margo001 Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 mmd napisał(a):No, jeszcze lepiej. Chłopak cudny jest, a je z taką radością, że cud miód i orzeszki:) Robię standardowo wyróżnione alegratki i właśnie dwa psy do DS-ów idą, więc go chętnie przechwycę. Będzie miał stale odnawiane do czasu znalezienia domu. Dziękuję Cioteczko :loveu: ketunia napisał(a):Super wieści. :) Czy pieniądze nadal potrzebne? Poproszę jak bedzie taka potrzeba w razie np transportu ;) Quote
ketunia Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 margo001 napisał(a):Dziękuję Cioteczko :loveu: Poproszę jak bedzie taka potrzeba w razie np transportu ;) Oczywiście :) Quote
elik Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 ketunia napisał(a):Jak mi szkoda takich psiaków:( Słodki jest. Opłacę Amikowi pierwszy miesiąc w hoteliku. Tylko prosze o przypomnienie na pw. Kochana Cioteczko dziękujemy za serducho i wspaniałomyślność :loveu: A czy wobec tego, że Amik otrzymał piękny prezent od Margo i Jej Męża - DT - i nie musimy ponosić kosztów hoteliku, mogłabyś ofiarowane na hotelik pieniądze przeznaczyć na kastrację, której wykonanie jest niezbędna przed adopcją Amisia ? Plissss ketuniu :modla::iloveyou: Quote
enia Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 można oszaleć żeby wejść na dogo...... a Amiś faktycznie fajny psiur - miałam też kiedyś Amisia przyblędę pod opieką i znalazł fantastyczny dom, więc to szczęśliwe imię jest:loveu::loveu::loveu: Quote
elik Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 enia napisał(a):można oszaleć żeby wejść na dogo...... a Amiś faktycznie fajny psiur - miałam też kiedyś Amisia przyblędę pod opieką i znalazł fantastyczny dom, więc to szczęśliwe imię jest:loveu::loveu::loveu: Witamy Ciociu na wątku :loveu: Dobry domek już na Amisia czeka, tylko jeszcze nie wie, że Amiś czeka na niego :) Quote
Poker Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 cudnie,że chłopak ma DT u Margo.Mogę wpłacić 30 zł na kastrację.Kto jeszcze dorzuci ? Quote
elik Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Ponieważ jest już kilka deklaracji, pozwolę sobie je zebrać, coby nic nie uciekło :) 200 zł ketunia z przeznaczeniem na kastrację 20 zł - elik 30 zł - poker z przeznaczeniem na kastrację ========== 250 zł Amik, to już prawie magnat :) Ciociu margo jak myślisz, czy można byłoby psiaczkowi zaserwować coś od wetów ? Jest już ogłaszany więc w każdej chwili może się zdarzyć ten właściwy domek dla psiaczka. Dobrze byłoby, żeby był wtedy gotowy tj. zaszczepiony przeciwko wszelkiemu złu :) i wykastrowany. Czy masz Cioteczko jakiesiś plany w tem temacie ? ;) Quote
margo001 Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Cioteczki kochane, Amik bardzo dziękuje za wsparcie finansowe :Cool!::Rose: Quote
elik Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Żadna dobra Cioteczka nie zaglądnęła do Amika :( Quote
mmd Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [quote name='elik']Żadna dobra Cioteczka nie zaglądnęła do Amika :( A niedobra może być? :evil_lol: (zaglądam, zaglądam, tylko nie piszę) A tu się pokazujemy: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/3677057_amik.html i tu: http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Amik,11556 Quote
ketunia Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Mogę wpłacić Amikowi 200 zł na kastrację. Więcej na dzień dzisiejszy nie dam rady bo podarowałam już pieniążki innemu psiakowi. Proszę o nr konta. Quote
elik Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [quote name='mmd']A niedobra może być? :evil_lol: (zaglądam, zaglądam, tylko nie piszę) A tu się pokazujemy: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/3677057_amik.html i tu: http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Amik,11556 Ciociu mmd, jesteś bdb :loveu: [quote name='ketunia']Mogę wpłacić Amikowi 200 zł na kastrację. Więcej na dzień dzisiejszy nie dam rady bo podarowałam już pieniążki innemu psiakowi. Proszę o nr konta. Ciocia ketunia odjajczy nam psiunia :loveu: Cioteczki kochane Amiczek bardzo gorąco Wam dziękuje :calus: :kiss_2::Rose::Rose::Rose: :kiss_2: :calus: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Amiku śliczny, przywiał mnie tu Smok ;) Ostatnio ciężko było z wchodzeniem i poruszaniem się po dogo.... Quote
elik Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 dana napisał(a):Amiku śliczny, przywiał mnie tu Smok ;) Ostatnio ciężko było z wchodzeniem i poruszaniem się po dogo.... Witamy i dziękujemy za przybycie :) Quote
