Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aga - gdyby nie Freduś (którego ubóstwiam ale i tak musi być u rodziców ze względu na moją pracę i jego 10001 dolegliwości od pierwszych miesięcy życia, zrobiłabym wszystko, żeby przekonać rodziców.Nie wypada pisać źle o własnej rodzinie ale widzę, jak z wiekiem brakuje im cierpliwości... :( i boli mnie, jak czasami słyszę, że źle zrobili godząc się na kolejnego psiaka.Wiem,że to tylko takie gadanie bo kochają go i dbają o niego ale nie mam co liczyć na wsparcie i wyrozumiałość jeśli chodzi o działalność na Dogo... przykre ale robię swoje) Już się dzisiaj nasłuchałam, że zaniedbuję swojego psa... ale JESTEM :D i nie spocznę dopóki mój Eniś nie znajdzie pańci na stałe.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Elżbieta481
Posted

Rodziny są bardzo różne.Moja mam twierdzi,,po co czytasz te fora?Tylko przeżywasz i płaczesz,,Masochizm.
E/W

Posted

Kochani- Bardzo, bardzo proszę Was o pomoc!!!!! Sunię, którą mam w Hoteliku chce adoptować Pan z Łeby. Niestety nie mogę znaleźć wolontariusza. Czy ktoś może mi pomóc, albo wskaże gdzie szukać. BARDZO WAS PROSZE O POMOC-TO JUŻ 3 DZIEŃ I NIC. Dla tej Suni to duża szansa!!!! To jest jej wątek:
http://www.dogomania.pl/threads/144093-Sonia-owczarkowata-PIĘKNA-sunia-już-w-HOTELIKU!POTRZEBNE-OGŁOSZENIA
Piszcie do mnie na pw lub maila: zofoakrystyna@poczta.onet.pl
mój tel.: 508-063-271

Posted

A jak z kasą, nie jest potrzebna pomoc? 300 zł miesięcznie to i tak nie jest mało, są na nią deklaracje? Przecież nie można zostawić Enigmy79 samej z takimi wydatkami?

Posted

Z pewnością jest potrzebna Enigmie79 pomoc - zapłaciła sama 300 zł z góry oraz kupiła suni szeleczki i kaganiec za ponad 40 zł, a jeszcze wcześniej jeszcze obrożę, smycz, zabawkę i kość... nie pamiętam ile wydała, ale chyba ok.200 zł. To bardzo dużo jak na jedną osobę.

Enigma79 pewnie o pomoc nie poprosi, bo nawet nie pozwoliła mi zapłacić za szelki i kaganiec - to skromna cudowna dziewczyna.
Ale pomoc potrzebna i ja w jej imieniu bardzo Was, kochani, o nią proszę...

Posted

Ja mal foteczki od Enigmy (ukradlam jej dzisiaj karte z aparatu :eviltong:) wiec pozniej wstawie :cool3: a co do pomocy finansowej , to jest bardzo potrzebna, bo nie wiem czy ktos deklarowal cokolwiek :shake: Bazarki sie koncza, to chociaz na poczatek starczy...

Posted

Nie chcę napastować Dagmary chociaż z chęcia bym zadzwonila i zapytala o małą ale nie wiem, czy Daga nie pomysli, ze ja sadze, ze ona sobie nie poradzi :)
Kurcze, ciekawa jestem co u niunki slychac...jutro chyba zadzwonie jednak :D

Dzisiaj poznalam "prywatnego doga" Ageralion, Mambe - cudowna klaczke ;) bokserke, to bylo jedno tornado na wybiegu przy petli 3...kochana sunka, mojej kolezance rowniez przypadla bardzo do gustu a moj psiak na widok takiej wysokiej i jakze zywiolowej pannicy w koncu sie uspokoil.

Co do finansow Enigmy.Pobyt u Dagmary sunka ma zapewniony do 17.05 - mam nadzieje, ze juz wkrotce znajdzie ds... lecz oczywiscie, jezeli zbierze sie jakis grosik badz deklaracje a bedzie taka potrzeba na przyszlosc (od 18.05) to bedziemy wdzieczne za wsparcie na kolejny miesiac (oby nie !!!!)

Marta zakosila mi karte ;) za to beda fajne foty a nie linki do zdjec :D

Posted

przeslodka sunia:loveu:
ja podtrzymuje ze pod koniec kwietnia-poczatek maja moge cos wplacic na sunke. Enigma nie mozesz pokrywac sama takich kosztow:mad:;)

Posted

Bazarek ŚWIAT TOREBEK zakończony, jak wszystko pójdzie zgodnie to planowany dochód wyniesie 72zł z tego połowę przekazuję na Enigmę, czyli 35,50. Dodam oczywiście coś od siebie co by zaokrąglić kwotę i przeleję/przekażę Agnieszce :loveu:
Mam nadzieję, że do końca przyszłego tygodnia zaksięguję wszystkie wpłaty.

Trzeba Agnieszkę wesprzeć finansowo cioteczki, sama nie da rady utrzymać ślicznotki...

Posted

Ja dostalam od Enigmy79 "duza mysz" (czyt. dysk zewnetrzny:evil_lol:) i fajny komplecik dla dzieciaczka na bazarek... dodam moze kilka ciuszkow swojego syna i cos powino sie uzbierac ;)