Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bazarek ŚWIAT TOREBEK rozliczony. Zaksięgowałam wszystkie wpłaty w kwocie 72zł czyli 31,50 ;-) dla Eni, dołożę od siebie do okrągłej kwoty i 40zł mogę przelać choćby zaraz.

Aga wyślij mi nr konta i dane do przelewu :-)

Posted

fergilka napisał(a):
Bazarek ŚWIAT TOREBEK rozliczony. Zaksięgowałam wszystkie wpłaty w kwocie 72zł czyli 31,50 ;-) dla Eni, dołożę od siebie do okrągłej kwoty i 40zł mogę przelać choćby zaraz.

Aga wyślij mi nr konta i dane do przelewu :-)

Ale ja licze ;-) 72zł na pół to 36zł nie wiem skąd mi te 31,50 wyszło:evil_lol:

Aga poproszę o nr konta przeleje pieniądze.

Posted

Widziałam dzisiaj Enigmę... po każdym rozstaniu chce mi się wyć...ona jest taka kochana.Tak ładnie i spokojnie jechała w tramwaju, w parku namolne psy tylko obszczekiwała (bez kagańca, nie jest agresywnym psem !), lgnie do każdego, kto zechce sie z nią przywitać...

Proszę, pomóżcie w szukaniu dla niej DS... jeśli ktoś ma możliwość zaoferowania dt, to piszcie. Wolałabym, żeby sunia miała lepsze warunki, może więcej uwagi...
Jest naprawdę mało wymagająca, tymczasowa opiekunka mówi, że trudno ja z rana zwlec z łóżka i wyciągnąć na spacer oraz że nie chce długo spacerować. Ja myślę, że po 7 m-cach w schronie sunia może po prostu nie mieć kondycji ale na pewno spacery po parku co jakiś czas dobrze by zrobiły Eni (i jak dla mnie to stanowią także dla wyprowadzającego psa przyjemność) a może jakiś ogródek by się znalazł...

Posted

ENI ZNOWU JEST BEZ DT !!!!!!!! tak się trzęsę, że nie będę opisywała na razie sytuacji.... PO RAZ DRUGI BŁAGAM O POMOC W ZNALEZNIU DT/ DS DLA TEJ BIEDNEJ PSINY.....

Posted

Opiekunka oznajmiła najpierw, że wyjeżdża 30.04 na Majówkę więc znalazłam dla Eni psią nianię (30 zł doba plus karma) do 03.05 ...a przed chwilą dostałam od "opiekunki" sms-a, że we wtorek wyjeżdża do Paryża i wraca w sobotę czy niedzielę więc pies po tygodniu nie ma domu... to nie jest DT, który na więcej czasu oddaje psa niż sam sie nim zajmuje.... cała się trzęsę więc więcej nie napiszę...znowu męczę Agę i Martę po nocach...

Posted

No cóż... brak słów.:shake:

O ile wiem, dziewczyna wiedziała że wyjeżdża, a Eni miały się opiekować pozostałe współlokatorki. A potem się okazało, że mieszkanie będzie puste.

Aga - a dałaś ogłoszenie na infoludku, że szukamy petsittera na ten tydzień?

Posted

Sytuacja wygląda następująco :

Dagmara napisała, że mam odebrać sunię w piątek 30.04 ok 17.00

Mam nadzieję, że odda 160 zł za dt opłacony za m-c z góry oraz 90 zł, które jej dałam na psią nianię, co daje nam sumę 250 zł. Można by dołożyć pozostałe 50 zł, które mam na koncie z bazarku i opłacić psią nianię (Ewę) na 10 dni czyli do 09.05....później pomysły mi się kończą.
Ewa nie będzie miała potem czasu bo będzie się zajmowała ciężarną suczką husky.

