s_anka Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Witam wszystkich :cool3: Jestem studentką III roku psychologii na UW i piszę pracę na temat "Czy zwierzęta są skutecznymi terapeutami? Znaczenie kynoterapii i hipoterapii w ocenie rodziców dzieci z lekką niepełnosprawnością intelektualną". Muszę przeprowadzić badania za pomocą krótkiego kwestionariusza (ok. 3min, prześlę go na maila zainteresowanym) najlepiej na terenie Warszawy i okolic (w innym wypadku konieczne będzie wykorzystanie poczty polskiej, ale z chęcią pokryję wszystkie koszty). Moja obecność przy badaniu nie jest wymagana więc mogę po prostu dostarczyć kwestionariusze osobie mającej kontakt z rodzicami i odebrać je po jakimś czasie. Mam zaświadczenie z uczelni i list polecający od opiekuna pracy. Osoby, które mogłyby mi pomóc proszę o kontakt mailowy: badanie2010@gmail.com albo PW na forum (wystarczy numer telefonu, zadzwonię). Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam, Ania Skowrońska :) Quote
Recommended Posts