Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ogłoszenie z gazety wyborczej

"Fundacja Dogoterapeutyczna `Właśnie Tak` Tychy poszukuje wolontariuszy do współpracy. Spotkanie organizacyjne odbędzie się 15 marca o godz.18 w pawilonie SDK`Tęcza`(sala klubowa), przy ul. Niepodległości 188
tel.kontaktowy 604 973 007"
ja tam bęe zaraz dzwonić żeby się dowiedzieć co i jak, czy z psem przyjechać itp.
Oczywiście też wybieram się na to spotkanie.
Pozdrawiam!
Lila

Posted

więc... na spotkanie organizacyjne nalezy przyjechać bez psa. Osoby, które nie mają psa też jaknajbardziej mogą przyjechać.
Zachęcam wszystkich.
Lila

Posted

Było dość ciekawie:) W czsie spotkania przdestawiono zaiteresowanym "przyszłym wolontariuszom" jakie cechy powinien posiadać pies-terapeuta, na czym polegać będzie jego praca itp. Fundacja chce rozpropagować dogoterapie na śląsku. Narazie wszystko "raczkuje". Potrzebni są ludzie z pomysłami, z inwencją i chęcią pomagania niepełnosprawnym. to naprawdę piekna sprawa.
Wczorajsze spotkanie było typowo organizacyjne, tak zeby każdy mógł sobie przemyślec czy się nadaje itp. Nastepne spotkanie będzie już dla osób zdeklarowanych. Terminu jeszcze nie znam.
Jeśli jesteś zainteresowana to wszelkie info uzyskasz piszac na:
liedar@poczta.onet.pl lub kahak@op.pl

Posted

witam
Jakby ktos coś wiedział dokładnie na temat następnego spotkania w Tychach to PROSZE o info!!:lol:
Informacje mają być w GAZECIE w kwietniu

Posted

hejka jakby było coś wiadomo na temat następnego spotkania to dajcie znać tez bym była zainteresowana niestety o pierwszym za puźno się dowiedziałm .. bo juz po terminie:-(

Posted

szkoda, że dopiero teraz zalogowałam sie na forum :-(
bo inaczej byłabym na spotkaniu a teraz jest już pewnie trochę za późno...
bardzo interesuję się dogoterapią i chciałabym uczestniczyć w jakichś spotkaniach, bądź kursie...

Posted

Doda1211 napisał(a):
szkoda, że dopiero teraz zalogowałam sie na forum :-(
bo inaczej byłabym na spotkaniu a teraz jest już pewnie trochę za późno...
bardzo interesuję się dogoterapią i chciałabym uczestniczyć w jakichś spotkaniach, bądź kursie...

NIEKONIECZNIE...
JA TEŻ NIE BYŁM NA PIERWSZYM SPOTKANIU BO DOWIEDZIAŁAM SIĘ O NIM KILKA DNI PO FAKCIE ALE SKONTAKTOWAŁAM SIĘ Z DOROTĄ LIEBNER I PRZESŁAŁA MI KWESTIONARIUSZ I ZAPROSIŁA MNIE NA NASTĘPNE SPOTKANIE 18.04.2006 O 18:00

WIĘC GŁOWA DO GÓRY SKONTAKTUJ SIĘ Z DOROTĄ liedar@poczta .onet.pl ALBO PO PROSTU PRZYJDZ:cool1:

Posted

Już napisałam na ten adres mailowy, który był podany.
Zobaczymy czy moge przyjechać. Jeśli tak to zrobię wszystko, aby na następnym spotkaniu już być :multi:

Posted

A ja jestem ciekawa jakie macie psy. Czy jakos przygotowane do takich zajęć?? Ja bym się tez wybrała ale nie wiem czy dam rade 18 (praca:()

Posted

ja, gdy tylko zapoznam się lepiej z dogoterapią mam nadzieję, że będę miała swojego psa z predyspozycjami do dogoterapii i wtedy razem z psiną będziemy uczęszczać na kurs :smile:

Posted

Truskawa i doda. macie przyjechać! Bez dyskusji! Co z tego , że nie było was na pierwszym spotkaniu. Dzis ( tak myślę) będzie wiecej konkretów i byc może bedziemy juz coś działać, tym bardziej że zbliża sie termin pikniku organizowanego przez "właśnie tak".
Do zobaczenia
jesli chodzi o moje psiaki to mozna se o nich poczytac na www.moka.republika.pl
lalunia sie nadaje z charakteru na terapeutke bo jest przekochana, tylko że jejewyglad budzi respekt
akita to pluszowy misiek z wyglądu, a z charakteru wredna zołza:eviltong: .