Enigma79 Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 W-S-P-A-N-I-A-Ł-Y film !!!! Nie lubię tego często pisać ale wzruszłam się mocno... Oby taka odmiana losu spotkała wszystkie psiaki. Quote
toska_latte Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Enigma79 napisał(a):W-S-P-A-N-I-A-Ł-Y film !!!! Nie lubię tego często pisać ale wzruszłam się mocno... Oby taka odmiana losu spotkała wszystkie psiaki. To prawda, mnie ten filmik tez bardzo wzrusza :) kamilqax95x napisał(a): Dziekujemy :) Quote
toska_latte Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Od maja mialysmy z Eniszka gosci w domu - 4 male szczyle na DT. Teraz zostal juz tylko jeden, Latek, z ktorym nawet niezle sie dogaduja. Eni zaczela sie z nim zaprzyjazniac. Sypiaja w jednym lozku, bawia sie razem, z jedzeniem tez nie ma roblemow. Najsmieszniej jest, jak sie razem bawia - Latek skacze na Eniszke, podgryza w lapy, ciagnie za fafle, a Eni nawet nie warknie, tez go gryzie, ale tak, zeby nie zrobic mu najmniejszej krzywdy - bieda musi sie przy tym sporo nakombinowac, bo Latek jest jakies 10 razy od niej mniejszy ;) Pare dzisiejszych fotek: Odkrylem, ze fajnie jest na dworze I wszystko mnie szalenie ciekawi Eni sprawdza obecnosc ;) Quote
toska_latte Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Eniszka w trawie:loveu: A jutro jedziemy na wakacje!!:multi::multi::multi: Quote
chita Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 cudny ten maluch:) to zyczymy Wam cuuuudownych wakacji:) a zie jeziecie:cool3: Quote
Enigma79 Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 Mądra kochana Enisia. Udanego wypoczynku i do zobaczenia !! Quote
toska_latte Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 chita napisał(a):cudny ten maluch:) to zyczymy Wam cuuuudownych wakacji:) a zie jeziecie:cool3: Swinia jestem, mozesz sie na mnie obrazic :( ale zupelnie zapomnialam Ci napisac, ze w koncu nasze plany wziely w leb i postanowilismy ruszyc w Polske - bo szybciej ;) nie jest to moze Toskania, ale tez jest milo ;) Enigma79 napisał(a):Mądra kochana Enisia. Udanego wypoczynku i do zobaczenia !! Dzie-ku-je-my kochana;) Quote
chita Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 toska_latte napisał(a):Swinia jestem, mozesz sie na mnie obrazic :( ale zupelnie zapomnialam Ci napisac, ze w koncu nasze plany wziely w leb i postanowilismy ruszyc w Polske - bo szybciej ;) nie jest to moze Toskania, ale tez jest milo ;) my tez w sierpniu w Polske;) obrazac sie nie bede bo wazne ze foty bedą....duuuuuuzo fot:evil_lol: Quote
toska_latte Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 chita napisał(a):my tez w sierpniu w Polske;) obrazac sie nie bede bo wazne ze foty bedą....duuuuuuzo fot:evil_lol: To ja juz wiem, Wy wpadniecie w odwiedziny:sweetCyb: a zdjec jest sporo, ale na wiekszosci, oprocz wlochatych, jest mooja geba:roll::eviltong: Quote
toska_latte Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Zapraszam na moj pierwszy bazarek http://www.dogomania.pl/threads/211866-Biżu-ZŁOTA-SREBRNA-i-inna-na-TTBS-do-7.08.-g.22 ;) Quote
toska_latte Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 chita napisał(a):a ja juz myslalam ze zdjecia...:sadCyber: Spokojnie, foty tez beda ;) jak na razie wyselekcjonowalam jakies 170 zdjec :evil_lol: i nawet je wrzucilam na neta, tera tylko przerzucic na watek i opisac trzeba...:flaming: Quote
toska_latte Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Przyszlam powrzucac przynajmniej czesc zdjec z wyjazdu ;) Wystartowalismy w Uniejowie, zeby podzielic sobie droge na dwa krotsze teapy, fotki z zamku i okolicznego parku, pogoda byla srednia Łaciaty zwiedza Cholera sie na chwile zatrzymala A tutaj juz odpoczynek po podrozy Quote
toska_latte Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 A tak male podrozowalo, jak sie zmeczylo ;) Quote
Enigma79 Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 Yes, yes, yes - nowe foty :) Tylko ostatnie mi się znowu nie otwierają,uruchomię Dogo u rodziców po pracy, żeby nacieszyć oko. Edit : pootwierały się tylko ja jakaś niecierpliwa się z wiekiem robię ;) Od kogo Eni uczy się robić te coraz "mądrzejsze" miny ? :D Bomba !!! Quote
Cudak Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Bardzo przepraszam za OT. Potrzebuję DT dla psiego staruszka po wypadku: http://www.dogomania.pl/threads/211914-Staruszek-po-wypadku.-Pilnie-potrzebny-DT-i-wsparcie-na-leczenie.-Goleni%C3%B3w-Szczecin Najlepiej z okolic Szczecina/Goleniowa. Może znacie kogoś, kto mógłby pomóc? Quote
chita Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 hahha glupawka wymiata:evil_lol: nie wiedzialam te toto male z Wami podrozuje, to sie brzdacowi trafilo jak slepej kurze:cool3: Enisia nawet bagaz podreczny zabrala na wczasy:diabloti: dawaj wiecej, wiem ze masz 170:eviltong: Quote
toska_latte Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Torba podrozna w calej okazalosci, normalnie wstyd bylo nosic psa w torbie:evil_lol::eviltong: (staralam sie unikac zdjec z nami, ale nie zawsze sie dalo, z gory przepraszam;)) Okolice Kazimierza Dolnego, punkt widokowy na rozlewiska Wisly Zmeczylam sie;) Quote
Recommended Posts