Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania, poproszę w podpisie ten pierwszy. Szybko :mad:

Może podjadę w sobotę z aparatem? Zrobiłabym zdjęcia ze spaceru.
Tylko nie wiem, czy czasowo wyrobię...

Posted

[quote name='Greven']Ania, poproszę w podpisie ten pierwszy. Szybko
[/QUOTE]

Już już.. a zamiast którego? Bo będziesz miała za długi. Trzeba dla Bastera machnąć mniejszy.

Posted

Samej będzie Ci trochę trudno Fergilkam gdyby się nie udało, zrobimy razem spacer i sesję w jednym.. mam nadzieję, że niuńka wytrzyma / dadzą jej szansę jeszcze przez jakiś czas.Po świętach i jak będę miała już zdjęcia, może też wybiorę się do TOZ-u z prośbą o ogłoszenie na ich stronie. Może tam ją ktoś wypatrzy i przygarnie dziewczynkę.

Posted

[quote name='mariamc']Niestety, miejsca nie mam.
tel: 519 102 889
885 574 260[/QUOTE]
:-( Dzięki za info.

Dzwoniłam do hoteliku w Motańcu, Pani może nam zaproponować cenę 25zł/doba, (bez jedzonka, choć dodała, że za pół miesiąca jedzenie może wziąć na siebie). Miejsce wolne byłoby dopiero po Świętach..

Mamy my się zastanowić i Ona także ponieważ ma ze swojej hodowli młode szczeniaki i boi się czy suczka ze schroniska nie przyniesie wirusów.

Koszt duży, ale życie przecież bezcenne... Co myślicie?

Posted

ktos pisal o hotelu chyba pod krk za 15zl (?)
25zl za dobe to ponad 700na miesiac:-(ciezko bedzie uzbierac:-(

a banerki super:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='chita']ktos pisal o hotelu chyba pod krk za 15zl (?)
25zl za dobe to ponad 700na miesiac:-(ciezko bedzie uzbierac:-(

a banerki super:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

ja pisałam...Ksera jest z dogo ...mogę podac jej nr tel...tylko to kuuupa kilometrów:(

Posted

tu znalazłam coś takiego:

http://www.dogomania.pl/threads/176678-Szczecin-szukamy-pA-atnych-domA-w-tymczasowych-dla-psA-w

psiakiGabi napisała o możliwości hotelikowania - Żary:

"Mam pytanie, czy ten DT musi być w Szczecinie? Pytam ponieważ jestem w trakcie otwierania takiego małego hoteliku dla psów i wolałabym aby wolne miejsca zajęły psy potrzebujące. Jestem z woj. lubuskiego."

może by spróbować....

i tu jest 1 miejsce - domowy tymczas:

http://www.dogomania.pl/threads/172308-Domowy-tymczas-1-wolne-miejsce-dla-suczki?p=14377587#post14377587

"U mojej siostry jest jedno miejsce dla średniej wielkości suni - najlepiej wysterylizowanej.
Suczka będzie mieszkała w domu, w towarzystwie 7-osobowej rodzinki ( w tym 3-letni chłopczyk)., 3 psich rezydentek i kota.
Do dyspozycji psiaki mają ogród i spacery po spokojnej okolicy Nie ma problemu z dojazdem do weterynarza - mamy zaprzyjaźnioną klinikę
Cena miesięcznego pobytu to 350 zł z jedzonkiem "

Posted

Dokładnie...ja byłam z sunią na spacerze tylko jeden raz i dobrze reagowała na psy, właściwie psa (dużego) ale skoro jest sama w boksie i do tego umieścili tę kartkę, to dowiem się dokładniej po świętach. Z kwotą 700,00 zł byłoby ciężko...ale dobrze, że są w ogóle jakieś opcje.

Posted

[quote name='andzia69']Greven... a ksenka nie hoteluje już piesow?[/QUOTE]
Na kilka dni może zgodzi się wziąć, ale ona ma teraz malutkie dziecko, amstaffa, ONkę i 2 yorki...

Posted

Byłam dziś na spacerku z Enigmą (amstafką :-)) suńka jest bardzo energiczna, właściwie to ona prowadziła mnie. Chce biegać, latać, skakać, wąchać wszystko, ogląda się za biegającymi w lesie ludźmi. Przebiegłam z nią jakieś 7 minut i na tym koniec mojej kondycji.
Sunia jest łagodna, jak przechodził Pan z psem to spokojnie podeszła do psiura obwąchała go, wykonała wręcz taki ruch doopką zachęcający do zabawy, jednak Pan wystraszył się trochę i powoli zaczął oddalać się ze swoim mikruskiem :diabloti:
Na koty jest obojętna, widziała jak wychodziłyśmy za brame, że coś tam przebiegło, ale nie zwróciła na to uwagi. Tyle na razie mogę o niej napisać, w schronie ciężko cokolwiek sprawdzić, i zaobserwować, niestyty.

Fotki są do doopy, samemu trudno się robi zdjęcia, bałam się przywiązać ją na chwile do drzewa aby porobić zdjęcia, bo mogłaby to drzewo wyrwać, tyle ma siły pannica :-)

Albo biegniesz ze mną, albo oddaj smycz i biegnę sama :diabloti:

NIE ZOSTAWIAJ MNIE :-( PROSZĘ, PRZECIEŻ NIC NIE ZROBIŁAM:-(

Strasznym przeżyciem było zostawiać ją tam w klatce po spacerze, ona bardzo to przeżywa...zresztą ja też psychicznie już nie wyrabiam.

Posted

POST 1 ZAKTUALIZOWANY. BYĆ MOŻE ENIGMA WKRÓTCE BĘDZIE MIAŁA DT (jeśli jeden psiaczek w weekend dostanie ds), DLATEGO PROSZĘ O WPISYWANIE, KTO ZECHCIAŁBY WESPRZEĆ DEKLARACJAMI...