margo001 Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Mam dobrą wiadomosć, Amik zdał test na kotecka, otóż kotecek sobie szedł wczoraj jakieś 2m od Amika i ten go poprostu olał :multi: Zła wiadomość to taka że od wczoraj walczę o mojego Sharpka, trzymajcie mocno Cioteczki :-( Quote
mmd Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Choruje psin? Przykro mi:( Czy Amikiem ktoś się zainteresował? Quote
margo001 Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Psin zachorował bardzo, jest silny stan zapalny, oprócz tego wyniki w normie, wysoka gorączka, ledwo chodzi, podejrzenie babeszji, ale nie wykryto jak dotąd...ja chodź miziam co dzień aż nadto nie znalazłam bydlaka kleszcza :-( Jutro powtórne badania i zobaczymy co będzie :-( Jak narazie z Amikiem cisza:shake: Quote
mmd Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Wet mi mówił, że syf się zaczyna... nie ma kleszcza to może nie to. Trzymam kciuki. Bo co więcej mogę:glaszcze: Quote
elik Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Aguś, trzym się i informuj na bieżąco jak się sharpek czuje. Będzie dobrze, musi być :) Quote
Bjuta Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Biedne te psiaki. Tyle radości ze spacerów a potem takie kłopoty. Quote
polubek Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 wpisuję bąbla do siebie . w wolnej chwili jak się obrobię to zajrzę di niego. p.s. notoryczny brak czasu na wszystko, nie mówiąc o odpoczynku Quote
mmd Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Ania go wypatrzyła i mnie tu pokierowała, bo on ma mordkę podobną do Lakusiowej:) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='polubek']wpisuję bąbla do siebie . w wolnej chwili jak się obrobię to zajrzę di niego. p.s. notoryczny brak czasu na wszystko, nie mówiąc o odpoczynku To się staje już normalne, też ciągle brakuje mi czasu ;) Margo, jak Twój psiak ? Amik, test zdany, tak trzymaj :loveu: Quote
elik Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Amisiu kochane psisko, chopdź na poranny wirtualny spacerek z ciotka klotką :painting: Ciocia Margo wyprowadzi cię pewnie w realu. Aguś nie oddzywasz sie i aż sie boje zapytać, co u sharpika słychać ?? [FONT=Arial]♥☸-ڿڰۣ- ♥☸-ڿڰۣ- ♥☸-ڿ- ♥☸[/FONT] [FONT=Arial]-☸ ♥ [/FONT][FONT=Arial]MIŁEGO DNIA[/FONT][FONT=Arial] ♥ ☸ [/FONT] [FONT=Arial]ڿڰۣ ♥☸-ڿڰۣ- ♥☸-ڿڰۣ- ♥☸- [/FONT] Quote
polubek Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='mmd']Ania go wypatrzyła i mnie tu pokierowała, bo on ma mordkę podobną do Lakusiowej:)[/QUOTE] ale dogo małe najpierw jesteśmy u Luckyego a teraz Lucky2 :lol: Quote
mmd Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Śledzisz mnie:diabloti: Lucky 2 jest w wersji mini. Quote
polubek Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 no nie to ty mnie. ja byłam tu pierwsza :evil_lol: Quote
mmd Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Ty się ciotka nie przekomarzaj tylko zobacz, co ja mam w banerach. Lucky3 i bite szczenię. Quote
polubek Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 zajrzę tam po powrocie z pracy o 23. jak by minie tam nie było do północy to przypomnij na pw. ateraz wypad z psiurkiem ajta i rodacy do pracy :lol: Quote
mmd Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Amik, my tu tylko tak sobie... Wątek Twój i nikt Cię nie przestał kochać, spoko:) Quote
elik Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='mmd']Amik, my tu tylko tak sobie... Wątek Twój i nikt Cię nie przestał kochać, spoko:)[/QUOTE] No ja myślę, że Amik dobrze o tym wie :) Quote
margo001 Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Nadal walczymy...... :-( Amik ma się dobrze, przed godziną pierwszy raz polizał mnie na powitanie :loveu: Quote
mmd Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Właśnie czytałam o innym piesku też chorym. Wychodzi z tego, więc bądźmy dobrej myśli. Quote
Bjuta Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Amik jest na 12 stronie teraz, ale ma kurczę strasznie mało wejść - nie wiem. Czy może przez Święta - mniej ludzi na necie siedzi, czy co? Quote
mmd Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Tak, teraz mało się dzieje. Najpierw zakupy, porządki, a teraz przy stole dwa dni... Przed majowym weekendem dobrze się przyłożyć i nawet mega wyróżnione zrobić, bo to funkcjonuje tak, że ktoś weźmie psa i chce mieć kilka dni wolnych na przyzwyczajenie go do domu, więc druga połowa kwietnia powinna być ok. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Przypomnę kochanego Amika :loveu: Quote
mmd Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Nie Amisia, błagam... Amika, Amiczka, Amikusia Dwa Amisie odeszły po kolei w tym roku, przesądna jestem:( Quote
Recommended Posts