Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzwonią w sprawie innych dogów bo nie wycofałam ogłoszeń ale Teosia jakoś nie chcą...
Znajdzie się domek, to wspaniały pies.Jak ja bym chciała mieć doga z takim charakterem, rewelacja.

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ojjj Teoś, Teoś - taki super psiak z Ciebie, a tak już długo czekasz... :(
Do mnie dzownią w Twojej sprawie, ale zwykle jelopy jakies, z którymi nawet nie rozmawiam tylko zbywam od razu ;) Byle komu nie oddamy!

Posted

i słusznie!

Benia ma sprawdzic do Teosia dom w Rybniku. Zobaczymy.
Ja przez telefon niewiele się dowiedziałam potencjalna nowa właścicielka zdaje się dość nieśmiałą jest trzeba za język ciągnąć. obaczymy jak wypadnie spotkanie.

Posted

Glutofia - Teodor jest ze schroniska, więc napisz może o transporcie na wątku schroniskowym i wolontariackim - z przypomnieniem, że jest właśnie z tego schronu.

Posted

Transportu nie zaoferuję, ale w razie czego możemy częściowo sfinansować podróż z katowickiego konta.

Coś mi się telepie po głowie, że siostra kasiek0502 (Figa chyba) czasami na trasie Śląsk-Warszawa jeździ.

Posted

Maciaszku a ile możecie dorzucić? Nowi właściciele partycypują w kosztach dają stówkę na paliwo brakuje mi jeszcze 140 może jakoś uzbieram...
Od nas do Rybnika po psa do Warszawki i z powrotem 700km wyjdzie...

Możesz tą Figę zapytac??

Posted

Glutofia napisał(a):
Maciaszku a ile możecie dorzucić? Nowi właściciele partycypują w kosztach dają stówkę na paliwo brakuje mi jeszcze 140 może jakoś uzbieram....
Z połowę brakującej kwoty, czyli 70 zł? Mam nadzieję, że mnie na wątku nie zabiją za samowolkę finansową ;).

BoUnTy napisał(a):
Maciaszku nie Figa tylko Figu ;)
Wiedziałam, że coś mi nie pasuje ;).

Posted

To super! To by oznaczało ze w razie "w" mam juz kasę na paliwo (jesli dojdą deklarowane wpłaty) jeśli nikt go nei zabierze przy okazji to w sobotę Teoś moze jechac!!

Posted

super! Dzieki Maciaszku!

Teoń jest całkowicie innym psem. Nie ma śladu dawnej apatii i zrezygnowania. Wesoły aktywny interesujący się wszystkim. Przytył 17kg!
Co ja będe opowiadac fotki wstawię sa jakie są u mnei mało miejsca w domu ale i na nich widac jaki jest zadowolony i jak pieknie wygląda!!
Benia naprawde o niego dbała.