Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 634
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Malwi napisał(a):
jestem , zapisuję sobie ... Cuudne maleństwa ... ta Benia z Morawicy jest na stronie bernardyniej już od jakiegoś czasu.

tak, jest na tronce, bo juz długo siedzi w tym tymczasowym kojcu....i jak na razie zero zainteresowania na poważnie:(

Posted

jeżeli to pytanie o sunie było do mnie to ja tylko mogę szczeniaka bo mój pies dorosłych i dużych nie toleruje ale do poniedziałku muszę się wstrzymać z konkretną odpowiedzią malutkie sprawy rodzinne :) a wiem że szczeniaka nie ruszy bo przygarnęłam w sierpniu szczeniora od suki na którą kombinuje kasę na sterylkę i został

Posted

Sunia ma ok. 3 lat. Nigdy nie chodziła na smyczy.
SŁuchajcie sunia nie jest pod nasza opoieką, ludzie, którzy ja dokarmiaja prosili o pomoc w szukaniu domu.
Nie sądzę,zeb ją chcieli wieźc do weta szczepić, bo to nie jest malutki psiaczek, któego moga zabrac bez problemu.
O ile wiem zaszczepili tylko tą szceniorkę , która jest u nich w domu. Chcieli też zaszczepić ta druga małą, ale ona po szczepieniu musiała by mieć jakieś dt, a nie włóczyć sie po wsi w okresie kwarantanny.
Pewnie ja mogą zaszczepić, jeżeki sie znajdzie jakies dt dla niej.
Myslę,że matkę też by zaszczepili, ale pewnie wtedy, jakby sie juz stamtąd ją gdzies wiozło .

Posted

Sa ludzie zainteresowani tą białą łaciatą sunią, w poniedziałek bedą ja oglądać. Jeżeli by ją wzięli, to niepotrzebny byłby tymczas dla szczeniorek , tylko dla dużej suni.

Posted

ania10512 napisał(a):
ach te dogo od wczoraj nie mogłam wejść i jak tam sunie i szczyle ?

ja nie mogłam wejsć od piątku:angryy::angryy::angryy:

u nas nic się nie zmieniło niestety:shake: Ania - i jaka decyzja w sprawie dt dla suni?