Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rewelacyjne zdjęcia. Po "starej" znajomości pozwoliłam sobie kilka ukraść ;) Ależ do uroczych zakątków trafiłyście i zdaje się, że nawet pogoda dopisała. MORE PICS !!!

Posted

Na lubelskim bruku (ale co to za miasto! Doslownie kazdy nas zaczepial i to wcale nie o malego, ale Enisia budzila wiekszy zachwyt - czy moga poglaskac, co to za rasa, a ile ma lat, a jaka sliczna, itp. ;))

W pelnym osprzecie

Posted

W drodze na zamek

Male padlo w chlodzie dziedzinca

Duze tez padlo, a cala wycieczka Chinczykow nas obfocila, jak kolejno koczowalismy (jedno zwiedzalo muzeum, jedno siedzialo przed), szkoda, ze nie zbieralismy kasy za kazde zdjecie, byloby czym obdzielac ;)

Posted

Portrecik

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Zdjecie od najbardziej wyjsciowej strony :evil_lol:

A tutaj nasz bajkowy pensjonacik - stary dworek z wielkim ogrodem na obrzezach Kazimierza, normalnie bajka!

Posted

Na razie tyle, musze skonczyc moja "pilna prace":evil_lol: i ruszyc sie do domu ;)

Enigma79 napisał(a):
Yes, yes, yes - nowe foty :) Tylko ostatnie mi się znowu nie otwierają,uruchomię Dogo u rodziców po pracy, żeby nacieszyć oko.

Edit : pootwierały się tylko ja jakaś niecierpliwa się z wiekiem robię ;) Od kogo Eni uczy się robić te coraz "mądrzejsze" miny ? :D
Bomba !!!

Ja tam nie wiem, ale na bank nie ode mnie:siara:

chita napisał(a):
hahha glupawka wymiata:evil_lol: nie wiedzialam te toto male z Wami podrozuje, to sie brzdacowi trafilo jak slepej kurze:cool3:
Enisia nawet bagaz podreczny zabrala na wczasy:diabloti:

dawaj wiecej, wiem ze masz 170:eviltong:

Ta, male mialo socjalizacje pelna geba:evil_lol: A Enisia - jak kazda prawdziwa dama - jest zawsze przygotowana:eviltong: No daje, daje, jedno partiami;)

Enigma79 napisał(a):
Rewelacyjne zdjęcia. Po "starej" znajomości pozwoliłam sobie kilka ukraść ;) Ależ do uroczych zakątków trafiłyście i zdaje się, że nawet pogoda dopisała. MORE PICS !!!

Pogode mialysmy przez cale 2tyg. Z tego, co slyszlama, to tutaj padalo, a u nas 25-30 stopni. I krajobrazy bardzo ladne, psom sie podobaly ;) A gdzie ukradlas foty?:cool3:

fioneczka napisał(a):
Wasze zdjęcia powinny znaleźć się w poradniku "podróże z psami"

super fotki ... Eniśka chyba przytyła :hmmmm: czy mi się wydaje

E, bez przesady;) ale calkiem serio zastanawiam sie nad zrobieniem strony, gdzie beda noclegownie z calej Polski, w ktorych mozna sie zatrzymywac z psami, mi czegos takiego bardzo brakuje.
A Enisia schudla 2kg, obrazam sie w jej imieniu:obrazic::evil_lol: (za to male przed wyjazdem wazylo 5kg, a teraz juz 9, kiedy to przybralo?:-o)

Posted

[quote name='agnieszka32']Ale wspaniałe zdjęcia!
Aniu, zazdroszczę Ci takich wakacji i to jeszcze z psiakami :)

Dzieki Agnieszko! Wakacje byly super, wszystkim sie podobalo, ale Enisia o dziwo ucieszyla sie z powrotu do domu - od razu wskoczyla na swoj fotel i podjela role odpoczywajacej ksiezniczki :evil_lol:

I dalszy ciag zdjec, jedno ucho nie slucha Laciatego ;)

Widok na dom

I tarzanko ;)