kora78 Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 w altance nie ma miejsca do biegania :D i w altance mieszkają już papugi on siedzi całymi dniami przywiązany w ogrodzie do płotu. na noc i wieczór idzie do domu. jak go zostawiam w tym ogrodzie po spacerach to 10 minut on ujada i budzi małę dziecko sąsiadki ima do mnie lekkie pretensje. tłumaczyłam się, że za parę dni jedzie. i co teraz jej powiem? :( ja planuję zrobić mu wyróżnione allegro. więc o ten komplet ogłoszeń za 10zł poproszę fotek mam masę mshume podaj maila to wyślę, albo jeszcze dorobię dziś na trawce jak leży i się opala. dziś go wyczesałam Quote
mshume Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Poślij fotki Leni, bo ona chce wykupic ogloszenia Aronkowi :) Quote
kora78 Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 fotki jakie miałam to najlepsze posłałąm, trochę ich jest.ale na powietrzu to one jeszcze w śniegu są. niełądnie więc można go zgłąszać na tantym wątku do ogłąszania, wysłać tekst i te fotki, co dziś posłałam, a jutro dosłać jeszcze kilka,jakie dorobię. dziś straciłąm, bo było słońce, jutro ma padać :( dupa ze mnie zabieram się za allegro i coś tekst podreperuję Quote
leni356 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Dostałam fotki. Tekst musi mieć tak około 300 słów to musisz trochę poskracać Quote
kora78 Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=976713863 zrobiłam allegro a ile znaków ma ten obecny tekst? kurcze i tak jest krotki Quote
kora78 Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 kizimizi na str 7 jest sms jaki od babki dostałąm wymiękła przy wizycie. Quote
kora78 Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 mam już nowe fotki domowe idę na sacer porobić następne zaraz powysyłąm więcej do leni a tekst chyba tam trzeba 1 dłuższy i 1 krótszy. dobrze kojarze?? Quote
kora78 Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 wysłałąm masę ślicznych fot leni czy możesz dodać tu kilka, by inne ciotki widziały, jaki on łądny? dodam w 1 poście, że tutaj są, żeby się inni do ogłoszeń częstowali Quote
kora78 Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 dziś w ogrodzie Aron miałą spotkanie z agresywnym do dzieci spanielem, który jedzie na dt, ze schronu. obaj chętni do zabaw, a nawet chcieli sobie dzieci robić i wtedy poburczeli na siebie Dziś rano Aron spotkał beagla na spacerze, któy chciał go zjeść wisząc na smyczy, Aron nie pozostałdłużny. Ze 2 dni temu taka sama syttuacja z innym, małym psem Więc, jeśli jakiś mały jest dla niego niedobry bardzo to on nie zawsze pozostaje dłużny Quote
mshume Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 On jest przecudny :loveu: Aronku, gdzie twój domek?:shake: Quote
rodzice Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 prześliczny i faktycznie podobny do tt tyle że z 10 cm za wysoki . tutaj macie filmik jak szaleja tt - 2 pochodza z mojej hodowli . http://www.youtube.com/watch?v=lbiawBOKa9A Quote
leni356 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Pracujemy nad ogłoszeniami. Taki śliczny to znajdzie domek, znajdzie :) Quote
kora78 Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 dzięki leni za dodanie fot :) on jest śliczny, ale dość niewychowany i w tym problem. Jedni luzie, któzy go oddali drugiego dnia, napalili się właśnie na tego teriera tybetańskiego, przyjechali ze znajomą, któa taką sunię ma. Mówiłą, że on właśnie wyższy od jej suki. I nie ma sierści tak długiej i ogona tak zakręconego. W opiesie jest, że cierpliwe do dzieci, a on nie jest niestety. Też myślę, że dom znajdzie i szybciej, niż w pół roku ze względu na urodę, ale charakter do ułożenia. Paula, czy porobisz jakieś ogłoszenia? Quote
kora78 Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 w jedną dobę 65 obejrzeń na allegro i 1 obserwator Quote
Paula03 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Mogę porobić :p Tylko potrzebuję tekstu i kontaktu, bo zdjęcia wezmę z wątku! Quote
kora78 Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 no to wszstko jest na początku. tekst albo w 1 poście,albo na 2 stronie chyba fotki na początku i tu stronę wcześniej kontakt też jest to napisz potem,gdzie porobiłaś, ok? w 1 poście jest wypisane,gdzie on już ogłoszenia ma, to nie ma co dublować Quote
makrejsza Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Kora, gdzie on ma ogłoszenia? Wypaliło z tym pakietem?? Quote
kora78 Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 ogłoszenia są podane w 1 poście ma allegro wyróżnione, ma moj pupil, morusek,autogielda i pare innych nie bierzemy pakietu,bo tam jest duzo na bardzo odlegle częśći Polski, a aż tak daleko go wysyłać nie chcę, bo liczę, że znajdzie bliżej i będzie z transpoortem łątwiej można spokojnie pisać, że on w Wałbrzychu. i robić na dolny slask, wielkopolske, slask, malopolskie i mazowsze. i lubuskie. i tyle starczy i to w nadmiarze ona ma zainteresowanie,bo znany charakter z domowego dt i zadbany i mlody i sliczny, ale do czlowieka, ktory go wychowa, lub jego minusy w wychowaniu nie beda mu przeszkadzac ja go oduczyc nie potrafie, nie udaje mi sie Quote
Recommended Posts