fergilka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Zapraszam na mój pierwszy w życiu bazarek, a właściwie bazareczek, dochód przeznaczony zostanie m.in. na Enigmę :loveu: http://www.dogomania.pl/threads/183595-A-WIAT-TOREBEK-Kolorowe-listonoszki-dla-niewidomego-Mietka-i-Enigmy-do-19-04 Quote
Enigma79 Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 raczej nie... dałam kiedyś na Infoludku ale odzewu nie było... Marta, ty wiesz jaka ze mnie łamaga ale jeśli ktoś zechciałby zrobić / wykupić jej ogłoszenia, OPŁACĘ je od razu !!! Quote
Greven Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Trochę ciężko z tekstem do ogłoszeń, bo nie wiemy, jaka ona naprawdę jest. To się okaże dopiero w domu. Quote
Greven Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Mamy problem. Ares sprawia Kindze w ostatnich dniach ogromne problemy, nastąpił regres w jego zachowaniu, Kinga jest załamana, bo wszystko co do tej pory z nim wypracowała, poszło się... Poprosiła o czas do piątku na decyzję, czy da radę zaopiekować się Enigmą. :( Quote
Enigma79 Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 więc czas szukać także gdzieindziej DT tylko gdzie... :( Quote
agnieszka32 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Kurczę, dzisiaj znowu proszono nas w schronisku o szukanie domu dla Enigmy - pani weterynarz mówiła, że to taka fajna sunia, a tak długo już siedzi...:-( Quote
Enigma79 Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 W końcu....nie mogę nic pisać na Dogo... ENIGMA ma na 99 % dt od soboty (Kinga - Bukowe) Sandra zadzwoniła do schronu, żeby potwierdzić jej rezerwację i usłyszała, że "powinna ją odebrać dzisiaj bo nie wiedzą właśnie co z nią zrobić !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" To jakaś paranoja...widzą, że im pomagamy ale i tak robią swoje. Kto może, niech nas wesprze jakimś grosikiem (jednorazowo lub deklaracyjką PLEASE) Później Marta powstawia na pewno fotki suni, jest bardzo grzeczna :) Quote
ageralion Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Niech oni jeszcze sprobuja ktoregos z astow uspic, to bedzie skandal!!! Zaczyna mnie cos trafiac :angryy: Quote
Enigma79 Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Mam nadzieję, że nieeeeeeeeeee... Sandra obiecała, że w sobotę ją zabierzemy więc niech mi się ani ważą... Strasznie cię cieszę ale widzę przed sobą te roześmiane (bo wypuszczone)pysia Halo, suni z okluarkami, szkielecika... jak im wszystkim pomóc w tak krótkim czasie ? Quote
Rybka_39 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Mercy nie udało się pomóc niech chociaż tej nie usypiają :( Quote
Greven Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Rybka_39 napisał(a):Znaczy się, mogą ją uśpić do soboty? Wszystko mogą, ale mam nadzieję, że nie będzie "niespodzianki". W sobotę po nią jadę cokolwiek by się nie działo. Quote
ageralion Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Psiuncio wariatuncio A co tam smacznego macie? Quote
fergilka Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Enigma79 napisał(a):W końcu....nie mogę nic pisać na Dogo... ENIGMA ma na 99 % dt od soboty (Kinga - Bukowe) Sandra zadzwoniła do schronu, żeby potwierdzić jej rezerwację i usłyszała, że "powinna ją odebrać dzisiaj bo nie wiedzą właśnie co z nią zrobić !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" To jakaś paranoja...widzą, że im pomagamy ale i tak robią swoje. Kto może, niech nas wesprze jakimś grosikiem (jednorazowo lub deklaracyjką PLEASE) Później Marta powstawia na pewno fotki suni, jest bardzo grzeczna :) Aga jak tylko dostanę wypłatę (niestety dopiero 28.04 :-( ) to poratuje grosikiem. W przyszły poniedziałek kończy się bazarek torebkowy, to też coś wpadnie. A w schronie niech się tak nie spieszą, ostatnio wyszedł Miecio (który też zajmował sam cały boks), Fluk...widzą przecież, że pomagacie/pomagamy :-) tylko na wszystko trzeba trochę czasu... Quote