margo001 Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Przepraszm że nie było mnie tu cały dzień, bak czasu niestety :shake: Ale co ja tu widzę wątek wrze pełną parą i Cioteczki Amika nie opuszczają :multi: ketunia mmd :Cool!::calus: dana witamy :loveu: Jutro jak mi się uda z pracy wyskoczyc to Amika zaszczepię, a potem zajmiemy się kastracją ;) Jutro przeslę nr konta na PW :lol: Napiszę Wam coś o Amiku,otórz mój TZ postanowił urozmaicić życie Amikowi i postanowił wziąć go na wycieczkę do Lublina, Amik wiedział dokładnie jak się zachowac w aucie, połozył się z tyłu na desce i wygladał jak sztuczny kiwajacy się piesek i wcale nie miał zamiaru się z tej deski ruszyć :loveu: Quote
elik Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 margo001 napisał(a):...Jutro jak mi się uda z pracy wyskoczyc to Amika zaszczepię, a potem zajmiemy się kastracją ;) Jutro przeslę nr konta na PW :lol:... Koniecznie Cioteczko podaj nam konto. ie możesz przecież sama ponosić kosztów utrzymania Amika... szczepienia, a i karma też kosztuje :) margo001 napisał(a):... Napiszę Wam coś o Amiku,otórz mój TZ postanowił urozmaicić życie Amikowi i postanowił wziąć go na wycieczkę do Lublina... :loveu: A jak Amik zachowywał się w mieście ? Quote
elik Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Ciocia Margo będzie na dogo dopiero wieczorkiem więc prosiła mnie, cobym porozsyłała namiary na Jej koto, które udostępniła do wpłat dla Amisia. Ketunia, Poker - poszły informacje na PW :) Dziękujemy bardzo za pomoc :loveu: Quote
Bjuta Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Ja się spłukałam w marcu już do ostatniej złotówki - ale jeśli ktoś ma zbędne 10 zł to może wykupi Amsiowi 74 ogłoszenia na tym bazarku? http://www.dogomania.pl/threads/181266-bazarek-OGA-OSZENIOWY-74-strony-jedyne-10zA-na-Suri-do-31-03 One się tam robią powoli (bo duża kolejka - ale w końcu będą, a to 74 szanse na dom!) W allegro można wklejać większe zdjęcia - tylko je trzeba najpierw pobrać skądś za pomocą ctrl+C (choćby z dogomanii) i upuścić przez ctrl+V (zwykłe kopiuj wklej allegro na ogół nie akceptuje - zależy od przeglądarki). I koniecznie trzeba do allegra dodać ten cudny filmik. [video=youtube;iajNYCYWadw]http://www.youtube.com/watch?v=iajNYCYWadw[/video] to się robi inaczej niż na dogo. Trzeba napisać zdanie w stylu: Kliknij na słowoFILM, by zobaczyć Amisia "na żywo". Słowo FILM trzeba zaznaczyć, kliknąć ikonkę i wpisać adres z youtuba : http://www.youtube.com/watch?v=iajNYCYWadw No i OK. Quote
mmd Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 margo001 napisał(a):... połozył się z tyłu na desce i wygladał jak sztuczny kiwajacy się piesek i wcale nie miał zamiaru się z tej deski ruszyć :loveu: Mądry piesek:) Trzeba ogłoszenia wykombinować... te moje szczątkowe i allegro to tyle co zero. Czy allegro idzie cały czas? Mogę zasponsorować wyróżnienie jak nie ma. Quote
mmd Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [quote name='Bjuta']Ja się spłukałam w marcu już do ostatniej złotówki - ale jeśli ktoś ma zbędne 10 zł to może wykupi Amsiowi 74 ogłoszenia na tym bazarku? http://www.dogomania.pl/threads/181266-bazarek-OGA-OSZENIOWY-74-strony-jedyne-10zA-na-Suri-do-31-03 One się tam robią powoli (bo duża kolejka - ale w końcu będą, a to 74 szanse na dom!). Zbędnych nie mam, ale zamówiłam;-) Quote
Bjuta Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Super!!! Jeszcze pchnij maila do Zuzi z info. Ja też tam zamówiłam 4 zestawy. A chętnie bym zamówiła 50... [quote name='zuza911'] Jeszcze odpowiem na pytania, które zapamiętałam jak przeglądałam wątek;) bazarkowy Mój mail: zuzia_911@wp.pl Wolałabym jednak na niego zostawać fotki i teksty, głównie dlatego, że dogo chodzi jakby chciało a nie mogło... Psiaki oczywiście dalej można wysyłać, teraz już (mam nadzieję) bezproblemowo pójdzie praca. Quote
Bjuta Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Ten Amik mi tak przypomina moje suczysko... Takie psy są super!!!! Quote
mmd Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Wysyłam maila do zuzki, musiałam zrobić skróconą wersję dodatkowo (300 znaków). Żeby nie mieszać chyba można już pisać, że odjajczony i zaszczepiony? a może nie pisać........... tylko że zaszczepiony Quote
Poker Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 elegancki psiak, musiał się w domu wychowywać.Nie ucieka z chrupkami w paszczy do kąta tylko ładnie je. I ogląda się jakby chciał powiedzieć "widzisz? ja jem, smakuje mi , dziękuję Ci" Co prawda Jolą nie jestem ;) ,ale wpłacam 30 zł. :evil_lol: Quote
Recommended Posts