Greven Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Freya73 napisał(a):Natomiast reszte, czyli szczegoly o psie, zdjecia etc. przekazalabys sama? Wszyściutko jest w wątku Dafi. Ja po dzisiejszym dniu jadę na autopilocie. Jak coś trzeba napisać itd. to daj znać - zrobię to jutro. Quote
Freya73 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Nie znam watku Dafne. Poza tym dobijam sie do Ciebie ale masz zapchana skrzynke :P Quote
Freya73 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 funkcje Dogo sa do bani, search nie dziala, nie moge znalezc jej watku, tzn Dafne. Quote
A.R.S. Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 W moim podpisie.. Te zdjęcia suni znów nie dadzą mi spać :-( Quote
Greven Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Nie mam zapchanej skrzynki, po prostu dogo mnie nie kocha. Tu jest wątek Dafi http://www.dogomania.pl/threads/180768-MA-oda-ASTo-bokserka-miaA-a-umrzeAE-bo-DZIECKO-MIAA-O-CZKAWKAE-juA-w-DT-prosimy-o trzeba ją maksymalnie wypromować, ona jest adopcyjna w 100% !!!! W razie, gdyby dogo nadal mnie nie kochało, to 798 442 668 proequo@gmail.com Quote
Enigma79 Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Greven widziała dzisiaj w schronisku niunię, jak byłyśmy po innego psa (Behemota)... suńka przylgnęła do krat, żeby ją głaskać.Dziewczyny, wiem, że to nie jest łatwe i tak dużo jest tych biedaków ale miejmy ją na uwadze...Greven zasugerowała, że schron robi co jakiś czas "czystki", ona nie może zostać uśpiona, jest za młoda, za łagodna.Miejcie oczy i uszy szeroko otwarte, proszę :( a ja obiecuję po świętach jakoś zdjęcia ze spaceru.... Quote
Greven Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Nie mogłam patrzeć, gdy ona tuliła się przez kraty do rąk Enigmy :( :( Serce pęka. Z nadzieją, ufnością, powoli, nienachalnie. Nie mamy dokąd jej zabrać :( A dziś w schronisku "znalazł" się mój (Behe)Motek. Najpierw był w Kojcu Gryfińskim, gdzie chyba nie potrafią obsługiwać czytnika czipów (bo nie wierzę, że nie mają), 26 marca trafił do schroniska i nadal nic bym o nim nie wiedziała, gdybym nie zadzwoniła w zupełnie innej sprawie (szczeniak i Mietek), a jest już 31... Quote
fergilka Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 W aktualnościach szczecińskiego schroniska apel: http://szczecin.schronisko.net/aktualnosci-3139.html :-( zajmują pojedyńczo boksy... chyba nie trzeba nikomu mówić w jakiej kolejce stoją...:-( Quote
Enigma79 Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Kopiuję część apelu, który zauważyła na stronie schronu Fergilka.... treść mnie trochę przeraziła : "W ostatnim czasie do naszego schroniska trafiło duzo bulowatych psiaków, a nie ukrywamy, że stanowią one dla nas nie lada problem, a to z powodu swojej osobowości. Zajmują w pojedynkę boksy w których mogła by przebywać większa liczba psów (...)". Nawet nie chcę myśleć, jaki je los czeka, gdy lada dzień nie znajdą domu. Quote
A.R.S. Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Czy ktoś ma nr do mariamc?? Pisałam PW ale nie wiem jak Ona często teraz jest na dogo. Może u Fafluna w Szczecinku jeszcze nikt nie zamieszkał i byłoby wolne miejsce... Macie jakieś pomysły? nawet najbardziej "szalone"- razem może dalibyśmy radę... Że też u nas nie ma hoteli w normalnej cenie :shake: Może szukać w innym województwie.. Lubuskie, Wielkp? Ja już sama nie wiem.. Serce mi pęka jak na nią patrzę :-( Quote
fergilka Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Podrzuciłam apel naszego schronu na ogólny wątek bullowatych, może cioteczki coś wymyślą http://www.dogomania.pl/threads/22803-Bulowate-Do-Adopcji-Jeden-WAE-tek-Dla-Wszystkich-aktualizacje-str-1-post-1-2-5-8?p=14401168&posted=1#post14401168 Quote
agaga21 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='A.R.S.']Czy ktoś ma nr do mariamc?? :-([/QUOTE]masz juz ten numer? jeśli nie to ci podam na pw ale obawiam się, że miejsc chwilowo nie ma. Quote
