Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 634
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już odczytałam:). Ocelot wielkie dzięki!:loveu::loveu:.

Już dzwoniłam do Ulv i bedzie sie umawiać z panią:).
Jak dobrze pójdzie, to Berta może juz jutro bedzie w swoim domu.:)

Ulv, Goska Goska, bardzo Wam dziekujemy za pomoc w ratowaniu Berty!:loveu::loveu::loveu:

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Przyjadą rodziną ;) ok 11 rano. Ocelot mam nadzieje da się anmówić na wizyte po adopcyjną..... Oj jak zawsze mam stresa....

Da się namówić, da bez problemu.

To moja pierwsza wizyta, więc stres niesamowity.
Ale napisałam erce wszystko co udało mi się zaobserwować, co mi się podobało i co mogło niepokoić, pozostawiając decyzję doświadczonym.
Bo jato na ludziach się nie znam wcale:)
Natomiast intuicjami mówi, że będzie ok:)

zresztą ulv sama zobaczysz.

Posted

To czekamy z niecierpliwością na pierwsze wieści.

Ja dzisiaj przelałam 200 zł do Ulv ze skarpety kieleckich psiaków na dług za sterylkę.
Zostało jeszcze chyba 130 zł(?) , które Ulv wydała na leczenie Berty.
Byłybyśmy wdzięczne za wsparcie w uregulowanie tego długu:).

Posted

to nei wiem czy mam już zmieniać tytuł na...obie benie w nowych domkach?:p

EwaB - co z benią, która pojechała na tymczas do Dąbrowy Górniczej? zostaje???:lol:

Posted

erka napisał(a):
To czekamy z niecierpliwością na pierwsze wieści.

Ja dzisiaj przelałam 200 zł do Ulv ze skarpety kieleckich psiaków na dług za sterylkę.
Zostało jeszcze chyba 130 zł(?) , które Ulv wydała na leczenie Berty.
Byłybyśmy wdzięczne za wsparcie w uregulowanie tego długu:).

Dziękuję!!!!!!!!!!!

P.S. Tak, 130 zł :) za leczenie i badania, bo karmę na szczęście jeszcze miałam i mam....

Posted

Malwi napisał(a):
no i jak ? obie w DS ? to możeby zmienić temat cooo ? :D

musimy poczekać na EwęB - pod jej opieką była jedna z suniek - ta, która pojechała do Dąbrowy...

Posted

Kiedy Ci pasuje Ocelotku ;)

Jestem ciekawa jak tam, bo z maili wiem, że nie obyło się bez problemów- na początku sunie nie chciały się zgodzić, a ostatnio Myszka miała chory żołądek...

Posted

to co tam gdzie pojechała Berta to jest suczka ? Myślalam, ze pies - kto ma kontakt z tą rodziną ty Ulv?
Pan nie wiem jakiego chciał psa- bo nie wdawałam się w dyskusje tylko powiedziałam , zeby na dogomanie zajrzał

Posted

[quote name='andzia69']musimy poczekać na EwęB - pod jej opieką była jedna z suniek - ta, która pojechała do Dąbrowy...

Wszystko wskazuje na to, że sunia zostaje. Z relacji domku wynika, że sunia je, nabiera ciała i jest coraz fajniejsza. Jednak z umową adopcyjną czekam, aż będzie wysterylizowana. Pewnie będzie to na dniach.

A teraz sorry za offa.

Bardzo was proszę o pomoc w rozsyłaniu wątku.
http://www.dogomania.pl/threads/1855...3#post14671153

Dziś sunia wraz ze szczeniakami miała znaleźć się w Dyminach

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Kiedy Ci pasuje Ocelotku ;)

Jestem ciekawa jak tam, bo z maili wiem, że nie obyło się bez problemów- na początku sunie nie chciały się zgodzić, a ostatnio Myszka miała chory żołądek...

W przyszłym tyg. ciężko mi będzie, bo zostaję sama z dzieciakami. potem wyjeżdżam....
Mogłabym pod koniec przyszłego tyg. tak 27-28. Może być?

Posted

Oczywiście. :)

W domu jest dawniejsza rezydentka- starsza suczka, ratlerek.

Z wczorajszego maila "Sunie się wzajemnie tolerują. Czasem na siebie powarczą. Berta wzieła dziś drugi zastrzyk i od wczoraj nie wymiotuje ani nie ma biegunki. Na razie przetrzymam ja na suchej karmie. Pozdrawiam".

Posted

Dziewczyny, czy jak Berta była u Was, to rzucała się na spacerach w kierunku innych psów?
Rozmawiałam z panią i mówi,że ma trudności z utrzymaniem jej , jak zobaczy jakiegoś psa.
Nie słyszałam , zeby sie tak wcześniej zachowywała.

Stosunki z ratlerką w miarę sie unormowały, kłopoty żołądkowe również. Sunia się aklimatyzuje, ale po ostatnich częstych zmianach miejsc, pewnie trochę czasu musi upłynąć,żeby poczułą sie pewnie.

W kieleckim schronie , umieralni widziałam dzisiaj benia, strasznie mi go szkoda:(.