andzia69 Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 ulvhedinn napisał(a):Czyli w takim wypadku u mnie by wylądowała- kiedy? Ulv...jak znajdziemy transport do Gosi, która by podjechała gdzieś bliżej...najgorsze te transporty:( a jeszcze taki spory pies...ech:9 ja nie wiem czy będę po świętach...mogę wyjechać - wtedy nie dam rady pomóc w tej kwestii:( pytałyście na transportowym? Quote
ANETTTA Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 benia która spodobała sie państwu chcącemu ją adoptowac musi poczekac benia ma konsultacje weta itd Quote
erka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Przed chwilą dzwonił chłop, ktos mu podał telefon, ale uprzedzał o sterylce, więc ten sie pyta, czy zdążyłby jeszzce ją wziąć przed sterylką:diabloti:. Wyprowadził mnie z równowagi, więc mu sie troche oberwało.:mad: Quote
Malwi Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 pfffffffffffffffffffff chyba na każdym ogłoszeniu zaczniemy pisać "dziady którzy chcą psa bez sterylki niech zapomną i spier*****" :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
ANETTTA Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 ja podałam nr do ewy państwu chcący benie ( ok 19.30 podałam ) ok Buska - zdrój maja dzwonic wiedzą ze bbenia ma miec konsultacje wet..tylko tyle i ew trzeba na nia poczeakc Quote
erka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 ANETTA, na razie nikt z Buska_Zdroju nie dzwonił. Quote
andzia69 Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 erka napisał(a):ANETTA, na razie nikt z Buska_Zdroju nie dzwonił. mogli dzwonić do EwyB;) z tego co wiem, to benią z Morawicy byli zainteresowani jacys panstwo z Łodzi (ul. Pabianicka) - wie ktos coś o tym domku? Quote
holly101 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Będzie dobrze - a tych co nie chcą sterylki to bym... sterylkę dla nich zarządziła! U mnie to norma, że Dingusia (z dogo notabene wziętego) wszyscy żałują - biedny piesek... kto mu taką krzywdę zrobił. Ciemnoty (nie)ludzkie! Quote
ulvhedinn Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Strasznię się martwię żeby jej ktoś nie zgarnął.... Żeby to był mniejszy pies, to bym po nią pojechała nawet pociągiem, ale średnio mi się uśmiecha ciąganie takiego wielkopsa pociągiem taki kawał świata (zakładam, że nie jeździła nigdy). Chyba, żeby jej podać delikatnego uspokajacza, ale to z kolei u wielkopsów jest nieco ryzykowne. Quote
GoskaGoska Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 dobra a czy jak ja bym ją wiozła to ona już by mogła 2 dni u kogoś pobyć? zeby nie było ze jadę a suni nie ma rozumiem ulv ze ty dalej chcesz ją przyjąć i możesz to zrobić? Quote
ulvhedinn Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Mogę, na razie nie mam i nie planuję żadnego tymczasu poza Piki.... Quote
erka Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Słuchajcie , juz jutro zadzwonię to tych ludzi opiekujących sie benią, bo prawdę mówiąc , to przez Albinkę zapomniałam tego zrobić. Może oni beda mogli podwieźc sunię chociaz do Katowic. Quote
divia_gg Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Zapraszam na bazarek na Albinke...Kazdy grosik sie liczy, wiec goraco zapraszam i do zakupow i do podnoszenia: http://www.dogomania.pl/threads/182739-Psiakowo-rA-A-nistowo-Na-AlbinkAE-psiego-AnioA-ka-Potrzeba-ok-5000-zA-by-mogA-a-A-yAE?p=14382148#post14382148 Quote
ana666 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 szukacie nadal transportu? my mozemy sunie przewiezc z Katowic do Wrocka za zwrotem kosztów paliwa, tylko jestem z Poznania wiec dojdzie jeszcze dodatkowy koszt dojazdu. Quote
ANETTTA Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 to ja mam propozycje blizszego transportu ... za 50zł z kielc do katowic .....i moze byc nawet w święta Quote
