GoskaGoska Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 ok to czekam na wieści w jaki dzień ewentualnie by miała być sunia Quote
slay Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [FONT=Times New Roman]Erka ja pracuje jako kierowca , nie mam problemów z taka ilością km, powyżej 1500 za jednym razem jestem zmęczony :P[/FONT] Quote
andzia69 Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 Najradośniejszych Świąt Wielkanocnych, najlepszych wypieków, najkolorowszych pisanek, najsmaczniejszych smakołyków, najbardziej mokrego Śmigusa Dyngusa najmniejszej liczby obowiązków oraz wszystkiego co najlepsze życzę Wam wszystkim! Quote
erka Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Nie mogę sie dodzwonić do opiekunów beni, widocznie jeszcze nie wrócili, tak więc chyba jutro nic z transportu nie wyjdzie. Quote
ewab Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Trzymam kciuki za transport Łaty. [FONT=Tahoma]Tymczasem informacje od Beni.[/FONT] [FONT=Tahoma]Benia/Sara pojechała w sobotę do domu. Póki co jest to DT, ale wszystko na to wskazuje, że zostanie DS. Państwo, którzy po nią przyjechali, dwa tygodnie temu pożegnali blisko 13-letnią bernardynkę. Była u nich 10 lat. Tak więc Sara pojechała do doświadczonego domu, gdzie do towarzystwa ma jamnika i kota.[/FONT] [FONT=Tahoma]Sara bez problemu wsiadła do samochodu. Oczka po trzech dniach zakrapiania wyglądają dużo lepiej.[/FONT] Quote
andzia69 Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 super! chociaż jedna bezpieczna !:):) oby i drugiej sie udało...w koncu:( Quote
slay Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 No to czekam na wiadomość, jeżeli jutro rano by sie coś zmieniło to dajcie mi znac . bede na necie koło 10 potem na komórke. Quote
wojtuś Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Ale super, dzieki za zdjęcia, no to teraz trzymamy za drugą sunię:-) Quote
Malwi Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 cudna ;) czekam na potwierdzenie zmiany DT w DS :D Quote
GoskaGoska Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 slay jak coś podaje moj nr 504-473-955 Ja mieszkam we Wrocławiu na Muchoborze Wielkim jak cos to podam cały adres Quote
ANETTTA Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 tylko ta pierwsza co pojechała na DT do dabrowy górniczej - STERYLKA!!!!!!!! Quote
Evelka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Cudna ta Sara:loveu: I wspaniale, że jest już bezpieczna!:multi: Quote
ewab Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='ANETTTA']tylko ta pierwsza co pojechała na DT do dabrowy górniczej - STERYLKA!!!!!!!![/QUOTE] M. in. z tego powodu nie jest to jeszcze DS. Quote
GoskaGoska Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 w takim razie jutro skoczę po szelki dla beni:) czy ma ktoś jeszcze cos na bazarki - trzeba zebrać kasę na szczepienia, sterylkę itd Quote
erka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Druga benia też juz jutro jedzie do Wrocławia, na razie do GoskaGoska:). Już wszystko ustalone ze slayem :) Gosia wyśpij sie dzisiaj, bo jutro nie wiadomo, czy nie czeka Cię bezsenna noc:evil_lol: Ulv , ustal z Gosią, co robić z sunią, bo nie wiem, czy najpierw nie lepiej sterylka, póki jeszcze nie ma cieczki, a dopiero później szczepienie, ale to juz ustalcie na miejscu. Quote
ulvhedinn Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Ja bym jednak zaszczepiłą, ale to już sobie ustalimy (zobaczymy też w jakiej jest kondycji). Szelek nie mam, mam obrożę (nawet do wyboru), smycze i kaganiec fizjo (czasem warto mieć jakby się ktos czepiał), także tego to nie kupuj ;) Zaszczepiłabym ją może w schro, będzie taniej? I zaraz z rana zadzwonię do dr Kamila ile sterylka. Wieczorkiem sklecę jakiś bazarek. Quote
GoskaGoska Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 a ile w schronie kosztują szczepienia? Ulv ale ja nie ma tak dużej obroży-szelek - a muszę z nią tu w czymś chodzić Quote
ANETTTA Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 aaaaaaaaaa obroża nie styknie tylko !!! chetnie bym pozyczyła szelki ale nie mam Slay pytał nawet ... Quote
erka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Trzymajcie kciuki za powodzenia akcji. Sunia nigdy nie jechała samochodem, a w dodatku slay jedzie sam, ma nadzieję,że sobie poradzi:lol:. W mieszkaniu równiez nie była, więc kolejne wyzwanie dla GoskaGoska:razz:. Quote
GoskaGoska Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 hehe i po schodach pewnie tez nie chodziła :evil_lol: ale nic mam nadzieję, ze będzie do moje suki grzeczna, bo tego się najbardziej obawiam, biorąc pod uwagę , ze moja coś suczek nie lubi, no nic jakoś damy radę Quote
anita_happy Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 zapisuje sie u was...bo wysyłam po ludziach..przyznaje sie bez bicia..watku nie czytała!ale mam nadzieje,ze jescze jak opis mówi jestescie do wziecia...ludzie szukaja duzych psów po mojej Diorce:) Quote
Malwi Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 anitko - jedna benia jest w DT z możliwością zamiany na DS druga jedzie lada dzień na DT do Wrocławia a jeśli ktoś szuka dużych zwierzaków to zapraszam na www.bernardyn.com.pl - ponad 30 benków i benkpoopodobnych czeka na dom! Quote
andzia69 Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='anita_happy']zapisuje sie u was...bo wysyłam po ludziach..przyznaje sie bez bicia..watku nie czytała!ale mam nadzieje,ze jescze jak opis mówi jestescie do wziecia...ludzie szukaja duzych psów po mojej Diorce:) benia, która pojechala dzisiaj (mam nadzieję) jest do wzięcia... a jeśli chodzi o duże docelowo psiaki to tu masz do wyboru: http://www.dogomania.pl/threads/181890-SZCZENIAKI-POTRZEBUJAE-POMOCY-Prosimy-o-KARMAE-i-PLN-na-WETA-i-hotel-dla-ich-mamy?p=14439561#post14439561 Quote
Recommended Posts