magdola Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 fergilka napisał(a):Znalazłam coś takiego, zamieszczę to niezobowiązująco, bo wiadomo jak to czasem bywa z takimi ogłoszeniami, ale może warto sprawdzić, zadzwonić, wypytać...nie wiem.. ogłoszenie dodane 3 kwietnia. http://ogloszenia.szczecin.pl/Przyjme_malego_Amstafa__37420 ja ostatnio chyba wszystkie ogloszenia tego typu obdzwonilam......i tylko jeden mial dzisiaj zadzwonic.....o modelke.....i jeszcze nic :(:(:( Quote
magdola Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 agnieszka32 napisał(a):To chyba każda/każdy z nas tak ma - pełna konspiracja przed resztą rodziny :evil_lol: (albo przynajmniej połowiczna :diabloti:) chyba tak...... Quote
Guest Elżbieta481 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Chyba model XXL:117x77x86-masz rację Enigma..Napewno ze 300 złotych..Kurde mol.. Tak mnie ta suńka za serce chwyciła-dziwne ja i bullowate..Wygląda na taką miłą.. E/W Quote
agaga21 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 agnieszka32 napisał(a):Dzięki, Agatka! Zapłacimy... Musimy jakoś sunię ratować, jeśli pewne osoby się na nią wypięły... aga, jesli bedzie potrzebna to możesz na mnie liczyć. mogę pozyczyć do czasu aż nie adoptuję drugiego psa ;) Quote
ageralion Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 agaga21 napisał(a):w razie czego mam dużą, solidna klatkę ale jej transport to problem. nie jest rozkładana, kurierem pewnie z 50-100zł przesyłka by wyszła. sama nie wiem. jest duza i cięzka. taniej niz kupienie nowej albo osobisty odbior... Quote
Enigma79 Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 DOBRA - jesli do 300 zl, to ja te klatke kupuje od razu i bedzie dla NASZYCH psow : Enigmy a pozniej sie na pewno przyda komus. Jesli nie uda sie pozyczyc od TOZ-u lub agaga21, daje te 300 zl od razu tylko zanim ona dotrze.... na razie czekam na odpowiedz z tej firmy chybaze ktos ma inne namiary / mozliwosci. Jakby istota byla cena, tzn wszystko zalezalo od tej klatki, moge wysuplac do 300 zl... (czyli nie mam juz telewizora, dvd ;) Bo co ja innego moge zrobic skoro nie znam nikogo, kto dalby dt/ds... :( Quote
A.R.S. Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 fergilka napisał(a): Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze. KASA KASA KASA...ode mnie i od Agi dostałaś już wystarczająco dużo kasy, i na tym koniec! Rzeczy z bazarku Agi ( ŚWIAT ORIENTU) z na razie uzbieranych 300 zł podzielono tak, że dla Agi 50 zł :crazyeye: a reszte na Twoje psy! wow Ja przepraszam, ale to ja zrobiłam bazarek i Greven nic o tym nie wiedziała i żadengo podziału nie było na razie to skąd wiesz ile będzie dla Enigmy- jasnowidz normalnie, a potem robisz wielkie oczy. Jak odbierałam maski Engma powiedziała, że obojętnie na jakie psy, tylko chce wiedzieć na które. Ja nie biorę w tym udziału. Proszę moda o przepisanie bazarku na Enigmę lub go zamykam jak wolicie. Po weekendzie Enigma oddam Ci maski. Quote
Guest Elżbieta481 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Rozmawiałam z facetem.Klatka kostzuje 259 złotych. Proponuję jeśli można-Enigma zadzwoń do nich powiedz,że koleżanka dzwoniła w sprawie takiej klatki.Niech wysyła,bo ze zdjęć wynika,że ona jest składana do Ciebie. Elżbieta Quote
Enigma79 Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 Co do kwoty,to wywnioskowana ona zostala ze wzgledu na wysokosc deklaracji dla Enigmy. OWSZEM - powiedzialam, ze poniewaz sama nie potrafie robic bazarkow, przekazuje te rzeczy osobom, ktore maja o tym pojecie i dochod moze zostac przekazany na dowolne psy. Czy ktos moze mi w tej sytuacji podpowiedziec, czy przejac ten bazarek czy zamknac go, zabrac rzeczy i zrobic nowy ??? (skoro A.R.S podjela decyzje o jego zamknieciu i oddaniu rzeczy mimo ze nikt sie tego nie domagal) Jak ja komus cos daje, to potem nie zabieram... A.R.S - w takim razie zeby byc fair wobec osob, ktore zamowily przedmioty, wyslij im je a ja nie chce z tego ani grosza. Quote
agaga21 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 jesli chcecie kupić to na allegro mozna zobaczyć. ja wysłać mogłabym najwczesniej w poniedziałek. Quote
Guest Elżbieta481 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Na allegro są trochę inne i nie widzę składanych.Cena różne np.174 złote. E/W Quote
Enigma79 Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 waldi481 napisała : Rozmawiałam z facetem.Klatka kostzuje 259 złotych. Proponuję jeśli można-Enigma zadzwoń do nich powiedz,że koleżanka dzwoniła w sprawie takiej klatki.Niech wysyła,bo ze zdjęć wynika,że ona jest składana do Ciebie. Elżbieta KLATKA JEST SKŁADANA DO MNIE ? co to znaczy ? :-o Jesli dziewczyny napisza, ze TOZ nie pozyczy to chyba ja zamowie. Quote
