Greven Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Dafne zostaje w DS, więc na jej tymczasie zwalnia się miejsce, ale Kinga nie zdecyduje się na kolejnego psa, zanim nie wyda innego swojego tymczasowicza, bardzo kłopotliwego Aresa. W ten weekend będzie wiadomo, czy znalazł dom i gdyby tak się stało, to w poniedziałek Enigma może do niej jechać. [quote name='A.R.S.']To ja pierwsza- 50zł.[/QUOTE] :multi: Quote
Enigma79 Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Wiec trzymam kciuki za Aresa !!! Czy w przyszlym tygodniu (jesli Ares znajdzie domek) ktos moglby pomoc z transportem itp ? Ja wykupie sunke ze schronu + moja deklaracja, wiecej sama nie dam rady zrobic / sfinansowac. Quote
Enigma79 Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 A.R.S - dziekuje !!!! to bylaby wplata jednorazowa czy deklaracja ? Kto zajalby sie zbieraniem kasy ? Ta Kinga czy musze to robic ja i przekazywac jej pieniadze ? Quote
agnieszka32 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='Enigma79']Wiec trzymam kciuki za Aresa !!! Czy w przyszlym tygodniu (jesli Ares znajdzie domek) ktos moglby pomoc z transportem itp ? Ja wykupie sunke ze schronu + moja deklaracja, wiecej sama nie dam rady zrobic / sfinansowac.[/QUOTE] A dokąd transport miałby być? Quote
Enigma79 Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Jeśli dobrze prześledziłam wątek Dafne, suni, na której miejsce miałaby wskoczyć Enigma, to byłoby blisko :D bo na Os. Bukowym. Kopiuję fragment z wątku Dafne : "(...)Po całodziennych poszukiwaniach i wielu telefonach, udało się znaleźć DT, do którego jutro ma jechać Dafne. Tymczas jest na Bukowym.10 zł / doba + karma (tak, jak w przypadku tego na Bezrzeczu)." Quote
Greven Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Tak, Bukowe. Kasę mogę zbierać na fundacyjne konto. Quote
A.R.S. Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Enigma79 napisał(a):A.R.S - dziekuje !!!! to bylaby wplata jednorazowa czy deklaracja ? Kto zajalby sie zbieraniem kasy ? Ta Kinga czy musze to robic ja i przekazywac jej pieniadze ? Deklaracja :) Na konto Kingi to raczej nie, nie ma jej tu na dogo to ciężko będzie ustalić wpłaty itp. Quote
agnieszka32 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Wobec tego, mogłabym pomóc w transporcie, jeśli ktoś by z psem również pojechał (ostatnio, jak przewoziłam szczeniaka to siedział mi na głowie :evil_lol:) Quote
Enigma79 Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Super, mogę jechać.... tylko najpierw niech nadejdzie ta dobra nowina o ds dla Aresa... dzięki Ania i Aga Quote
Enigma79 Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 podniosę chociaż sunię bo nie mogłam jej dzisiaj odwiedzić Quote
ageralion Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 [quote name='Enigma79']podniosę chociaż sunię bo nie mogłam jej dzisiaj odwiedzić To ja mam prezent dla Ciebie http://www.youtube.com/watch?v=2f0XRx4qAoQ Quote
Enigma79 Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 Bardzo dziękuję Marta... dobry kawał roboty odwaliłyście dzisiaj, żal ściska serce przy każdym przedstawionym psiaku... oby udało się ocalić jak największą liczbę tych tak skrzywdzonych przez los i ludzi. We wtorek mam wypłatę, jak się uda wyciągnąc któregokolwiek, postaram się wesprzeć "akcję dt / deklaracji" itp Quote
Enigma79 Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 obejrzałam film - dzisiaj nic tylko ryczę od samego rana.... cała moja niuńka. Zerwę się z pracy (powiem szefowi, że idę do lekarza - bo kręgosłup naprawdę boli :) ) i pójdę z wami do schronu (tylko wtorek odpada) Quote
ageralion Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Ja w poniedzialek nie moge, bo mam syna u lekarza. Ty we wtorek nie dasz rady, wiec zostaje sroda do piatku. Aga ma wolne caly tydzien. Moze wstepnie sroda? Aga jestes tu? Quote
fergilka Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 [quote name='ageralion']To ja mam prezent dla Ciebie http://www.youtube.com/watch?v=2f0XRx4qAoQ jak pitole jak ona wyciąga te łapki, lgnie do człowieka, przez którego się tam znalazła...co z tym DT, w którym była Dafne, Greven wstępnie pisała, że jak się zwolni to będzie miejsce dla tej suńki własnie? Quote
Enigma79 Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 Tak, może być środa tylko dajcie znać o której ? Fergilka : w ten weekend ma się wyjaśnić, czy Ares (pies na dt) znajdzie ds i wtedy Enigma będzie mogła trafić na Bukowe.Coś jednak czuję, że to jeszcze potrwa. Quote
Greven Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Jutro dzwonię do Kingi z zapytaniem o Aresa. Quote
Enigma79 Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 http://img96.imageshack.us/img96/7130/ttb011.jpg Quote
Enigma79 Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 Napisał andzia69 ta niunia powinna mieć na imie podajłapę mam nadzieję, ze niedługo wyjdzie z tego parszywego miejsca... Quote
agnieszka32 Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Greven napisał(a):Nie udało się jej wyprowadzić? Nie wyprowadzałyśmy dzisiaj psów, bo było w schronisku wielkie zamieszanie - wolontariusze z TOZ wyprowadzali hurtowo psy z boksów - po kilka naraz, robili zdjęcia na terenie schroniska, był zgiełk i hałas - psy rzucały się na siebie. To nie był najlepszy pomysł. Poza tym, za chwilę byli jacyś studenci i znów galimatias. Jesteśmy umówione w środę - wtedy weźmiemy psiaki z boksów, porobimy im fotki bez krat - do ogłoszeń. Quote
Greven Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Jeśli Ares zostanie w ten weekend w nowym domu, to środowa akcja nie będzie dotyczyła już Enigmy. Za co trzymam kciuki bardzo mocno. Boję się w ogóle wchodzić w wątek szczecińskich bullowatych. Quote
Recommended Posts