toska_latte Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Słit focia przy studni :evil_lol: I tak slodko sie przytulily, ze nie moglam sobie odmowic (tego dnia zrobilismy ponad 20km, psy mialy dosc;)) Quote
Enigma79 Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 Rewelacyjne zdjęcia. Po "starej" znajomości pozwoliłam sobie kilka ukraść ;) Ależ do uroczych zakątków trafiłyście i zdaje się, że nawet pogoda dopisała. MORE PICS !!! Quote
toska_latte Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Na lubelskim bruku (ale co to za miasto! Doslownie kazdy nas zaczepial i to wcale nie o malego, ale Enisia budzila wiekszy zachwyt - czy moga poglaskac, co to za rasa, a ile ma lat, a jaka sliczna, itp. ;)) W pelnym osprzecie Quote
toska_latte Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 W drodze na zamek Male padlo w chlodzie dziedzinca Duze tez padlo, a cala wycieczka Chinczykow nas obfocila, jak kolejno koczowalismy (jedno zwiedzalo muzeum, jedno siedzialo przed), szkoda, ze nie zbieralismy kasy za kazde zdjecie, byloby czym obdzielac ;) Quote
fioneczka Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Wasze zdjęcia powinny znaleźć się w poradniku "podróże z psami" super fotki ... Eniśka chyba przytyła :hmmmm: czy mi się wydaje Quote
toska_latte Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Portrecik :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zdjecie od najbardziej wyjsciowej strony :evil_lol: A tutaj nasz bajkowy pensjonacik - stary dworek z wielkim ogrodem na obrzezach Kazimierza, normalnie bajka! Quote
toska_latte Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Na razie tyle, musze skonczyc moja "pilna prace":evil_lol: i ruszyc sie do domu ;) Enigma79 napisał(a):Yes, yes, yes - nowe foty :) Tylko ostatnie mi się znowu nie otwierają,uruchomię Dogo u rodziców po pracy, żeby nacieszyć oko. Edit : pootwierały się tylko ja jakaś niecierpliwa się z wiekiem robię ;) Od kogo Eni uczy się robić te coraz "mądrzejsze" miny ? :D Bomba !!! Ja tam nie wiem, ale na bank nie ode mnie:siara: chita napisał(a):hahha glupawka wymiata:evil_lol: nie wiedzialam te toto male z Wami podrozuje, to sie brzdacowi trafilo jak slepej kurze:cool3: Enisia nawet bagaz podreczny zabrala na wczasy:diabloti: dawaj wiecej, wiem ze masz 170:eviltong: Ta, male mialo socjalizacje pelna geba:evil_lol: A Enisia - jak kazda prawdziwa dama - jest zawsze przygotowana:eviltong: No daje, daje, jedno partiami;) Enigma79 napisał(a):Rewelacyjne zdjęcia. Po "starej" znajomości pozwoliłam sobie kilka ukraść ;) Ależ do uroczych zakątków trafiłyście i zdaje się, że nawet pogoda dopisała. MORE PICS !!! Pogode mialysmy przez cale 2tyg. Z tego, co slyszlama, to tutaj padalo, a u nas 25-30 stopni. I krajobrazy bardzo ladne, psom sie podobaly ;) A gdzie ukradlas foty?:cool3: fioneczka napisał(a):Wasze zdjęcia powinny znaleźć się w poradniku "podróże z psami" super fotki ... Eniśka chyba przytyła :hmmmm: czy mi się wydaje E, bez przesady;) ale calkiem serio zastanawiam sie nad zrobieniem strony, gdzie beda noclegownie z calej Polski, w ktorych mozna sie zatrzymywac z psami, mi czegos takiego bardzo brakuje. A Enisia schudla 2kg, obrazam sie w jej imieniu:obrazic::evil_lol: (za to male przed wyjazdem wazylo 5kg, a teraz juz 9, kiedy to przybralo?:-o) Quote
agnieszka32 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Ale wspaniałe zdjęcia! Aniu, zazdroszczę Ci takich wakacji i to jeszcze z psiakami :) Quote
toska_latte Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 [quote name='agnieszka32']Ale wspaniałe zdjęcia! Aniu, zazdroszczę Ci takich wakacji i to jeszcze z psiakami :) Dzieki Agnieszko! Wakacje byly super, wszystkim sie podobalo, ale Enisia o dziwo ucieszyla sie z powrotu do domu - od razu wskoczyla na swoj fotel i podjela role odpoczywajacej ksiezniczki :evil_lol: I dalszy ciag zdjec, jedno ucho nie slucha Laciatego ;) Widok na dom I tarzanko ;) Quote
toska_latte Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Czy mozemy juz wreszcie isc? Nudzimy sie! Quote
toska_latte Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 A tutaj skansen Wsi Lubelskiej i spotkanie Eniszki z kozami (jedna z nich skoczyla na Latka;)) Laciatemu spodobal sie dworek, ma chlop wymagania:evil_lol: Quote
toska_latte Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Nigdzie sie stad nie ruszam! Eniszon sprawdza zawartosc chaty (nie mieli jedzenia:() A tutaj dla odmiany - nasza gospodyni - piekna Lucyna ;) Quote
toska_latte Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 W Zamosciu Eni od razu znalazla pasujace jej miejsce:evil_lol: A gdzie publicznosc?? Podszance byly fajne, szkoda, ze nie wpuszczali psow do srodka Quote
toska_latte Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Idziemy na gore?? Podziwiamy widoczki Fajne! ;) Quote
toska_latte Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Mozna tez polezakowac chwile ;) Ale ze co chcialas? Quote
toska_latte Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Eniszon preferuje zwiedzanie obiektow polozonych wysoko - wychodzenie po schodach to jej pasja;) Quote
chita Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 jak sie skubance wpasowały w ten skrawek cienia :evil_lol:http://i754.photobucket.com/albums/xx184/toska_latte/P7130139.jpg a to łaciato-włochate to na dt czy ds:cool3: super mieliscie wakacje, ten dworek :loveu: Quote
toska_latte Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Po obejrzeniu miasta trzeba chwile odpoczac Najlepiej z glowa w dol :splat: Laciate brzucho tez odpoczywa Jako i reszta psa ;) Quote
toska_latte Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 A pozniej mozna juz na kolejny spacerek, gdzie gonily nas stada much :evil_lol:evil_lol:evil_lol: Ot, roztoczanski krajobraz ;) Quote
toska_latte Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Poszlismy obejrzec slynne szumy na Tanwi, male poznaje, co to woda A wieksze atakuje wodospady:roll: Quote
Recommended Posts