ageralion Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 fergilka napisał(a):A w schronie niech się tak nie spieszą, ostatnio wyszedł Miecio (który też zajmował sam cały boks), Fluk...widzą przecież, że pomagacie/pomagamy :-) tylko na wszystko trzeba trochę czasu... Tylko czemu uspili Mercy? Ona miala tylko 10 mc Quote
Greven Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Na zdjęciach widać, jaki z Enigmy agresor... :roll: Dzięki za zdjęcia, bardzo fajne, ciepłe. No właśnie, czemu uśpili Mercy? Czy ktoś pociągnie dalej tę sprawę? Quote
ageralion Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Greven napisał(a):Na zdjęciach widać, jaki z Enigmy agresor... :roll: Dzięki za zdjęcia, bardzo fajne, ciepłe. No właśnie, czemu uśpili Mercy? Czy ktoś pociągnie dalej tę sprawę? Zdjecia przedstawiaja tylo rzeczywistosc. Sunia ciepla, to zdjecia nie mogly byc inne :loveu: A dlaczego uspili Mercy ja nie wiem. Stalam na zewnatrz z wozkiem, a jak mi po wyjsciu z biura, dziewczyny przekazaly wiadomosc o jej uspieniu, to jakbym dostala w pysk. Stalysmy tam jak kretynki i zadna z nas nawet nie wiedziala co powiedziec... Quote
fergilka Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Dopiero teraz doczytałam, że uśpili Mercy :-( dziewczyny nie można tego tak zostawić, ja się nie znam, nie wiem jak to wygląda od strony prawnej, ale ciekawe co mają w papierach...uspili bo co: chora, agresywna czy jak? Quote
Enigma79 Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Fergilka napisała : "Aga jak tylko dostanę wypłatę (... ) to poratuje grosikiem. " Iza - Ty masz Mietka na głowie (+ inne deklaracje) :) także będę stukać kapeluszem do innych osób ;) Mam nadzieję, że się znajdą chętni bo nie wiadomo, jak długo Emcia będzie czekała na DS... No ale wiadomo, że jej nie zostawię tak... Tylko, że chce się pomagać także innym psiakom ale więcej deklaracji niż jedna = 250/300 zł to raczej nie mogę sobie pozwolić. Ale jakoś to będzie. Dzisiaj w biurze wykonałam taniec Zulusów, jak mi Sandra napisała, że Kinga się zgodziła wziąć suńkę.Musi być dobrze. I trzymam kciuki także za inne psiaki... wszystkie mi przypadły do serca dzisiaj...to najgorzej, jak człowiek ma szansę na osobisty kontakt, wtedy "przepada", już wiem, które psy mi się dzisiaj będą śniły.... WIĘCEJ DT/ DS !!!!!! PAŃSTWO POWINNO DO TEGO DOKŁADAĆ BO DOPUSZCZA DO TAKIEGO STANU !!!!!!!!!!!!!! Quote
Enigma79 Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 :roll: naprawdę nikt nie zeche wesprzeć Enigmy (suni) jakimś groszem chociaż jednorazowo ??? Quote
ageralion Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Enigma79 napisał(a)::roll: naprawdę nikt nie zeche wesprzeć Enigmy (suni) jakimś groszem chociaż jednorazowo ??? Ja w tym miesiacu nie moge niestety nic zadeklarowac, moze w maju sie cos uda... jak nie to bazarek bedzie... jak czytam opis Enigmy na stronie schroniska, to mnie trafia... "Niestety z uwagi na swój charakter musi przebywać sama w boksie." Enigma79 dobrze pamietam, ze mialas okazje obserwowac jak sie sunia zachowuje do psow? Quote
Recommended Posts