Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

w altance nie ma miejsca do biegania :D
i w altance mieszkają już papugi
on siedzi całymi dniami przywiązany w ogrodzie do płotu. na noc i wieczór idzie do domu.
jak go zostawiam w tym ogrodzie po spacerach to 10 minut on ujada i budzi małę dziecko sąsiadki ima do mnie lekkie pretensje. tłumaczyłam się, że za parę dni jedzie. i co teraz jej powiem? :(

ja planuję zrobić mu wyróżnione allegro. więc o ten komplet ogłoszeń za 10zł poproszę
fotek mam masę
mshume podaj maila to wyślę, albo jeszcze dorobię dziś na trawce jak leży i się opala. dziś go wyczesałam

• Replies 216
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fotki jakie miałam to najlepsze posłałąm, trochę ich jest.ale na powietrzu to one jeszcze w śniegu są. niełądnie więc

można go zgłąszać na tantym wątku do ogłąszania, wysłać tekst i te fotki, co dziś posłałam, a jutro dosłać jeszcze kilka,jakie dorobię. dziś straciłąm, bo było słońce, jutro ma padać :( dupa ze mnie

zabieram się za allegro i coś tekst podreperuję

Posted

mam już nowe fotki domowe
idę na sacer porobić następne
zaraz powysyłąm więcej do leni

a tekst chyba tam trzeba 1 dłuższy i 1 krótszy. dobrze kojarze??

Posted

wysłałąm masę ślicznych fot leni
czy możesz dodać tu kilka, by inne ciotki widziały, jaki on łądny?
dodam w 1 poście, że tutaj są, żeby się inni do ogłoszeń częstowali

Posted

dziś w ogrodzie Aron miałą spotkanie z agresywnym do dzieci spanielem, który jedzie na dt, ze schronu. obaj chętni do zabaw, a nawet chcieli sobie dzieci robić i wtedy poburczeli na siebie

Dziś rano Aron spotkał beagla na spacerze, któy chciał go zjeść wisząc na smyczy, Aron nie pozostałdłużny. Ze 2 dni temu taka sama syttuacja z innym, małym psem
Więc, jeśli jakiś mały jest dla niego niedobry bardzo to on nie zawsze pozostaje dłużny

Posted

dzięki leni za dodanie fot :)
on jest śliczny, ale dość niewychowany i w tym problem.
Jedni luzie, któzy go oddali drugiego dnia, napalili się właśnie na tego teriera tybetańskiego, przyjechali ze znajomą, któa taką sunię ma. Mówiłą, że on właśnie wyższy od jej suki. I nie ma sierści tak długiej i ogona tak zakręconego. W opiesie jest, że cierpliwe do dzieci, a on nie jest niestety.

Też myślę, że dom znajdzie i szybciej, niż w pół roku ze względu na urodę, ale charakter do ułożenia.

Paula, czy porobisz jakieś ogłoszenia?

Posted

no to wszstko jest na początku. tekst albo w 1 poście,albo na 2 stronie chyba
fotki na początku i tu stronę wcześniej
kontakt też jest

to napisz potem,gdzie porobiłaś, ok?
w 1 poście jest wypisane,gdzie on już ogłoszenia ma, to nie ma co dublować

Posted

ogłoszenia są podane w 1 poście
ma allegro wyróżnione, ma moj pupil, morusek,autogielda i pare innych

nie bierzemy pakietu,bo tam jest duzo na bardzo odlegle częśći Polski, a aż tak daleko go wysyłać nie chcę, bo liczę, że znajdzie bliżej i będzie z transpoortem łątwiej
można spokojnie pisać, że on w Wałbrzychu. i robić na dolny slask, wielkopolske, slask, malopolskie i mazowsze. i lubuskie. i tyle starczy i to w nadmiarze
ona ma zainteresowanie,bo znany charakter z domowego dt i zadbany i mlody i sliczny, ale do czlowieka, ktory go wychowa, lub jego minusy w wychowaniu nie beda mu przeszkadzac
ja go oduczyc nie potrafie, nie udaje mi sie