toska_latte Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Nie dal sie zjesc, jak widac :roll: barka rzeczna :razz: Male sprawdza czy woda zabija od razu czy dopiero po chwili ;) Quote
toska_latte Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Raczej strasznie w tej wodzie, trzeba brac nogi za pas! Prosze jak kogo dobrego, zeby sie nie rzucala na wodospadziki :roll: Quote
toska_latte Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 A na tym i nastepnym zdjeciu urzekla mnie moja nozka - z jaka gracja ja stoje :evil_lol: tropiciel Rezerwat Czarcie cos tam ;) czyli szumy na Sopocie Quote
toska_latte Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Kamieniolom (jakbyscie sie same nie domyslily:eviltong:) Eniszon podziwia Quote
toska_latte Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 I na razie koniec, bo photobucket mi odmawia wspolpracy i wsio wiesza:roll: ostatnia partia jutro [quote name='chita']jak sie skubance wpasowały w ten skrawek cienia :evil_lol:http://i754.photobucket.com/albums/xx184/toska_latte/P7130139.jpg a to łaciato-włochate to na dt czy ds:cool3: super mieliscie wakacje, ten dworek :loveu: No, one som zdolne piesy :evil_lol: a dworek faktycznie, jak marzenie, pozniej bylismy w jeszcze jednym, ale nie bylo juz az tak bajkowo ;) (ciekawe, ze w takich miejscach chetniej przyjmuja psy niz w innych) A male laciate nigdzie nie pojdzie, bo go przerabian na kielbase!!! Po dzisiejszj nieobecnosci zastal mnie w domu taki widok: chcial sobie podjesc malinek i boroweczek i mu sie to udalo :roll: [quote name='Alicja']Ale mieliście wspaniały urlop :cool2: Naprawde, jak sluchalam prognozy pogody, to sie zastanawialam czy my czasem w jakiejs innej Polsce nie jestesmy ;) bite dwa tygodnie temperatur powyzej 25 stopni i slonce :multi: Quote
toska_latte Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Troche mi to zajelo;) ale przyszlam z ostatnimi fotami Hrabianka w aucie ;) Zwiedzamy :razz: Quote
toska_latte Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Ruinki sie Eniszce podobaly ;) A i Latek nie narzekal Zmeczone dziecko ;) Kapiel w swietnym jeziorku (a ja nie wzielam wtedy kostiumu:placz:) Quote
toska_latte Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Nie daly sie upolowac :( I to tyle z wakacyjnych ;) Quote
toska_latte Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Wczoraj natomiast bardz milo spedzilismy dzien :) Juz po raz drugi organizowalismy (no dobrze, ja to w sumie pomagalam w organizacji ;)) Bieg Szlakiem Dzika (www.biegszlakiemdzika.pl). Bardzo sympatyczna impreza nie tylko dla zapalonych biegaczy. Oczywiscie i Eniszka i Latek byli obecni, platali sie wbiegajacym na mete pod nogami, probowali wyzebrac jedzenie od obcych i ogolnie byli przeslodcy:evil_lol: Fotek mam doslownie pare: :evil_lol: wbrew pozorom Eniszka wcale nie odgryza reki, zjada tylko podawanego jej patyczka ;) Pan po prawej, to Dawid, ktory byl kiedys DT Eniszki, a pan po lewej to moj prezes ;) Lacinski Quote
toska_latte Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 W centrum zainteresowania ;) :evil_lol: Ogolny widok na mete i Eni tropiaca jedzenie ;) Zaprzyjazniamy sie ;) Po biegu ruszylismy w trase - trzeba bylo oczyscic lesne drozki z oznaczen biegowych. 14km marsz z przestankami na zdejmowanie tasmy, zlazeniem po scianach wawozow (wbrew pozorom sa takowe w okolicach Szczecina!), kapaniem sie w rzeczce, buszowaniem w haszczach i innych tym podobnych rozrywkach wymeczyl psiaki tak, ze pozniej padly i nie zyczyly sobie, zeby im przeszkadzac ;) Ogolnie bardzo udany dzien :) Quote
Enigma79 Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 Ależ Łatek urósł !!! Zdjęcia jak rewelacyjny film się oglądało, nawet odgłosy ptaków i zapach tego jeziora czułam ;) Uważaj, żeby się Eni pożerająca dziecku rączkę do żadnej gazety nie dostała :D Będzie kolejny ciekawy temat dla kraju. Quote
toska_latte Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='Enigma79']Ależ Łatek urósł !!! Zdjęcia jak rewelacyjny film się oglądało, nawet odgłosy ptaków i zapach tego jeziora czułam ;) Uważaj, żeby się Eni pożerająca dziecku rączkę do żadnej gazety nie dostała :D Będzie kolejny ciekawy temat dla kraju.[/QUOTE] Haha, ale nie wiem czy to az tak chwyci, bo Kaja nie wyglada na specjalnie przerazona faktem, ze wlasnie jej zjadaja reke :evil_lol: Quote
toska_latte Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Pozwole sobie zaprosic na nowy bazarek dla Dory - bazarek dla pwioszy i nie tylko ;) http://www.dogomania.pl/threads/213108-Piwny-bazar-na-operację-Dory-)-do-26.08.-g.23.59-ZAPRASZAMY Quote
toska_latte Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 A my sie pochwalimy, Eni trafila do artykulu o bieganiu ;) http://www.4run.pl/biegiem-do-domu (jest prawie na samym dole strony). Quote
Enigma79 Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 Widziałam, widziałam :) PUMBA hahahahahah Quote
toska_latte Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Enigma79 napisał(a):Widziałam, widziałam :) PUMBA hahahahahah No co, Eni ma taka ksywke od kiedy mieszkal z nami Treworek, bo byli wtedy Timonem i Pumba :evil_lol:;) Quote
toska_latte Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Przyszlam powiedziec, ze nasze stado sie powiekszylo - laciaty szczyl, ktory od maja jest u nas na tymczasie zostaje z nami juz na stale ;) http://www.dogomania.pl/threads/208749-3-szczeniaki-znalazly-DS-Łatek-zostaje-na-stale-w-DT-)/page6 Quote
Enigma79 Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 JEDNAK ???????? No to pozostaje pogratulować i życzyć duuuużo cierpliwości ;) Buziaki i do zobaczenia na jakimś spacerku. Quote
toska_latte Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 A ja zaprosze na nowy bazarek dla Dory, z ktorego dochod zostanie przeznaczony na splate dlugu w lecznicy: http://www.dogomania.pl/threads/214659-Różniaste-różności-na-dług-Dory.-Do-23.09-g.-23.59 :) Quote
Recommended Posts