erka Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Podobno Bertunia ma możliwość wstępu do domu, mam nadzieję,że tak jest.:) Quote
zuzlikowa Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 erka napisał(a):Podobno Bertunia ma możliwość wstępu do domu, mam nadzieję,że tak jest.:) Nie dopuszczam innej myśli...bo nie masz benia lepszego niż tego DOMOWEGO!!! Quote
Evelka Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Zdjęcia cudne:) Strasznie się cieszę, że Piękna Panna jest już w swoim domu, domu, w którym Ją kochają i w którym jest szczęśliwa:multi: Quote
zuzlikowa Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 [quote name='ocelot']Mi też ulżyło, a buda.... to willa:) ...HAHAHA...tego słowa mi brakowało!Ale piękna,nie daj się z niej wysiudać,bo coś Pan za chętnie się przymierza! Bądź, nareszcie szczęśliwa!!! Quote
wojtuś Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 I ja dotarłem, willa i domek super:) Szczęsliwych dni dla Berty:) Quote
erka Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Wojtuś, ale mnie wystraszyłeś, myślałam,że znowu cos sie dzieje z Bertunią,że wątek skoczył na górę:razz:. Quote
andzia69 Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 no ...tytuł zmienię...tylko na jaki? muszę dopytać Ewyb co z tą drugą benią - czy dt zamienił się juz w ten ds czy jeszcze... no to zmieniam;):) Quote
Recommended Posts