kora78 Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Paula porobisz Aronowi ogłoszenia? wszystko jest, tekst gotowy, fotki ładne. to zamiast Zefirka :) Było zainteresowanie Aronem, ale nie wyszło :( Ludzie z niedaleka, młode małżeństwo, z córcią 3 latka. Przyjechali go obejrzeć, pobawili się, przespacerowali. Zawiozłam im go do domu, a na drugi dzien psiaka odwieźli :( Bo jednak do dziecka on się nie nadaje, małą się go bała, bo to szaleniec w zabawie, a do tego warknąć mu się zdażyło, jak ostrzegałam państwa. Szybko się poddali, ale na siłę wpierać nie będę. I lepiej. A już myślałąm, bo tutaj tak się z nim bawili, pan byłzafascynowany i pies się rzuciłna nich z radością iszalałtylko z nimi. Quote
Paula03 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Mogę zrobić, ale chyba nie w tym tygodniu, bo mam problem z okiem i weszłam tylko na chwilę! Quote
kora78 Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Miałąm teklm w sprawie arona pani spod Wawy, prowadzaca dom opieki dla starszych ludzi, dom ma 500m, a jej domek ma 100m. ogró wielki, syn 13 lat. Ma też 5 letniego mixa schitzu z jamnikiem,z długim pyskiem. Skradziono jej wyżła pół roku temu i szuka nowego psa. Ma znajimego tresera, który wyżłą układał. Nie przeszkadza jej niedopuszczanie do swojej miski, gdy pełna. Ciągnięcie na smyczy, niecierpliwość do dzieci. Musi być tylko grzeczny dla pensjonariuszy. A do ludzi aron jest fajowy. Kto może wizytę zrobić pod Warszawą, w Mrokowie? Quote
leni356 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 A ta kradzież wyżła w jakich okolicznościach była? zostawili go samego czy jak? Trochę strach, ale może pani będzie teraz uważać? Quote
kora78 Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 a o to nie pytałąm, pojęcia nie mam... umowa i wizyta, pani bardzo chętnie Quote
xmartix Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Kora a pisalas ow do osob z Wawy i okolic w sprawie wizyty? Quote
kora78 Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 nie, bo nie wie do kogo? poleć kogoś bo znó gadałąm z babką i che jak najszybciej po psa przyjeżdżać Quote
leni356 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Ja zaraz poszukam kogoś kto miałby najbliżej. Sprawdzałam na mapie i to jest niedaleko Nadarzyna, ewentualnie Piaseczna. Słuchajcie, trzeba dopytać o tego wyżła, bo na razie to trochę kiepsko wygląda :( Quote
kora78 Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 dopytałam Suka "z rodowodem" za 1000zł, miałą rok. Skradziona z posesji, bo pensjonariuszy rodzina odwiedza, ktoś sobie psiaka upatrzył i wziął. Pani chce wierzyć, że pies już nie żyje. Ja sądzę, że poszedł do pseudo. Pani co miesiąc wpłąca coś na schron na paluchu szukałą tam suni nie raz. Dla Arona planuje znajomego trenera, któy bierze 1800zł za 3 miesięczną tresurę psa. Wyżełka była cukiereczek po tym szkoleniu. Quote
leni356 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Madallena by mogła jutro, cytuję: Madallena napisał(a):o ktorej godzinie ludzie sa w domu? moze udaloby mi sie jutro podskoczyc bo bede w okolicach ale w ciagu dnia. Napiszcie do niej pw. Mogę zapytać też Kosu Quote
kora78 Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 leni dzięki! ja nie znalazłąm nikogo już piszę do madaleny babka siedzi w domu cały dzień, bo w dom uma pracę właśnie super! Quote
Onaa Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 kora78 napisał(a):dopytałam Suka "z rodowodem" za 1000zł, miałą rok. Skradziona z posesji, bo pensjonariuszy rodzina odwiedza, ktoś sobie psiaka upatrzył i wziął. Pani chce wierzyć, że pies już nie żyje. Ja sądzę, że poszedł do pseudo. Pani co miesiąc wpłąca coś na schron na paluchu szukałą tam suni nie raz. Dla Arona planuje znajomego trenera, któy bierze 1800zł za 3 miesięczną tresurę psa. Wyżełka była cukiereczek po tym szkoleniu. A może sunia trafiła do innego schroniska ? Tam jest kilka w okolicy Wwy. Quote
kora78 Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 madallena nie może jednak.pomyliła miejscowości Nie dopytywałam tak o szukanie tej wyżełki. A to takie ważne? Quote
leni356 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 kora78 napisał(a):madallena nie może jednak.pomyliła miejscowości Nie dopytywałam tak o szukanie tej wyżełki. A to takie ważne? Ważne jak ta pani będzie pilnować drugiego psa, skoro jednego nie dopilnowała.. I czy w ogóle ma jakiś plan jak pilnować psa skoro kręci się u niej tyle obcych ludzi.. Bo pies latający wolno to za każdym może pójść albo prysnąć przez nie domkniętą furtkę. Jeszcze Mshume może będzie mogła w niedzielę Quote
kora78 Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 napisalam do mshume a furtka musi być domykana i to jest bardzo pilnowane, jest domofon. Ze względu na starszych ludzi, żeby nie uciekli niektórzy z nich np Ale mimo to tamten pies zniknął Quote
leni356 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 kora78 napisał(a):napisalam do mshume a furtka musi być domykana i to jest bardzo pilnowane, jest domofon. Ze względu na starszych ludzi, żeby nie uciekli niektórzy z nich np Ale mimo to tamten pies zniknął Ale to zniknął przez niedopilnowanie. Raczej się ma zawsze oko na psa. Chodzi mi o to że jeśli jej poprzedni pies zniknął to nigdy nie wiadomo jak będzie z kolejnym Napisz jeszcze do kosu32, ona tam mieszka Quote
kora78 Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 mshume może,ale będzie to jej 1 raz. mi pasuje. Wiem właśnie, że może się powtórzyć. Trzeba o tym pogadać dobrze Ona opowiadała, że w ciągu 10minut pies zniknął, najpierw go widziałą, a za chwilę patrzy, że psa nie ma Quote
kora78 Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 kosu odpisała,że może będzie moga w wekend mshume może też, ale nie robiłą tego nigdy. z mshume będzie chyba szybciej napisałąm do pani smsa, ale o tak później porze nie wienm,czy odp dostanę Quote
leni356 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 kora78 napisał(a):kosu odpisała,że może będzie moga w wekend mshume może też, ale nie robiłą tego nigdy. z mshume będzie chyba szybciej napisałąm do pani smsa, ale o tak później porze nie wienm,czy odp dostanę To niech idą razem dziewczyny, lepiej we dwie Quote
Paula03 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Właśnie lepiej we dwie, będzie im raźniej i w ogóle :) Quote
kora78 Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Ja potrzebuję szybciej. Mam małę dziecko, któe już kilka razy ugryzł. Trzeba tę panią szybko zweryfikować, bo jak nie, to będę dalej ogłoszenia robić dziewczyny, dla mnie czas jest ważny też Pani dziś może spotka się z mshume. załatwiam Quote
Recommended Posts