Glutofia Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 dzwonią w sprawie innych dogów bo nie wycofałam ogłoszeń ale Teosia jakoś nie chcą... Znajdzie się domek, to wspaniały pies.Jak ja bym chciała mieć doga z takim charakterem, rewelacja. Quote
maciaszek Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Pewnie wiek ich odstrasza :(... Ale w końcu musi się znaleźć TEN domek! Quote
gość123456 Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 Jutro wizyta przedadopcyjna trzymajcie kciuki... Quote
maciaszek Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Ooo, a powiesz coś więcej? Kciuki oczywiście zaciśnięte! Quote
gość123456 Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 Jutro, jak będziemy wiedzieć wszystko... Quote
JOMA Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Czasem nie pasuje pies a czasem domek - różnie to bywa - znając Glutofię byle komu się dożek nie dostanie - i dobrze ! Quote
Glutofia Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 powtórzyłam ogłoszenia.. www.ojej.pl www.animalia.pl www.gumtree.pl www.petworld.pl www.vetmozga.com www.adopcjapsa.pl www.najpewniej.pl www.mammisia.pl www.petsy.pl www.e-zwierzak.pl www.twoje-ogloszenia.pl www.adpedia.pl www.olx.pl www.szybko-sprzedam.pl www.sprzedasz.pl www.neeon.pl http://ogloszenia.e-gratka.info/ www.tlenek.pl www.top-ogloszenia.com www.ogloszenia.tresura.pl Quote
BoUnTy Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 ojjj Teoś, Teoś - taki super psiak z Ciebie, a tak już długo czekasz... :( Do mnie dzownią w Twojej sprawie, ale zwykle jelopy jakies, z którymi nawet nie rozmawiam tylko zbywam od razu ;) Byle komu nie oddamy! Quote
Glutofia Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 i słusznie! Benia ma sprawdzic do Teosia dom w Rybniku. Zobaczymy. Ja przez telefon niewiele się dowiedziałam potencjalna nowa właścicielka zdaje się dość nieśmiałą jest trzeba za język ciągnąć. obaczymy jak wypadnie spotkanie. Quote
Glutofia Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Ten domek do bani ale sprawdzamy kolejny.. Quote
Glutofia Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Poszukuję transportu dla Teosia jest domek w Warszawie fajny domek. Potrzebny transport Rybnik Warszawa Quote
JOMA Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Glutofia - Teodor jest ze schroniska, więc napisz może o transporcie na wątku schroniskowym i wolontariackim - z przypomnieniem, że jest właśnie z tego schronu. Quote
maciaszek Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Transportu nie zaoferuję, ale w razie czego możemy częściowo sfinansować podróż z katowickiego konta. Coś mi się telepie po głowie, że siostra kasiek0502 (Figa chyba) czasami na trasie Śląsk-Warszawa jeździ. Quote
Glutofia Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Maciaszku a ile możecie dorzucić? Nowi właściciele partycypują w kosztach dają stówkę na paliwo brakuje mi jeszcze 140 może jakoś uzbieram... Od nas do Rybnika po psa do Warszawki i z powrotem 700km wyjdzie... Możesz tą Figę zapytac?? Quote
BoUnTy Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Maciaszku nie Figa tylko Figu ;) Do Warszawy to też jeździ chyba Pianka często ;) Quote
maciaszek Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Glutofia napisał(a):Maciaszku a ile możecie dorzucić? Nowi właściciele partycypują w kosztach dają stówkę na paliwo brakuje mi jeszcze 140 może jakoś uzbieram....Z połowę brakującej kwoty, czyli 70 zł? Mam nadzieję, że mnie na wątku nie zabiją za samowolkę finansową ;). BoUnTy napisał(a):Maciaszku nie Figa tylko Figu ;) Wiedziałam, że coś mi nie pasuje ;). Quote
Glutofia Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 To super! To by oznaczało ze w razie "w" mam juz kasę na paliwo (jesli dojdą deklarowane wpłaty) jeśli nikt go nei zabierze przy okazji to w sobotę Teoś moze jechac!! Quote
maciaszek Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Pieniądze przelane. Tytuł wpłaty: "darowizna dla Teodora". Jutro powinny być zaksięgowane :). Quote
Glutofia Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 super! Dzieki Maciaszku! Teoń jest całkowicie innym psem. Nie ma śladu dawnej apatii i zrezygnowania. Wesoły aktywny interesujący się wszystkim. Przytył 17kg! Co ja będe opowiadac fotki wstawię sa jakie są u mnei mało miejsca w domu ale i na nich widac jaki jest zadowolony i jak pieknie wygląda!! Benia naprawde o niego dbała. Quote
Glutofia Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Amelia podbiła serce Beni Teoś własnie jedzie do nowego domu Quote
JOMA Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Piękny Teoś - powodzenia na nowej drodze życia :lol: Quote
Recommended Posts