toska_latte Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Na zielonej lace, raz, dwa, trzy... ... pasly sie zajace, raz, dwa, trzy Znalazlam mysze!! W skoku Quote
fioneczka Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 http://i754.photobucket.com/albums/xx184/toska_latte/20110504028.jpg słodka Enisia ... minka mówi sama za siebie "możemy już pójść do domu? zdrowa jestem przecież" ;) Quote
toska_latte Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Ooo, tak mi rob, tak mi dobrze:evil_lol: Drap tutaj Uchozaurus Lubie gosci:cool3: Czasem im nawet popozuje Quote
toska_latte Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 niech mi ktos wytlumaczy - jak taka pozycja moze byc wygodna?:evil_lol: wyyciag matka, ja nie ide na dwor w taki deszcz, wybij se to z glowy naprawde, za glupia jestem, zeby to zrozumiec ;) Quote
toska_latte Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 To gdzie te prezenty? Terminator ;) i morderca (tak, dostala rozowa torebeczke, tak, to byl moj pomysl, no i co z tego:evil_lol:) Quote
toska_latte Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Przylapana w trakcie (a raczej po zakonczeniu) ziewa ;) I duma A na koniec jeszcze fotka naszych ostatnich gosci: Weekendowy tymczas fafluniasty - Hetorek:loveu: I z kilkugodzinnym podopiecznym Rafim ;) Quote
toska_latte Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 [quote name='fioneczka']http://i754.photobucket.com/albums/xx184/toska_latte/20110504028.jpg słodka Enisia ... minka mówi sama za siebie "możemy już pójść do domu? zdrowa jestem przecież" ;) Przeciez powszechnie wiadomo, ze weci to samo zlo ;) a ona biedna wczesniej zlamala sobie pazura podczas kopania i musiala miec go koagulowanego, wiec w ogole jej sie te wizyty przestaly usmiechac. Quote
Enigma79 Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Juhu ! Nowa dawka zdjęć ! Eni jak zwykle roooozbrajająca :D Różowa torebka ? Hm... nie znałam Cię od tej strony, Anno hihi Quote
Enigma79 Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 :tort::drinking:Faktycznie !!!!!!! 17.05.2010 to był TEN szczęśliwy dzień dla Eniszonka. Cały czas pamiętałam a dzisiaj wyleciało mi to z głowy. Serdeczne gratulacje:drinking: Quote
chita Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 to gratuluje rocznicy i zycze wielu wielu tak fajnie spedzonych lat;) ps torebka wymiata:diabloti: Quote
toska_latte Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Enigma79 napisał(a):Juhu ! Nowa dawka zdjęć ! Eni jak zwykle roooozbrajająca :D Różowa torebka ? Hm... nie znałam Cię od tej strony, Anno hihi Oj no co, przeciez Eni to jest taka damulka:evil_lol: Enigma79 napisał(a)::tort::drinking:Faktycznie !!!!!!! 17.05.2010 to był TEN szczęśliwy dzień dla Eniszonka. Cały czas pamiętałam a dzisiaj wyleciało mi to z głowy. Serdeczne gratulacje:drinking: A dziekujemy, ale wiesz, ze nic by z tego nie bylo, gdyby nie Ty Agus:multi::loveu::loveu::loveu: chita napisał(a):to gratuluje rocznicy i zycze wielu wielu tak fajnie spedzonych lat;) ps torebka wymiata:diabloti: Rowniez dziekujemy:loveu: A jak Ci sie torebeczka podoba, to moge taka zakupic w prezencie Arince:cool3: Dodam, ze ma jeszcze takie materialowe fiu-bzdziu z przodu, idealne do gryzienia i piszczy:evil_lol: Quote
agnieszka32 Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 To już rok? Ale ten czas leci :) Bardzo się cieszę, Aniu, że trafiłyście na siebie z Eni - tworzycie zgraną parę :loveu: Torebeczka świetna :evil_lol: Quote