Czy ktoś mógłby w piątek pójść ze mną po sunię a nstp pojechać tramwajem nr 2 z Wyszyńskiego na Wyzwolenia ? Nie wiem, czy Dagmara da mi jakąś karmę, coś tam przebąkiwała, że nie będzie zabierała TOZ-owi bo oni sami mają mało, wczoraj mówiła, że karmią Eni RÓŻNYMI karmami naraz (nie wiem skąd je mają) oraz przeterminowanymi parówkami :(

Aga, zaraz dam ogłoszenie na Infoludku...

Posted

Enigma79 napisał(a):
Sytuacja wygląda następująco :

Dagmara napisała, że mam odebrać sunię w piątek 30.04 ok 17.00

Mam nadzieję, że odda 160 zł za dt opłacony za m-c z góry oraz 90 zł, które jej dałam na psią nianię, co daje nam sumę 250 zł. Można by dołożyć pozostałe 50 zł, które mam na koncie z bazarku i opłacić psią nianię (Ewę) na 10 dni czyli do 09.05....później pomysły mi się kończą.
Ewa nie będzie miała potem czasu bo będzie się zajmowała ciężarną suczką husky.

Czy ktoś mógłby w piątek pójść ze mną po sunię a nstp pojechać tramwajem nr 2 z Wyszyńskiego na Wyzwolenia ? Nie wiem, czy Dagmara da mi jakąś karmę, coś tam przebąkiwała, że nie będzie zabierała TOZ-owi bo oni sami mają mało, wczoraj mówiła, że karmią Eni RÓŻNYMI karmami naraz (nie wiem skąd je mają) oraz przeterminowanymi parówkami :(

Aga, zaraz dam ogłoszenie na Infoludku...

Enigmo ....to nie może tak być że ty sie zastanawiasz czy ona odda nadpłacone pieniążki ...Dagmara MUSI CI je oddać , najlepiej powiadom ją o tym by nie byla zdziwiona i wraz z psem ma oddać wam te pieniądze ... ona je dostała na cały miesiąc a się z tego nie wywiązała ...tu nie ma się nad czym zastanawiać ...
a karmę ..żenada , jak ktoś może oferować DT i karmić za przeproszeniem odrzutami ...przecież psina za chwile to przepłaci chorą wątrobą

Posted

Alicja ma rację, zadzwoń do panienki niech przyszykuje na piątek te 250 zł bo jak pojedziesz po Eni i wtedy powiesz o kasie to powie że się finansowo nie przygotowała
a tak z innej beczki to dobrze że mieszkam daleko bo ja bym chętnie od panienki odebrała Eni razem z Tobą ...

cholera co dalej :(

Posted

Enigma79 napisał(a):

Czy ktoś mógłby w piątek pójść ze mną po sunię a nstp pojechać tramwajem nr 2 z Wyszyńskiego na Wyzwolenia ?

O 15:30 kończę pracę, podjadę Aga do Ciebie pod pracę i pojedziemy autem po Eni i na Wyzwolenia. Kurs za free:-). Pasuje Ci tak?

Przelałam właśnie 40zł z bazarku torebkowego na konto Enigmy.

Posted

Macie rację, ja się za bardzo cackam... zaraz jej dam znać co do kwoty i terminu odebrania suni.

IZA - byłoby super, jakbyś się ze mną w piątek wybrała po Eni. Bardzo dziękuję !!!

Zrobiłam na Infoludku ogłoszenie jednak w naszym kraju panuje analfabetyzm, gdyż mimo
iż wyraźnie napisałam,że proszę osoby zainteresowane o przesyłanie swoich ofert wraz
z warunkami cenowymi, wszyscy się mnie pytają JAKIE OFERUJĘ PIENIĄDZE...
Na razie 2 maile, jeden właściwie od razu odpada...

Psia niania (Ewa) zgodziła się na rabat po długim weekendzie, tzn gdyby Eni u niej została
po 03.05 to każdy następny dzień kosztowałby nie 30 a 20 zł (plus moja karma), mogłaby
tam zostać do 14.05 (i ewentualnie po opiece nad ciężarną husky ale wtedy znowu mamy lukę i brak dt)