Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I na razie koniec, bo photobucket mi odmawia wspolpracy i wsio wiesza:roll: ostatnia partia jutro

[quote name='chita']jak sie skubance wpasowały w ten skrawek cienia :evil_lol:http://i754.photobucket.com/albums/xx184/toska_latte/P7130139.jpg

a to łaciato-włochate to na dt czy ds:cool3: super mieliscie wakacje, ten dworek :loveu:

No, one som zdolne piesy :evil_lol: a dworek faktycznie, jak marzenie, pozniej bylismy w jeszcze jednym, ale nie bylo juz az tak bajkowo ;) (ciekawe, ze w takich miejscach chetniej przyjmuja psy niz w innych)

A male laciate nigdzie nie pojdzie, bo go przerabian na kielbase!!! Po dzisiejszj nieobecnosci zastal mnie w domu taki widok:

chcial sobie podjesc malinek i boroweczek i mu sie to udalo :roll:

[quote name='Alicja']Ale mieliście wspaniały urlop :cool2:

Naprawde, jak sluchalam prognozy pogody, to sie zastanawialam czy my czasem w jakiejs innej Polsce nie jestesmy ;) bite dwa tygodnie temperatur powyzej 25 stopni i slonce :multi:

• 2 weeks later...
Posted

Wczoraj natomiast bardz milo spedzilismy dzien :) Juz po raz drugi organizowalismy (no dobrze, ja to w sumie pomagalam w organizacji ;)) Bieg Szlakiem Dzika (www.biegszlakiemdzika.pl). Bardzo sympatyczna impreza nie tylko dla zapalonych biegaczy. Oczywiscie i Eniszka i Latek byli obecni, platali sie wbiegajacym na mete pod nogami, probowali wyzebrac jedzenie od obcych i ogolnie byli przeslodcy:evil_lol: Fotek mam doslownie pare:

:evil_lol: wbrew pozorom Eniszka wcale nie odgryza reki, zjada tylko podawanego jej patyczka ;)

Pan po prawej, to Dawid, ktory byl kiedys DT Eniszki, a pan po lewej to moj prezes ;)

Lacinski

Posted

W centrum zainteresowania ;)

:evil_lol:

Ogolny widok na mete i Eni tropiaca jedzenie ;)

Zaprzyjazniamy sie ;)

Po biegu ruszylismy w trase - trzeba bylo oczyscic lesne drozki z oznaczen biegowych. 14km marsz z przestankami na zdejmowanie tasmy, zlazeniem po scianach wawozow (wbrew pozorom sa takowe w okolicach Szczecina!), kapaniem sie w rzeczce, buszowaniem w haszczach i innych tym podobnych rozrywkach wymeczyl psiaki tak, ze pozniej padly i nie zyczyly sobie, zeby im przeszkadzac ;) Ogolnie bardzo udany dzien :)

Posted

Ależ Łatek urósł !!! Zdjęcia jak rewelacyjny film się oglądało, nawet odgłosy ptaków i zapach tego jeziora czułam ;) Uważaj, żeby się Eni pożerająca dziecku rączkę do żadnej gazety nie dostała :D Będzie kolejny ciekawy temat dla kraju.

Posted

[quote name='Enigma79']Ależ Łatek urósł !!! Zdjęcia jak rewelacyjny film się oglądało, nawet odgłosy ptaków i zapach tego jeziora czułam ;) Uważaj, żeby się Eni pożerająca dziecku rączkę do żadnej gazety nie dostała :D Będzie kolejny ciekawy temat dla kraju.[/QUOTE]

Haha, ale nie wiem czy to az tak chwyci, bo Kaja nie wyglada na specjalnie przerazona faktem, ze wlasnie jej zjadaja reke :evil_lol:

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...