Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Czyli w takim wypadku u mnie by wylądowała- kiedy?

Ulv...jak znajdziemy transport do Gosi, która by podjechała gdzieś bliżej...najgorsze te transporty:( a jeszcze taki spory pies...ech:9 ja nie wiem czy będę po świętach...mogę wyjechać - wtedy nie dam rady pomóc w tej kwestii:(

pytałyście na transportowym?

• Replies 634
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przed chwilą dzwonił chłop, ktos mu podał telefon, ale uprzedzał o sterylce, więc ten sie pyta, czy zdążyłby jeszzce ją wziąć przed sterylką:diabloti:. Wyprowadził mnie z równowagi, więc mu sie troche oberwało.:mad:

Posted

pfffffffffffffffffffff chyba na każdym ogłoszeniu zaczniemy pisać "dziady którzy chcą psa bez sterylki niech zapomną i spier*****" :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

ja podałam nr do ewy państwu chcący benie ( ok 19.30 podałam )

ok Buska - zdrój

maja dzwonic
wiedzą ze bbenia ma miec konsultacje wet..tylko tyle i ew trzeba na nia poczeakc

Posted

erka napisał(a):
ANETTA, na razie nikt z Buska_Zdroju nie dzwonił.

mogli dzwonić do EwyB;)

z tego co wiem, to benią z Morawicy byli zainteresowani jacys panstwo z Łodzi (ul. Pabianicka) - wie ktos coś o tym domku?

Posted

Będzie dobrze - a tych co nie chcą sterylki to bym... sterylkę dla nich zarządziła! U mnie to norma, że Dingusia (z dogo notabene wziętego) wszyscy żałują - biedny piesek... kto mu taką krzywdę zrobił. Ciemnoty (nie)ludzkie!

Posted

Strasznię się martwię żeby jej ktoś nie zgarnął.... Żeby to był mniejszy pies, to bym po nią pojechała nawet pociągiem, ale średnio mi się uśmiecha ciąganie takiego wielkopsa pociągiem taki kawał świata (zakładam, że nie jeździła nigdy). Chyba, żeby jej podać delikatnego uspokajacza, ale to z kolei u wielkopsów jest nieco ryzykowne.

Posted

Słuchajcie , juz jutro zadzwonię to tych ludzi opiekujących sie benią, bo prawdę mówiąc , to przez Albinkę zapomniałam tego zrobić. Może oni beda mogli podwieźc sunię chociaz do Katowic.

Posted

szukacie nadal transportu? my mozemy sunie przewiezc z Katowic do Wrocka za zwrotem kosztów paliwa, tylko jestem z Poznania wiec dojdzie jeszcze dodatkowy koszt dojazdu.

Posted

[quote name='GoskaGoska']ja ją mogę zabrać nieszczepioną i zaszczepić we Wrocku , ale jak mowię moj TZ będzie krótko, dlatego lepiej, zeby nie musial calego dnia zawalać - tylko właśnie gdzieś do polowy drogi , zeby mogła być sunia, więc jak coś to trzeba wszystko dograć, no nic dziś mądrego na pewno nie wymyślę, bo ma szalony dzien , ale zostanowię się ewentualnie co i jak w pon

[quote name='andzia69']Anettta - podawałam gdzieś namiary..ale wkleję jeszcze raz:

Kontakt:
0609-890-204 -
sunia z Pieraszek (matka małych) - ale Erka wie tyle ile napisałyśmy...ona jej na oczy nie widziała a tylko wie to, co ludzie dokarmiający o niej powiedzieli

[FONT=Verdana]600 047392[/FONT] - EwaB - odnośnie suni z Morawicy

GoskaGoska - ty możesz podjechac jakoś na początku kwietnia - tak? zobaczymy czy cokolwiek się uda....

[quote name='GoskaGoska']tak jak coś to początek kwietnia - nawet w święta by były dobre

[quote name='andzia69']Ulv...jak znajdziemy transport do Gosi, która by podjechała gdzieś bliżej...najgorsze te transporty:( a jeszcze taki spory pies...ech:9 ja nie wiem czy będę po świętach...mogę wyjechać - wtedy nie dam rady pomóc w tej kwestii:(

pytałyście na transportowym?

[quote name='ANETTTA']to ja mam propozycje blizszego transportu ...
za 50zł

z kielc do katowic .....i moze byc nawet w święta
Przepraszam że skopiowałem cytaty ale wyłania się podróż dla suni w Święta.
Andzia, Erko wykorzystajmy pomoc Cioteczek:-)

ANETTTA zabrała by sunię do Katowic a GośkaGośka z Katowic do Wrocka.

Ulv.. czeka na sunie i dziekujemy jej za pomoc i DT.

Proszę Was Cioteczki może sie uda żeby sunia pojechała w Święta:-)

ana666 też proponuje transport za zwrot kosztow paliwa z Katowic do Wrocka -ana666 dzięki:-)

Posted

sluchajcie jak cos piszecie na maila magoko@interia.pl - kto mialby jechac z Kielc do Katowic - jakiego godziny pasują najlepiej, ja dzis wyjedzam w nocy do PL i na necie teraz bede mało - więc ustalcie dziewczyny czy da się sunię wcześniej złapać - zeby była na 100% w dniu przyjazdu po niá, i właśnie proszę o info kto by z nią jechał z Kielc.
Trzeba by bylo zrobić na benzynę zbiórkę - ale to co ja wydam postaram się sama wybazarkować. ALe najpierw muszę w ogóle do PL dojechać , bo nie wiadomo co się może wydarzyć po drodze

Posted

pomyłka

ANETTTA zabrała by sunię do Katowic a GośkaGośka z Katowic do Wrocka.

nie anettta tylko osoba o nicku slay za 50 zł

namiary ma andzia 69

prosiłam dogadajcie sie

Posted

Tak, tylko nie możemy umawiać sie ze slay, póki GoskaGoska nie przyjedzie i nie będzie wiadomo na kiedy sie umawiać.

A czy slay bedzie jechac z kimś, bo nie wiemy, jak sunia bedzie sie zachowywac w samochodzie, nigdy nie jechała.

Posted

kiedy planujecie ten transport, bo do mnie ma jechać mała sunia z Zamościa i kombinujemy jak łysy pod górę.
Połączony transport byłby tańszy.
Benia ma jechać z Kielc?