toska_latte Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 agnieszka32 napisał(a):To już rok? Ale ten czas leci :) Bardzo się cieszę, Aniu, że trafiłyście na siebie z Eni - tworzycie zgraną parę :loveu: Torebeczka świetna :evil_lol: A owszem, obie jestesmy leniwe, lubimy dobrze zjesc, wyspac sie i troche powloczyc:evil_lol: No i kochamy wszelka wode ;) A torebeczki sa dostepne w zoologu na jagiellonskiej przy smialego, jesli masz ochote:evil_lol:;) Quote
ageralion Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Sto lat, sto lat!!!! :BIG::BIG::BIG::BIG::drink1::drink1::drink1: Quote
chita Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 toska_latte napisał(a): A jak Ci sie torebeczka podoba, to moge taka zakupic w prezencie Arince:cool3: Dodam, ze ma jeszcze takie materialowe fiu-bzdziu z przodu, idealne do gryzienia i piszczy:evil_lol: różowe i piszczy...brzmi jak wymarzony gadzet dla ariniątka:diabloti: toska_latte napisał(a):A owszem, obie jestesmy leniwe, lubimy dobrze zjesc, wyspac sie i troche powloczyc:evil_lol: No i kochamy wszelka wode ;) :evil_lol:blizniaczki normalnie Quote
ageralion Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Enisia dzielnie nam towarzyszyla na Bloniach w niedziele :) A jaka piekna z niej modelka :cool3: Toska, Agata i Enisia W tlumie :) Quote
toska_latte Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 ageralion napisał(a):Enisia dzielnie nam towarzyszyla na Bloniach w niedziele :) A jaka piekna z niej modelka :cool3: No, piekna z niej modelka jak nic - na wiekszosci zdjec widac glownie doope :evil_lol: Dzieki Martus za foty :loveu: Quote
Enigma79 Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 O ! Fibi, Kora i Kejti oraz... nasza cudna Eni i jej śniadanie :D Quote
toska_latte Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Enigma79 napisał(a):O ! Fibi, Kora i Kejti oraz... nasza cudna Eni i jej śniadanie :D Raczej drugie sniadanie ;) A ktora to Kejti? Quote
Enigma79 Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 Kejti (Dżina) to sunia z poczekalni TOZ-u, jest obecnie w DT. Na zdjęciu to ta większa,starsza i czarna (z siwą mordą) i jak widzę rozdarta :D Spotkałam ją kiedyś na wybiegu. Edit : na pierwszym zdjęciu obok drzewa stoi dziewczyna z psem : to jest właśnie Kejti i jej opiekunka (DT) ale ten rozdarty psiak z czerwoną chustką, to chyba jednak inny czworonóg. Quote
toska_latte Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Enigma79 napisał(a):Kejti (Dżina) to sunia z poczekalni TOZ-u, jest obecnie w DT. Na zdjęciu to ta większa,starsza i czarna (z siwą mordą) i jak widzę rozdarta :D Spotkałam ją kiedyś na wybiegu. Edit : na pierwszym zdjęciu obok drzewa stoi dziewczyna z psem : to jest właśnie Kejti i jej opiekunka (DT) ale ten rozdarty psiak z czerwoną chustką, to chyba jednak inny czworonóg. No wlasnie dlatego sie zapytalam, bo to rozdarte w czerwone chuscie, to szczenior Laki ;) Quote
Enigma79 Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 Pomagam Marcie rozreklamować ORIENTALNY BAZREK NA TTB :) : http://www.dogomania.pl/threads/209063-Orientalny-bazarek-babski-na-TTB-Szczecin-(do-12.06) Quote
toska_latte Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Dzieki Kamili i filmowemu bazarkowi, mam dla Was prezent: http://www.youtube.com/watch?v=Q5JLTacesNo&feature=player_embedded :loveu::loveu::loveu: Moze ktos jeszcze sie skusi na filmik ze swoja pociecha?:cool3: Polecam http://www.dogomania.pl/threads/210204-quot-Jestem-gwiazdą-YouTube-a-)-quot-Na-TTBS-do-18-lipca :) Quote
Recommended Posts