Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Telefon milczy, bo jeszcze nie ma ogłoszeń. Znaczy są, ale mało.
Te 74 strony to jest coś:) Poczekajmy do niedzieli.
Aha, będziesz miała linki aktywacyjne do ogłoszeń, jak przyjdą to wiadomo, że kampania reklamowa ruszyła:)

• Replies 230
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

elik napisał(a):
Ciociu Margo, nie martw się, Amik i tak ma dzięki Tobie dużo lepiej niż dotychczas :loveu:

I to jest widać gołym okiem, to zupełnie inny pies :lol:

mmd napisał(a):
Telefon milczy, bo jeszcze nie ma ogłoszeń. Znaczy są, ale mało.
Te 74 strony to jest coś:) Poczekajmy do niedzieli.
Aha, będziesz miała linki aktywacyjne do ogłoszeń, jak przyjdą to wiadomo, że kampania reklamowa ruszyła:)

Czekamy, czekamy i miejmy nadzieję ze coś ruszy z miejsca ;)

Posted

Amiczku, kochany psiaczku Ciocia Margo zapracowana, zmęczona, nie ma czasu ani siły zaglądać na dogo. Inne Cioteczki też zapracowane, tak już przed świętami bywa :(
===================================================
Amiku mordeczko kochana, chodź na wieczorny spacerek

Posted

Soreczki za ofa, ale Ciocia argo niech sobie przyje3mnosc zrobi i do Leonka skoczy. Ja na dzisiaj już mam dość i do wyrka lecę, ale jutro mogę odebrać nagrodę :eviltong:

Posted

elik napisał(a):
Soreczki za ofa, ale Ciocia argo niech sobie przyje3mnosc zrobi i do Leonka skoczy. Ja na dzisiaj już mam dość i do wyrka lecę, ale jutro mogę odebrać nagrodę :eviltong:

Eluś juz tam byłam widziałam nie moge wyjść z podziwu :multi::multi::multi: mi sie marzy taki domek dla Amika, inaczej go nie oddam ;)

Posted

On i tak był fajny. Sposób, w jaki pałaszował z miseczki i patrzył, czy wszyscy na miejscu to cudo... Mało który pies tak fajnie się zachowuje przy jedzeniu.
Czekam jak kania dżdżu, żeby już te ogłoszenia ruszyły...

Posted

Ten filmik przy jedzeniu oddał to jaki Amik jest naprawdę, nigdy nie pomyslałabym ze pies może być tak wdzięczny za okazanie mu choć troszkę ciepła i to się pogłębia :roll:

Posted

Pies zgarnięty z ulicy zawsze będzie inny niż ten w domu od szczeniaka. Przeżyłam to i nie ma porównania.
Pani, która wzięła na DT bezdomniaka bardzo leżącego mi na sercu też nie może się nadziwić, jak ten piesek jest przywiązany i kochający.
Taki "domowy" też jest kochany, ale "uliczny" jest bardziej oddany, wdzięczny i dobrze pamięta, kto mu dał dom. Mój pies, którego przyniosłam ja do domu, był zawsze moim i tylko moim psem, całe 10 lat...

Posted

To masz niezły przerób, dopiero marzec...:)
Widocznie on jest taki, jak mój "typ idealny" znajdy. Może bardziej potrzebował, to bardziej ceni. To starszy piesek, z ograniczoną szansą na adopcję... może o tym jakoś wie?

Już zmykam. Śpijcie dobrze:)

Posted

No przerób niezły, oby wszystkie tak szybko znajdywało DS :lol:
A co do Amika masz rację, ja też wszystkim mówię że to idealny pies i ktoś kto go pokocha bedzie miał wielkie szczęście ;)

Posted

[quote name='mmd']Oby ruszyła kampania ogłoszeniowa. I znalazł się dobry domek.
Dobranoc:)

zuza911 ruszyła z ogłoszeniami, robi kawał dobraj roboty za co bardzo dziękujemy :Rose::Rose::Rose: :multi::multi::multi:

Już sie zabieram za aktywację, linki do ogłoszeń znajdują się w trzecim poście ;)

Posted

Klikasz krateczkę "wyróżnienie" w opcjach dodatkowych. Wyżej trzeba zaznaczyć, że na 14 dni. Kasują za taką przyjemność 12 zł - ale dzięki temu na allegro wchodzi ponad 1000 osób, a nie 100. Bo allegro od razu ustawia się znacznie wyżej niż niewyróżnione w ostatnim dniu. I ostatniego dnia w ostatniej godzinie (czy minucie) - zależy ile jest wystawiających, jest u samej góry.

