Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Enigma79 napisał(a):
W-S-P-A-N-I-A-Ł-Y film !!!! Nie lubię tego często pisać ale wzruszłam się mocno... Oby taka odmiana losu spotkała wszystkie psiaki.

To prawda, mnie ten filmik tez bardzo wzrusza :)

kamilqax95x napisał(a):

Dziekujemy :)

Posted

Od maja mialysmy z Eniszka gosci w domu - 4 male szczyle na DT. Teraz zostal juz tylko jeden, Latek, z ktorym nawet niezle sie dogaduja. Eni zaczela sie z nim zaprzyjazniac. Sypiaja w jednym lozku, bawia sie razem, z jedzeniem tez nie ma roblemow. Najsmieszniej jest, jak sie razem bawia - Latek skacze na Eniszke, podgryza w lapy, ciagnie za fafle, a Eni nawet nie warknie, tez go gryzie, ale tak, zeby nie zrobic mu najmniejszej krzywdy - bieda musi sie przy tym sporo nakombinowac, bo Latek jest jakies 10 razy od niej mniejszy ;)
Pare dzisiejszych fotek:
Odkrylem, ze fajnie jest na dworze

I wszystko mnie szalenie ciekawi

Eni sprawdza obecnosc ;)

Posted

chita napisał(a):
cudny ten maluch:)

to zyczymy Wam cuuuudownych wakacji:) a zie jeziecie:cool3:

Swinia jestem, mozesz sie na mnie obrazic :( ale zupelnie zapomnialam Ci napisac, ze w koncu nasze plany wziely w leb i postanowilismy ruszyc w Polske - bo szybciej ;) nie jest to moze Toskania, ale tez jest milo ;)

Enigma79 napisał(a):
Mądra kochana Enisia. Udanego wypoczynku i do zobaczenia !!

Dzie-ku-je-my kochana;)

Posted

toska_latte napisał(a):
Swinia jestem, mozesz sie na mnie obrazic :( ale zupelnie zapomnialam Ci napisac, ze w koncu nasze plany wziely w leb i postanowilismy ruszyc w Polske - bo szybciej ;) nie jest to moze Toskania, ale tez jest milo ;)

my tez w sierpniu w Polske;) obrazac sie nie bede bo wazne ze foty bedą....duuuuuuzo fot:evil_lol:

Posted

chita napisał(a):
my tez w sierpniu w Polske;) obrazac sie nie bede bo wazne ze foty bedą....duuuuuuzo fot:evil_lol:

To ja juz wiem, Wy wpadniecie w odwiedziny:sweetCyb: a zdjec jest sporo, ale na wiekszosci, oprocz wlochatych, jest mooja geba:roll::eviltong:

• 2 weeks later...
Posted

chita napisał(a):
a ja juz myslalam ze zdjecia...:sadCyber:

Spokojnie, foty tez beda ;) jak na razie wyselekcjonowalam jakies 170 zdjec :evil_lol: i nawet je wrzucilam na neta, tera tylko przerzucic na watek i opisac trzeba...:flaming:

Posted

Przyszlam powrzucac przynajmniej czesc zdjec z wyjazdu ;)

Wystartowalismy w Uniejowie, zeby podzielic sobie droge na dwa krotsze teapy, fotki z zamku i okolicznego parku, pogoda byla srednia
Łaciaty zwiedza

Cholera sie na chwile zatrzymala

A tutaj juz odpoczynek po podrozy

Posted

Yes, yes, yes - nowe foty :) Tylko ostatnie mi się znowu nie otwierają,uruchomię Dogo u rodziców po pracy, żeby nacieszyć oko.

Edit : pootwierały się tylko ja jakaś niecierpliwa się z wiekiem robię ;) Od kogo Eni uczy się robić te coraz "mądrzejsze" miny ? :D
Bomba !!!

Posted

hahha glupawka wymiata:evil_lol: nie wiedzialam te toto male z Wami podrozuje, to sie brzdacowi trafilo jak slepej kurze:cool3:
Enisia nawet bagaz podreczny zabrala na wczasy:diabloti:

dawaj wiecej, wiem ze masz 170:eviltong:

Posted

Torba podrozna w calej okazalosci, normalnie wstyd bylo nosic psa w torbie:evil_lol::eviltong: (staralam sie unikac zdjec z nami, ale nie zawsze sie dalo, z gory przepraszam;))

Okolice Kazimierza Dolnego, punkt widokowy na rozlewiska Wisly

Zmeczylam sie;)