erka Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Ocelot, my codziennie mamy zgłoszenia o psiakach potrzebujących pomocy. Wiemy o bardzo wielu w pilnej potrzebie. Ale co z tego. Nie jestesmy w stanie , choćbyśmy sie zarąbały uratować wszystkich bezdomnych psów w okolicy. To co się dzieje to jakis obłęd, a adopcji zero!!! Od miesięcy nasze psy czekają w hotelach , płatnych dt, a kasy juz nie mamy zupełnie, nie wiem co będzie dalej. Dzisiaj w drodze wyjątku ulokowałysmy gdzies psiaka skatowanego przez właściciela. Quote
ocelot Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Erko ja wiem, ale napisać musiałam. Nie dałoby mi to spać, że pominęłam milczeniem. myślę, e teraz może nie będzie miał tak źle, bo tam takie rekreacyjne tereny. Quote
erka Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 W schronie - kieleckiej umieralni są 2 benie , pies i suka!!! Podobno ok. 2 letnie, łagodne. Quote
Malwi Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 erka napisał(a):W schronie - kieleckiej umieralni są 2 benie , pies i suka!!! Podobno ok. 2 letnie, łagodne. :placz: kurcze ciotki ... nie ma jak ich wyciągnąć... Ciotki benkowe zadłużone jeszcze po poprzednich benkach ... Quote
andzia69 Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 w naszym cud-schronie jest już tylko jeden benek: [FONT=Tahoma][/FONT] Quote
ocelot Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 ulvhedinn napisał(a):Państwo jeszcze spróbują powalczyć o zachowanie Berty. Jak sie okazało, to nie był sciśle atak, tylko Berta próbowała się bawić, mała w końcu sie odkłapneła, Berta machnęła łapskiem... Suczysko cudownie słucha Pana, Panią trochę mniej, ale jednak współpracuje. Państwo zastanawiają sie nad skorzystaniem z pomocy szkoleniowca- Ocelotku, znasz kogoś w okolicy? tego wpisu nie zauważyłam wcześniej. Jest Pan Zieliński, szkoli owczarki. Natomiast nie wiem czy to dobry szkoleniowiec i jakie metody stosuje, ale spróbuję się dowiedzieć. Quote
zuzlikowa Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 [quote name='andzia69']w naszym cud-schronie jest już tylko jeden benek: [FONT=Tahoma][/FONT] Andzia- to już potwierdzone,że 1 benek? ...a to pies,czy suczka? Quote
ewab Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Nie powiem jaka płeć, bo nie dojrzałam, a nie miałam kogo dopytać. W którym kojcu był drugi benek? Quote
andzia69 Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 i co słychować u suczydeł??? mam zmienić juz tytuł???? Quote
zuzlikowa Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 andzia69 napisał(a):i co słychować u suczydeł??? mam zmienić juz tytuł???? Też chciałam zapytać o tytuł...może już nie jest aktualny? Ulv...a jak sprawy przyziemne...udało się wyrównać braki finansowe? Tak często ta najbardziej prozaiczna sprawa decyduje o życiu i zdrowiu! Jak to wygląda teraz u Ciebie? Quote
ulvhedinn Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Na razie nie mam wieści o suni, wysłałam maila z pytaniem, mam nadzieje że jest ok... Braki finansowe- jak przy każdym tymczasie, na razie tylko Kubuś jest w tym roku na plus. Po beni zostało "minusa", po szczeniętach też, po Poleczce też, o kotach nawet nie mówię- w tej chwili mam "tylko" 11, bo trzy ostatnio posłzy do adopcji. Najgorsze w tej chwili jest to, że malutka Dixi została napadnięta przez Brutusa mojej cioci i realnie grozi jej ślepota :( możliwe, że nie da się nic zrobić, jestem załamana.......... cholera wyjechałam tylko na jeden dzień z Krą i nie chciałam, żeby suczydła siedziały same. A tak się cieszyłam z zawodów...... Quote
erka Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Ocelot, jeżeli możesz , to bardzo prosimy umów się:). Na razie pani sie nie odzywa, więc mam nadzieję,ze jest dobrze, bo w przeciwnym wypadku by dala znać. Ale dobrze by było to sprawdzic. Quote
ocelot Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 erka napisał(a):Ocelot, jeżeli możesz , to bardzo prosimy umów się:). Na razie pani sie nie odzywa, więc mam nadzieję,ze jest dobrze, bo w przeciwnym wypadku by dala znać. Ale dobrze by było to sprawdzic. Dobrze, zadzwonię do niej. Quote
erka Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 I jak ocelot, umówiłaś się juz w odwiedziny u naszej Bertuni? Quote
ocelot Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 erka napisał(a):I jak ocelot, umówiłaś się juz w odwiedziny u naszej Bertuni? Wstępnie na środę. I wstępnie ze względu na mnie, bo wiadomo dzieciaki. Pai nawet gotowa w weeked była, ale nie da rady. Oj chyba troszkę przeżyła z naszą panną, ale się nie poddaje. o zobaczymy dokładnie jak się spotkamy. Quote
andzia69 Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 i co taka cisza....wiadomo juz coś o jednej i drugiej beni??? Quote
erka Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 No właśnie , może ocelot jeszcze nie była tam w środę, bo chyba by coś napisała. Quote
ocelot Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 erka napisał(a):No właśnie , może ocelot jeszcze nie była tam w środę, bo chyba by coś napisała. Nie byłam przyzaję się. zadzwonię jutro i spróbuję wejść jutro zaraz po 14 jak skończę pracę, a jak nie to poniedziałek. Quote
ocelot Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Od dwóch tygodni na przemian z Anią, która zamiast mnie ma zrobić wizytę poadopcyjną próbujemy się dodzwonić do Pani. Nie ma takiego numeru. Macie jakiś kontakt z nią? Quote
GoskaGoska Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 oj właśnie ostatnio o niej myślałam, w takim razie trzeba by było iść i zobaczyć co u suni bez zapowiedzi. Martwię się co u niej skoro żadnych wieści nie ma :( i gdzie ona w ogóle jest Quote
Recommended Posts