclegow razem z psami, wiec az zal nie wykorzystac ;)

Posted

ageralion napisał(a):
No i mam dowod, ze znecasz sie niecnie nad psami!!! Jezor do ziemi, caluskowe prosby o powrot do domu, blagalne spojrzenie zaglodzonego psa schronisku. No jak tak mozna!!!:mad::evil_lol:

No ba, to nie od dzisiaj wiadomo, ze ze mna nie ma latwo i na zarcie trzeba sobie zapracowac :evil_lol:

Posted

ale fajne zdjęcia ... my mamy podobne ale w zimowej scenerii :-) Ale ujęcia te same ;-) Same opowieści "pieski a tam jest wodospad", "pieski a teraz idziemy na śnieżkę" hahahah

Posted

Kajusza napisał(a):
ale fajne zdjęcia ... my mamy podobne ale w zimowej scenerii :-) Ale ujęcia te same ;-) Same opowieści "pieski a tam jest wodospad", "pieski a teraz idziemy na śnieżkę" hahahah

Nie zdazylam jeszcze dokladnie przejrzec Waszej galerii, ale pewnie na nie trafie :) No co, pieski tez musza wiedziec, co ogladaja :evil_lol:

chita napisał(a):
o łał... zaliczyliscie juz pierwszy śnieg:-o fajna wyprawa, widac ze gory to wasze rodzinne hobby:cool3:

a to jest chyba fotomontaz:roll: u mnie przy jednym psie posciel nigdy nie jest biala:evil_lol:

https://lh6.googleusercontent.com/-2d-OXsWoh-0/TpX39nKKtMI/AAAAAAAABR4/CBqaQogHl4E/s640/PA080143.JPG

I to kiedy ten pierwszy snieg - na poczatku pazdziernika! Tak, gory kochamy wszyscy, choc ja niestety mam okropny lek wysokosci, z ktorym bardzo czesto musze walczyc (ale na Rysy i tak wlazlam :razz:).
A posciel byla biala, bo hotelowa i w dodatku tylko dwa dni uzywana. A poza tym tutaj akurat nie widac przescierdala, ktore mialo juz przesliczny wzor z psich lapek :evil_lol:

Kajusza napisał(a):
pozwolę sobie pospamowac moim debiutanckim bazarkiem, dla gorzowskich bulowatych http://www.dogomania.pl/threads/218148-Wszystko-dla-psa-....-na-gorzowskie-TTB-do-30.11.2011?p=18050425#post18050425

Zaraz lece sprawdzic, co tam ciekawego u Ciebie :)

Posted

Zdjęcia fantastyczne :) Kurczaki pieczone, stęskniłam się za Wami... a jak jeszcze zobaczyłam Eniszonka... to kiedy mogę się przyłączyć do spaceru ? Niedziela ? ;) (ach ten brak czasu na wszystko :( ) Pozdrowienia dla sierściuchów, pani B. i M. Całus dla złodziejki książek na bazarkach ;)

P.S. Aniu, czy do Waszej paczki dołączył PON ? hihihi bo w pościeli hotelowej rozpoznałam Enisię, Łatka ale między nimi leży jakaś bliżej nieokreślona rasa hihihi

Posted

Enigma79 napisał(a):
Zdjęcia fantastyczne :) Kurczaki pieczone, stęskniłam się za Wami... a jak jeszcze zobaczyłam Eniszonka... to kiedy mogę się przyłączyć do spaceru ? Niedziela ? ;) (ach ten brak czasu na wszystko :( ) Pozdrowienia dla sierściuchów, pani B. i M. Całus dla złodziejki książek na bazarkach ;)

P.S. Aniu, czy do Waszej paczki dołączył PON ? hihihi bo w pościeli hotelowej rozpoznałam Enisię, Łatka ale między nimi leży jakaś bliżej nieokreślona rasa hihihi

Zaczynajac od konca - tak, to zdecydowanie PON :evil_lol: Wszyscy dziekuja za pozdorwienia, co do niedzieli, to my mamy szkolenie i pewnie psiury beda padniete pozniej, chyba ze masz (macie? :)) ochote wpasc do nas na kawe? :)

PS. Ja wcale nie kradne, ja pozyczam:eviltong::evil_lol:

Posted

Ale fantastyczne zdjecia, piekne widoki, panoramy ... ehhh uwielbiam gory, bardzo uspokajaja i wyciszaja.

A ciocia toska meczy pieski i katuje dlugimi spacerami ... :shake: ... :evil_lol:

Posted

[quote name='Freya73']Ale fantastyczne zdjecia, piekne widoki, panoramy ... ehhh uwielbiam gory, bardzo uspokajaja i wyciszaja.

A ciocia toska meczy pieski i katuje dlugimi spacerami ... :shake: ... :evil_lol:

Ooo, witamy u nas! :) Ja zawsze wolalam gory od morza, moze dlatego, ze nie umiem odpoczywac nie bedac w ruchu. Poza tym uwielbiam to oderwanie od rzeczywistosci, kiedy zupelnie co innego staje sie wazne. Podobny odpoczynek daja mi chyba tylko splywy kajakowe, ale jakos watpie, zebym dala rade wybrac sie na takowy z dwoma psiurami ;)
A futra sa u mnie non stop meczone, jak juz napisalam wyzej - na karme trzeba sobie zapracowac :evil_lol:;)

Przez caly weekend w ogole nie moglam wejsc na dogo, tak mi mulilo :shake: Wiec dopiero teraz, po cichutku, zaprosze do glosowania na nasze fotki: http://www.dogomania.pl/threads/217513-GŁOSUJEMY-!-fotoBazar-do-kalendarza-dogo!!!-do-03.12-g-23.00 :)