A.R.S. Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Nigdy nie robiłam, ale może takie mogą być? Nie to żebym chita Ci się wcięła, ale spać mi się nie chce.. musiałam się czymś zająć. Quote
Greven Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Ania, poproszę w podpisie ten pierwszy. Szybko :mad: Może podjadę w sobotę z aparatem? Zrobiłabym zdjęcia ze spaceru. Tylko nie wiem, czy czasowo wyrobię... Quote
A.R.S. Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='Greven']Ania, poproszę w podpisie ten pierwszy. Szybko [/QUOTE] Już już.. a zamiast którego? Bo będziesz miała za długi. Trzeba dla Bastera machnąć mniejszy. Quote
Greven Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Cudak dała z maiu mniejszego Bastera. A swoją drogą Basti jednak kotecków nie lubi... Quote
mariamc Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Niestety, miejsca nie mam. tel: 519 102 889 885 574 260 Quote
fergilka Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 W sobotę będę w schronie u Miecia, jak pozwolą mi ją wziąć na spcerek to porobię jakieś lepsze fotki, bez krat. Quote
Enigma79 Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Samej będzie Ci trochę trudno Fergilkam gdyby się nie udało, zrobimy razem spacer i sesję w jednym.. mam nadzieję, że niuńka wytrzyma / dadzą jej szansę jeszcze przez jakiś czas.Po świętach i jak będę miała już zdjęcia, może też wybiorę się do TOZ-u z prośbą o ogłoszenie na ich stronie. Może tam ją ktoś wypatrzy i przygarnie dziewczynkę. Quote
ms_arwi Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Moze potrzeba by jej wiecej ogloszen? Czy juz ma? Quote
Greven Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Do ogłoszeń potrzebne super zdjęcia. Jedno zza krat (wzruszające), a reszta z człowiekiem i ze spaceru. Quote
A.R.S. Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='mariamc']Niestety, miejsca nie mam. tel: 519 102 889 885 574 260[/QUOTE] :-( Dzięki za info. Dzwoniłam do hoteliku w Motańcu, Pani może nam zaproponować cenę 25zł/doba, (bez jedzonka, choć dodała, że za pół miesiąca jedzenie może wziąć na siebie). Miejsce wolne byłoby dopiero po Świętach.. Mamy my się zastanowić i Ona także ponieważ ma ze swojej hodowli młode szczeniaki i boi się czy suczka ze schroniska nie przyniesie wirusów. Koszt duży, ale życie przecież bezcenne... Co myślicie? Quote
Greven Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 A tam, gdzie był labiszon Misiek? Cenowo wyszłoby podobnie, warunki domowe, z tym, że tam jest suka... Quote
chita Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 ktos pisal o hotelu chyba pod krk za 15zl (?) 25zl za dobe to ponad 700na miesiac:-(ciezko bedzie uzbierac:-( a banerki super:loveu::loveu::loveu: Quote
andzia69 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='chita']ktos pisal o hotelu chyba pod krk za 15zl (?) 25zl za dobe to ponad 700na miesiac:-(ciezko bedzie uzbierac:-( a banerki super:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] ja pisałam...Ksera jest z dogo ...mogę podac jej nr tel...tylko to kuuupa kilometrów:( Quote
chita Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 no jest daleko...ale jak my co miesiac uzbieramy 700zl....:-( ze tez z tym szczecinie tak malo dt:mad: Quote
