Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przylapana w trakcie (a raczej po zakonczeniu) ziewa ;)

I duma

A na koniec jeszcze fotka naszych ostatnich gosci:
Weekendowy tymczas fafluniasty - Hetorek:loveu:

I z kilkugodzinnym podopiecznym Rafim ;)

Posted

:tort::drinking:Faktycznie !!!!!!! 17.05.2010 to był TEN szczęśliwy dzień dla Eniszonka. Cały czas pamiętałam a dzisiaj wyleciało mi to z głowy. Serdeczne gratulacje:drinking:

Posted

Enigma79 napisał(a):
Juhu ! Nowa dawka zdjęć ! Eni jak zwykle roooozbrajająca :D

Różowa torebka ? Hm... nie znałam Cię od tej strony, Anno hihi

Oj no co, przeciez Eni to jest taka damulka:evil_lol:

Enigma79 napisał(a):
:tort::drinking:Faktycznie !!!!!!! 17.05.2010 to był TEN szczęśliwy dzień dla Eniszonka. Cały czas pamiętałam a dzisiaj wyleciało mi to z głowy. Serdeczne gratulacje:drinking:

A dziekujemy, ale wiesz, ze nic by z tego nie bylo, gdyby nie Ty Agus:multi::loveu::loveu::loveu:

chita napisał(a):
to gratuluje rocznicy i zycze wielu wielu tak fajnie spedzonych lat;)

ps torebka wymiata:diabloti:

Rowniez dziekujemy:loveu: A jak Ci sie torebeczka podoba, to moge taka zakupic w prezencie Arince:cool3: Dodam, ze ma jeszcze takie materialowe fiu-bzdziu z przodu, idealne do gryzienia i piszczy:evil_lol:

Posted

agnieszka32 napisał(a):
To już rok? Ale ten czas leci :)
Bardzo się cieszę, Aniu, że trafiłyście na siebie z Eni - tworzycie zgraną parę :loveu:

Torebeczka świetna :evil_lol:

A owszem, obie jestesmy leniwe, lubimy dobrze zjesc, wyspac sie i troche powloczyc:evil_lol: No i kochamy wszelka wode ;)
A torebeczki sa dostepne w zoologu na jagiellonskiej przy smialego, jesli masz ochote:evil_lol:;)

Posted

toska_latte napisał(a):
A jak Ci sie torebeczka podoba, to moge taka zakupic w prezencie Arince:cool3: Dodam, ze ma jeszcze takie materialowe fiu-bzdziu z przodu, idealne do gryzienia i piszczy:evil_lol:

różowe i piszczy...brzmi jak wymarzony gadzet dla ariniątka:diabloti:

toska_latte napisał(a):
A owszem, obie jestesmy leniwe, lubimy dobrze zjesc, wyspac sie i troche powloczyc:evil_lol: No i kochamy wszelka wode ;)

:evil_lol:blizniaczki normalnie

• 2 weeks later...
Posted

ageralion napisał(a):
Enisia dzielnie nam towarzyszyla na Bloniach w niedziele :) A jaka piekna z niej modelka :cool3:

No, piekna z niej modelka jak nic - na wiekszosci zdjec widac glownie doope :evil_lol: Dzieki Martus za foty :loveu:

Posted

Kejti (Dżina) to sunia z poczekalni TOZ-u, jest obecnie w DT. Na zdjęciu to ta większa,starsza i czarna (z siwą mordą) i jak widzę rozdarta :D Spotkałam ją kiedyś na wybiegu.

Edit : na pierwszym zdjęciu obok drzewa stoi dziewczyna z psem : to jest właśnie Kejti i jej opiekunka (DT) ale ten rozdarty psiak z czerwoną chustką, to chyba jednak inny czworonóg.

Posted

Enigma79 napisał(a):
Kejti (Dżina) to sunia z poczekalni TOZ-u, jest obecnie w DT. Na zdjęciu to ta większa,starsza i czarna (z siwą mordą) i jak widzę rozdarta :D Spotkałam ją kiedyś na wybiegu.

Edit : na pierwszym zdjęciu obok drzewa stoi dziewczyna z psem : to jest właśnie Kejti i jej opiekunka (DT) ale ten rozdarty psiak z czerwoną chustką, to chyba jednak inny czworonóg.

No wlasnie dlatego sie zapytalam, bo to rozdarte w czerwone chuscie, to szczenior Laki ;)

• 4 weeks later...