A.R.S. Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Nie mam. Podaj proszę. Jutro zadzwonię.. też się obawiam... Quote
Greven Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Chyba mogę napisać go na forum? 519 10 28 82 Quote
andzia69 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='fergilka']Podrzuciłam apel naszego schronu na ogólny wątek bullowatych, może cioteczki coś wymyślą http://www.dogomania.pl/threads/22803-Bulowate-Do-Adopcji-Jeden-WAE-tek-Dla-Wszystkich-aktualizacje-str-1-post-1-2-5-8?p=14401168&posted=1#post14401168 raczej mało co wymyślą:( wszędzie jest pełno:(:( i nowe przybywają...:( trzeba szukać ...wiem, ze u Ksery pod Krakowem jbyło miejsce...ale to daleko...koszt 15 zł/doba... Quote
Greven Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='A.R.S.']Macie jakieś pomysły? nawet najbardziej "szalone"- razem może dalibyśmy radę...[/QUOTE] Szalone pomysły? Ależ proszę: Dajemy na bazarek moje wystawione na sprzedaż gospodarstwo, błyskawicznie znajduje się cioteczka-milionerka, która je kupuje, ja opłacam dla suńki najlepszy tymczas domowy, w międzyczasie kupuję nowe gospodarstwo bliżej Szczecina, tam stawiam ocieplone pomieszczenie z wybiegami (z myślą o hotelowniu bullowatych) i jeśli do tego czasu asteczka nie znajdzie opiekuna, to zabieram ją do siebie i dalej szukamy domu. Quote
A.R.S. Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='Greven']Szalone pomysły? Ależ proszę: Dajemy na bazarek moje wystawione na sprzedaż gospodarstwo, błyskawicznie znajduje się cioteczka-milionerka, która je kupuje, ja opłacam dla suńki najlepszy tymczas domowy, w międzyczasie kupuję nowe gospodarstwo bliżej Szczecina, tam stawiam ocieplone pomieszczenie z wybiegami (z myślą o hotelowniu bullowatych) i jeśli do tego czasu asteczka nie znajdzie opiekuna, to zabieram ją do siebie i dalej szukamy domu.[/QUOTE] Ten pomysł już znam :eviltong: choć nie pomyślałam żeby to zrobić na bazarku :) niestety jest na dzień dzisiejszy zbyt długotrwały.. Quote
andzia69 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 ja mam bardziej szalony:) dajemy na bazarek automobil Greven:):):) Quote
Greven Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='andzia69']dajemy na bazarek automobil Greven[/QUOTE] To bardzo zły pomysł, bo raz, że musiałabym nabywcy dopłacić, żeby go zabrał, a dwa, że jak sprzedam autko, to nie będę miała gdzie trzymać psów... a np. Baster udowodnił dziś, że jest w stanie wydostać się z kojca, pozostaje więc dla niego tylko paka. Quote
andzia69 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='Greven']To bardzo zły pomysł, bo raz, że musiałabym nabywcy dopłacić, żeby go zabrał, a dwa, że jak sprzedam autko, to nie będę miała gdzie trzymać psów... a np. Baster udowodnił dziś, że jest w stanie wydostać się z kojca, pozostaje więc dla niego tylko paka. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: "hotel obwoźny":evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
chita Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 podlinkowany banerek na szybko, ona ma jakies imie? Quote
Greven Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='chita']ona ma jakies imie? Jej imię, o ile je ma, chyba nigdzie tu nie padło, więc ja zaproponuję: ENIGMA. To Enigma ją "odkryła", ona założyła wątek, by powalczyć o sunię. Enigma to zagadka, a zagadka jaką dała nam asteczka brzmi "jak jej pomóc?"... [quote name='andzia69']"hotel obwoźny" To się nazywa fachowo cyrk na kółkach ;) Quote
chita Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='ageralion']NIe wiedac napisow. Moze inny kolor? :)[/QUOTE] jesu faktycznie beznadziejnie to wyglada:mad:ale poprawie juz jutro...trzeba cos dla niej znalezc:-( Quote
Recommended Posts