wojtuś Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='GoskaGoska']ja ją mogę zabrać nieszczepioną i zaszczepić we Wrocku , ale jak mowię moj TZ będzie krótko, dlatego lepiej, zeby nie musial calego dnia zawalać - tylko właśnie gdzieś do polowy drogi , zeby mogła być sunia, więc jak coś to trzeba wszystko dograć, no nic dziś mądrego na pewno nie wymyślę, bo ma szalony dzien , ale zostanowię się ewentualnie co i jak w pon [quote name='andzia69']Anettta - podawałam gdzieś namiary..ale wkleję jeszcze raz: Kontakt: 0609-890-204 - sunia z Pieraszek (matka małych) - ale Erka wie tyle ile napisałyśmy...ona jej na oczy nie widziała a tylko wie to, co ludzie dokarmiający o niej powiedzieli [FONT=Verdana]600 047392[/FONT] - EwaB - odnośnie suni z Morawicy GoskaGoska - ty możesz podjechac jakoś na początku kwietnia - tak? zobaczymy czy cokolwiek się uda.... [quote name='GoskaGoska']tak jak coś to początek kwietnia - nawet w święta by były dobre [quote name='andzia69']Ulv...jak znajdziemy transport do Gosi, która by podjechała gdzieś bliżej...najgorsze te transporty:( a jeszcze taki spory pies...ech:9 ja nie wiem czy będę po świętach...mogę wyjechać - wtedy nie dam rady pomóc w tej kwestii:( pytałyście na transportowym? [quote name='ANETTTA']to ja mam propozycje blizszego transportu ... za 50zł z kielc do katowic .....i moze byc nawet w święta Przepraszam że skopiowałem cytaty ale wyłania się podróż dla suni w Święta. Andzia, Erko wykorzystajmy pomoc Cioteczek:-) ANETTTA zabrała by sunię do Katowic a GośkaGośka z Katowic do Wrocka. Ulv.. czeka na sunie i dziekujemy jej za pomoc i DT. Proszę Was Cioteczki może sie uda żeby sunia pojechała w Święta:-) ana666 też proponuje transport za zwrot kosztow paliwa z Katowic do Wrocka -ana666 dzięki:-) Quote
GoskaGoska Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 sluchajcie jak cos piszecie na maila magoko@interia.pl - kto mialby jechac z Kielc do Katowic - jakiego godziny pasują najlepiej, ja dzis wyjedzam w nocy do PL i na necie teraz bede mało - więc ustalcie dziewczyny czy da się sunię wcześniej złapać - zeby była na 100% w dniu przyjazdu po niá, i właśnie proszę o info kto by z nią jechał z Kielc. Trzeba by bylo zrobić na benzynę zbiórkę - ale to co ja wydam postaram się sama wybazarkować. ALe najpierw muszę w ogóle do PL dojechać , bo nie wiadomo co się może wydarzyć po drodze Quote
ulvhedinn Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Gosiu uważaj na siebie po drodze!!!! Postaram się wieczorem jakiś bazarek zmajstrować na benzynę ;) Quote
divia_gg Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 A moze ten beznzynowy pozyczyc pomysl?? Juz o tym wspominalam, bo moze by mona zapyatc tworczynie tamtego o "licencje":) http://www.dogomania.pl/threads/180396-benzynowy-dla-Dylanki-juA-czas-ruszyAE-w-drogAE-do-28-II-2010-godz-24-00 Quote
ANETTTA Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 pomyłka ANETTTA zabrała by sunię do Katowic a GośkaGośka z Katowic do Wrocka. nie anettta tylko osoba o nicku slay za 50 zł namiary ma andzia 69 prosiłam dogadajcie sie Quote
ulvhedinn Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Fajny pomysł, wcześniej go nie widziałam :) Quote
erka Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Tak, tylko nie możemy umawiać sie ze slay, póki GoskaGoska nie przyjedzie i nie będzie wiadomo na kiedy sie umawiać. A czy slay bedzie jechac z kimś, bo nie wiemy, jak sunia bedzie sie zachowywac w samochodzie, nigdy nie jechała. Quote
andzia69 Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Benia z Morawicy była u weta - EwaB pewnie napisze więcej...entropium ponoć na 2 zabiegi - to tak w telegraficznym skrócie... Quote
Poker Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 kiedy planujecie ten transport, bo do mnie ma jechać mała sunia z Zamościa i kombinujemy jak łysy pod górę. Połączony transport byłby tańszy. Benia ma jechać z Kielc? Quote
Recommended Posts