Posted

[quote name='Bjuta']Klikasz krateczkę "wyróżnienie" w opcjach dodatkowych. Wyżej trzeba zaznaczyć, że na 14 dni. Kasują za taką przyjemność 12 zł - ....

Tak właśnie zrobiłam, allegro skasowało 27,20 a nie 12 zł. Ale ja nie wiem na czym polega to wyróżnienie, bo jak klikam w link, to mi od razu to ogłoszenie się ukazuje.
A jak szukam nie po linku, tylko normalnie wchodząc na allegro, mto szukałam tego ogłoszenia do 12 strony i nie znalazłam :(

Saldo bieżące: -27,20 zł

Na początku przyszłego miesiąca zostaniesz poinformowany e-mailem o konieczności uregulowania należności.
Pamiętaj, że rachunek możesz uregulować w dowolnym momencie. W tym celu przejdź do zakładki Rachunki: Bieżące saldo i wpłata.

Posted

Ale to może Ci się nazbierało z jakichś poprzednich allegro? Bo wyróżnienie to jest zawsze 12 zł. + Opłata za wystawienie przedmiotu i fotkę to jeszcze 60 groszy. Nie może być inaczej.
Poszukałam tego allegro używając tylko słowa pies.

Więc tak. Jak się przejdzie z zakładek "dom i ogród" "żywe zwierzęta" "psy"
to wyświetla się 119 stron z ogłoszeniami. Amik - dzięki wyróżnienieniu - jest dokładnie w połowie strony 16 i co chwila będzie podchodził coraz wyżej.

Jak się tylko wpisze "pies" i nie zaznaczy się że słowo może pojawić się w opisie a nie tylko w tytule - to się Amik wogóle nie wyświetla :shake: Dlatego ja zawsze tak piszę tytuł, żeby słowo pies było (możesz to jeszcze zmienić, bez dodatkowej opłaty - edytując opis)

Ponieważ pododawałaś sporo zdjęć to jeszcze za każde dodatkowo płacisz 10 groszy...
Lepiej jest duże fotki wklejać między tekstem (za pomocą ctrl+V) bo inaczej allegro nie pozwala na zwykłe kopiuj/wklej) i dołączyć tylko jedną fotkę, która się będzie wyświetlać w miniaturce. Ta, która jest, jest bardzo OK, bo pokazuje pycholek. Zobaczysz, po ilości wejść, że wyróżnienie, naprawdę działa!

Posted

Bjuta napisał(a):
Ale to może Ci się nazbierało z jakichś poprzednich allegro? Bo wyróżnienie to jest zawsze 12 zł. + Opłata za wystawienie przedmiotu i fotkę to jeszcze 60 groszy. Nie może być inaczej.
Poszukałam tego allegro używając tylko słowa pies.

Więc tak. Jak się przejdzie z zakładek "dom i ogród" "żywe zwierzęta" "psy"
to wyświetla się 119 stron z ogłoszeniami. Amik - dzięki wyróżnienieniu - jest dokładnie w połowie strony 16 i co chwila będzie podchodził coraz wyżej...

To jest drugie ogłoszenie Amik więc może to być opłata za oba.
Ja szukałam do 12 strony, a jest na 16 - to co to za wyróżnienie :(

Posted

Gdyby nie było wyróżnione - byłby na 119 stronie - a nie na 16! i nie zapominaj, że ciągle przesuwa się do góry! Aż będzie na pierwszej. Przecież na razie na pierwszej są te, które się kończą w ciągu kilku godzin, a Amik ma jeszcze 13 dni do końca.
Opłata jest zbiorcza za wszystkie allegra od 1-go marca do ostatniego i trzeba to uregulować do połowy kwietnia.

Posted

Ale to koniecznie, musisz wklejać foty między tekst i dodawać tylko jedną, bo oni zdzierają 10gr za każdą fotę. Ja wpadłam w manię allegrową i mam 80 allegr i zawsze z 10 wyróżniam i im zanoszę 200-300 zł miesiąc w miesiąc... Ale 17 psów w ciągu roku wyadoptowałam (w tym staruszki).