Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gonia66 napisał(a):
Z pewnością domek byłby najlepszy- to jest pewne, tylko czy znajdziemy na cito takie miejsce..??Gdyby choc ktos tymczasowo mógł go przetrzymac w pewniejszym miekscu niz balkon w firmie, gdzie moze uciec- tak zrozumialam.,...dobrze myślę margo??
Bo caly zcas martwie się, ze idzie wiosna- suczki teraz będą maiły swój czas..i chlopak moze pojść "w długą" ...wtedy marne szanse ze go znajdziemy:(...
Zeby miec dla niego do zcasu znalezienia domku jakis ogrodzony teren....

Z balkonu ma cały czas wyjście, to nie ulega watpliwosci, a i panienek z cieczką u nas w ostatnim czasie nie brakuje

• Replies 230
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

margo001 napisał(a):
Z balkonu ma cały czas wyjście, to nie ulega watpliwosci, a i panienek z cieczką u nas w ostatnim czasie nie brakuje

Kurcze nie pomyślałam o tym. Dobrze, że Cioteczki są przytomniejsze :)
Faktycznie w tej sytuacji jakiś tymczas na gwałt potrzebny, bo natura wzywa i chłopak pójdzie nam w Polske. Sobie przekreśli szanse na lepszą przyszłość , a nam narobi zmartwienia :(

Posted

[FONT=&quot][quote name='kkanarekk']Witaj Amku, może to kolega Leona? Na pewno coś się uda zrobic:)
[FONT=Arial]Nie wykluczone, że gdzieś się mijali w poszukiwaniu lepszego bytu. Co prawda w różnym czasie, ale błąkali się przecież po ulicach tego samego miasta[/FONT] :(

[/FONT]
Amik coś już ma :) na razie tylko allegro, ale dobre i to na początek ;)

http://www.allegro.pl/item957838088_amik_ma_tylko_karton_za_bude_a_i_to_zaraz_straci.html

Posted

[quote name='kkanarekk']Witaj Amku, może to kolega Leona? Na pewno coś się uda zrobic:)

Na to wygląda Cioteczko, witamy :loveu:

[quote name='elik']Amik coś już ma :) na razie tylko allegro, ale dobre i to na początek ;)

http://www.allegro.pl/item957838088_amik_ma_tylko_karton_za_bude_a_i_to_zaraz_straci.html

Eliczku zapomniałaś że Amik ma jeszcze mnie ;)
I to:

dzisiejszy filmik z Amikiem w roli głównej :loveu:
http://www.youtube.com/watch?v=n_ifm-02sdI

Posted

U mnie dogo praktycznie nie chodzi:( Nie wiem jak u Was...i mam nadzieje, że mimo tego braku możliwosci komunikacji tutaj, czuwacie nad wszystkim...i chłopak jest bezpieczny z takimi cioteczkami:)

Posted

gonia66 ja od rana próbowałam się tu dostać bez skutku :shake: dopiero teraz mi się udało,ale za to miałam więcej czasu i mam nowe foteczki i filmiki z Amikiem ;)

Posted

[quote name='margo001']goniu66 ja go nie mogę wziąć do domu, bo mam pasa i sunię,która akurat ma teraz cieczkę :shake:
Obiecane dzisiejsze zdjęcia :lol:

NO ta fotka mnie rozwaliła totalnie...śliczny jest!!!!!!!!!!!!!!!!
Zapytalam czy wzielaś go do domku margo, bo filmik jest przy pralce..no w pomieszczeniu..dlatego pomyślalam tak własnie..:)

Posted

gonia66 napisał(a):
NO ta fotka mnie rozwaliła totalnie...śliczny jest!!!!!!!!!!!!!!!!
Zapytalam czy wzielaś go do domku margo, bo filmik jest przy pralce..no w pomieszczeniu..dlatego pomyślalam tak własnie..:)

Filmik kręcony był u mnie w pracy .

Posted

Biedactwo.
Napisalas do mnie z pytaniem o miejsca .....
Mam w tej chwili komplet, ale pierwsze wolne moze byc dla Amika.
W pierwszej kolejnosci przyjmuje psiaki staruszki ..... a w najpierwszej kolejnosci ... suczki staruszki ...

Posted

zuziaM napisał(a):
Biedactwo.
Napisalas do mnie z pytaniem o miejsca .....
Mam w tej chwili komplet, ale pierwsze wolne moze byc dla Amika.
W pierwszej kolejnosci przyjmuje psiaki staruszki ..... a w najpierwszej kolejnosci ... suczki staruszki ...

Zuziu, ja odstąpie miejsce dla Amika.

Posted

kkanarekk napisał(a):
co robimy z Amikiem zaczynamy zbiórkę na hotelik czy jakieś inne plany, chyba pora zacząć działać:)?

Kkanareczkku jestem za, a nawet przeciw :lol:
Na początek proponuje faceta poszczepić p/wściekliźnie i wirusówkom. Cicchać możemy jak już będzie w hoteliku.
W zły moment trafiłeś Amiku, ciocia elik cierpi na suchoty kieszeniowe - za dużo deklaracji na dogo :(
Ale nie może przecież odmówić ulubieńcowi deklaruje 20 zł.

Posted

ladySwallow napisał(a):
Zuziu, ja odstąpie miejsce dla Amika.

ketunia napisał(a):

Opłacę Amikowi pierwszy miesiąc w hoteliku.

No to do dzieła!
Ktoś się bardzo, bardzo ucieszy, bo trzymał kciuki, a na dogo się prawie nie udziela.

Posted

[quote name='ladySwallow']Zuziu, ja odstąpie miejsce dla Amika.

Dziękuje za dobre serduszko :loveu:

Kochane Cioteczki sytuacja wygląda następująco, ponieważ niektórym zaczęło przeszkadzać to że Amik przebywa u mnie na balkonie, w trybie pilny musiałam usunąć budę i Amika z balkonu :angryy: nie mogłam dopuścić by Amikowi coś się stało :-(
Obecnie Amik przebywa u mnie w pracy,a ze chłopak spisał się na piątkę i jest super grzecznym psiakiem, postanowiliśmy z TZ że Amik zostanie u nas w DT dopóki nie znajdziemy dla niego DS ;)

Proszę tylko nie zostawiajcie mnie samej i pomóżcie w znalezieniu DS stałego dla Amika, ten pies jest naprawdę tego wart
:-(
link do albumu ze zdjęciami Amika :
http://picasaweb.google.pl/margo0011/Amis#

Posted

No, jeszcze lepiej. Chłopak cudny jest, a je z taką radością, że cud miód i orzeszki:)
Robię standardowo wyróżnione alegratki i właśnie dwa psy do DS-ów idą, więc go chętnie przechwycę. Będzie miał stale odnawiane do czasu znalezienia domu.