andzia69 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 tu znalazłam coś takiego: http://www.dogomania.pl/threads/176678-Szczecin-szukamy-pA-atnych-domA-w-tymczasowych-dla-psA-w psiakiGabi napisała o możliwości hotelikowania - Żary: "Mam pytanie, czy ten DT musi być w Szczecinie? Pytam ponieważ jestem w trakcie otwierania takiego małego hoteliku dla psów i wolałabym aby wolne miejsca zajęły psy potrzebujące. Jestem z woj. lubuskiego." może by spróbować.... i tu jest 1 miejsce - domowy tymczas: http://www.dogomania.pl/threads/172308-Domowy-tymczas-1-wolne-miejsce-dla-suczki?p=14377587#post14377587 "U mojej siostry jest jedno miejsce dla średniej wielkości suni - najlepiej wysterylizowanej. Suczka będzie mieszkała w domu, w towarzystwie 7-osobowej rodzinki ( w tym 3-letni chłopczyk)., 3 psich rezydentek i kota. Do dyspozycji psiaki mają ogród i spacery po spokojnej okolicy Nie ma problemu z dojazdem do weterynarza - mamy zaprzyjaźnioną klinikę Cena miesięcznego pobytu to 350 zł z jedzonkiem " Quote
chita Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 o dzieki andzia;) na ta druga opcje trzeba by ja sprawdzic na dzieci, psy i koty....:razz: Quote
Enigma79 Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Dokładnie...ja byłam z sunią na spacerze tylko jeden raz i dobrze reagowała na psy, właściwie psa (dużego) ale skoro jest sama w boksie i do tego umieścili tę kartkę, to dowiem się dokładniej po świętach. Z kwotą 700,00 zł byłoby ciężko...ale dobrze, że są w ogóle jakieś opcje. Quote
Greven Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='andzia69']Greven... a ksenka nie hoteluje już piesow?[/QUOTE] Na kilka dni może zgodzi się wziąć, ale ona ma teraz malutkie dziecko, amstaffa, ONkę i 2 yorki... Quote
fergilka Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Byłam dziś na spacerku z Enigmą (amstafką :-)) suńka jest bardzo energiczna, właściwie to ona prowadziła mnie. Chce biegać, latać, skakać, wąchać wszystko, ogląda się za biegającymi w lesie ludźmi. Przebiegłam z nią jakieś 7 minut i na tym koniec mojej kondycji. Sunia jest łagodna, jak przechodził Pan z psem to spokojnie podeszła do psiura obwąchała go, wykonała wręcz taki ruch doopką zachęcający do zabawy, jednak Pan wystraszył się trochę i powoli zaczął oddalać się ze swoim mikruskiem :diabloti: Na koty jest obojętna, widziała jak wychodziłyśmy za brame, że coś tam przebiegło, ale nie zwróciła na to uwagi. Tyle na razie mogę o niej napisać, w schronie ciężko cokolwiek sprawdzić, i zaobserwować, niestyty. Fotki są do doopy, samemu trudno się robi zdjęcia, bałam się przywiązać ją na chwile do drzewa aby porobić zdjęcia, bo mogłaby to drzewo wyrwać, tyle ma siły pannica :-) Albo biegniesz ze mną, albo oddaj smycz i biegnę sama :diabloti: NIE ZOSTAWIAJ MNIE :-( PROSZĘ, PRZECIEŻ NIC NIE ZROBIŁAM:-( Strasznym przeżyciem było zostawiać ją tam w klatce po spacerze, ona bardzo to przeżywa...zresztą ja też psychicznie już nie wyrabiam. Quote
chita Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 ale ona jest sliczna... teraz tylko kciuki zeby sie Dafne w ds spisala Quote
Enigma79 Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 Iza, jestes wielka :D :D ja tez bieglam za sunia na spacerze.Dzieki za spacer, zdjecia i opis. Quote
Greven Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Dzięki, że z nią wyszłaś, jaka musiała być niuńka szczęśliwa :loveu: Quote
Enigma79 Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 POST 1 ZAKTUALIZOWANY. BYĆ MOŻE ENIGMA WKRÓTCE BĘDZIE MIAŁA DT (jeśli jeden psiaczek w weekend dostanie ds), DLATEGO PROSZĘ O WPISYWANIE, KTO ZECHCIAŁBY WESPRZEĆ DEKLARACJAMI... Quote
Enigma79 Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Najwazniejsze, to najpierw miec juz ten dt - jasna sprawa :) ale nikt nie obieca ani zlotoweczki, zeby przywolac farta ? Quote
Recommended Posts