agaga21 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Enigma79 napisał(a):Co do kwoty,to wywnioskowana ona zostala ze wzgledu na wysokosc deklaracji dla Enigmy. OWSZEM - powiedzialam, ze poniewaz sama nie potrafie robic bazarkow, przekazuje te rzeczy osobom, ktore maja o tym pojecie i dochod moze zostac przekazany na dowolne psy. Czy ktos moze mi w tej sytuacji podpowiedziec, czy przejac ten bazarek czy zamknac go, zabrac rzeczy i zrobic nowy ??? (skoro A.R.S podjela decyzje o jego zamknieciu i oddaniu rzeczy mimo ze nikt sie tego nie domagal) bardzo dziwna decyzja A.R.S. przecież tu chodzi o psa!!! enigma, przejmij prowadzenie bazarku, to nic trudnego. po prostu trzeba aktualizować, potem powysyłać pw do zwycięzców a na końcu wysłać paczki. Quote
ageralion Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Enigma79 napisał(a):Czy ktos moze mi w tej sytuacji podpowiedziec, czy przejac ten bazarek czy zamknac go, zabrac rzeczy i zrobic nowy ??? (skoro A.R.S podjela decyzje o jego zamknieciu i oddaniu rzeczy mimo ze nikt sie tego nie domagal) Widze, ze cel bazarku juz zmieniony i tylko Enigma jest tam wymieniona.... Quote
Guest Elżbieta481 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Być może wyraziłam się mało precyzyjnie to wyjaśniam: klatka jest składana-tak wynika ze zdjęć.Widząc Twoje zaangażowanie w sprawę napisałam propozycję by wysłano ją do Ciebie.Dlaczego?Ponieważ odniosłam wrażenie,że wyraziłaś chęc kupna. To była tylko moja propozycja.Nic więcej. E/W Quote
A.R.S. Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Enigma79 napisał(a):Co do kwoty,to wywnioskowana ona zostala ze wzgledu na wysokosc deklaracji dla Enigmy. OWSZEM - powiedzialam, ze poniewaz sama nie potrafie robic bazarkow, przekazuje te rzeczy osobom, ktore maja o tym pojecie i dochod moze zostac przekazany na dowolne psy. Czy ktos moze mi w tej sytuacji podpowiedziec, czy przejac ten bazarek czy zamknac go, zabrac rzeczy i zrobic nowy ??? (skoro A.R.S podjela decyzje o jego zamknieciu i oddaniu rzeczy mimo ze nikt sie tego nie domagal) Nie podjęłam decyzji o zamknięciu, mogę go na kogoś przenieść. Napisałam- "jak wolicie". Osbiście uważam, że lepiej przenieść, bo szkoda już tego co jest. Napiszcie tylko na kogo. Jest mi przykro, że mnie tak oskarżyłyście. No ale cóż jak ktoś nie umie odróżnić deklaracji od bazarku... Quote
Enigma79 Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 waldi481 : Być może wyraziłam się mało precyzyjnie to wyjaśniam: klatka jest składana-tak wynika ze zdjęć.Widząc Twoje zaangażowanie w sprawę napisałam propozycję by wysłano ją do Ciebie.Dlaczego?Ponieważ odniosłam wrażenie,że wyraziłaś chęc kupna. To była tylko moja propozycja.Nic więcej. E/W Zle chyba zinterpretowalas moje pytanie :) nie mialam nic zlego na mysli tylko niektore terminy sa dla mnie jeszcze obce a co do mojej deklaracji, to owszem, nie wycofuje sie z niej i zadnej innej.Na pewno kupie klatke, jesli TOZ nam jej nie pozyczy (szybsze tempo + oszczednosci oczywiscie) Zdziwilam sie tylko bo firma od klatek nie posiada przeciez (jeszcze) mojego adresu. Quote
Guest Elżbieta481 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Maleńkie nieporozumienie.Wszystko z nadmiaru emocji. E/W Quote
magdola Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 pogubiłam sie totalnie.......jest dt dla enigmy????? Quote
Enigma79 Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 Boze co za atmosfera.... NIE CHCE ANI TYCH PRZEDMIOTOW ANI PIENIEDZY. A.R.S. zrob z tym co chcesz , mozesz wyrzucic. Quote
Enigma79 Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 magdola : na razie nie ma dt ale dziewczyny robia co mogą. Ja napisalam do "czerda" (???) Aga probuje przekonac znajoma do dt dla Enigmy ale wtedy bedzie potrzebna klatka.Jeszcze nic pewnego ale kazdy robi, co moze. Quote
magdola Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Enigma79 napisał(a):magdola : na razie nie ma dt ale dziewczyny robia co mogą. Ja napisalam do "czerda" (???) Aga probuje przekonac znajoma do dt dla Enigmy ale wtedy bedzie potrzebna klatka.Jeszcze nic pewnego ale kazdy robi, co moze. qrwa...... a moze tu by dac ktoregos ? http://www.dogomania.pl/threads/148872-PROPOZYCJA-Hotelik-dla-psA-w-w-potrzebie ale $ 10-20 zl :( z jedzeniem i vetem..... Quote
ageralion Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Dziewczyny przestancie sie klocic o bazarek. Dochod podzielcie rowno pomiedzy psiaki, ktore od poczatku byly tam wymienione. One wszystkie potrzebuja naszej pomocy... Quote
ageralion Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 magdola napisał(a):qrwa...... a moze tu by dac ktoregos ? http://www.dogomania.pl/threads/148872-PROPOZYCJA-Hotelik-dla-psA-w-w-potrzebie tylko $ 10-20 zl z jedzeniem i vetem..... Bron Boze!!!! tylko nie tam... Quote
A.R.S. Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 agaga21 napisał(a):bardzo dziwna decyzja A.R.S. przecież tu chodzi o psa!!! A dla mnie nie jest dziwna. Wiem, że chodzi o psa (gdyby mi na niej nie zależało to wycofałabym deklarację), ale chodzi też o mnie i nie chcę aby ktoś pisał, że sobie coś wzięłam czy coś. Quote
Recommended Posts