Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 634
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Times New Roman]Erka ja pracuje jako kierowca , nie mam problemów z taka ilością km, powyżej 1500 za jednym razem jestem zmęczony :P[/FONT]

Posted

Najradośniejszych Świąt Wielkanocnych,
najlepszych wypieków, najkolorowszych
pisanek, najsmaczniejszych smakołyków,
najbardziej mokrego Śmigusa Dyngusa
najmniejszej liczby obowiązków oraz

wszystkiego co najlepsze życzę Wam wszystkim!

Posted

Trzymam kciuki za transport Łaty.

[FONT=Tahoma]Tymczasem informacje od Beni.[/FONT]
[FONT=Tahoma]Benia/Sara pojechała w sobotę do domu. Póki co jest to DT, ale wszystko na to wskazuje, że zostanie DS. Państwo, którzy po nią przyjechali, dwa tygodnie temu pożegnali blisko 13-letnią bernardynkę. Była u nich 10 lat. Tak więc Sara pojechała do doświadczonego domu, gdzie do towarzystwa ma jamnika i kota.[/FONT]
[FONT=Tahoma]Sara bez problemu wsiadła do samochodu. Oczka po trzech dniach zakrapiania wyglądają dużo lepiej.[/FONT]

Posted

[quote name='ANETTTA']tylko ta pierwsza co pojechała na DT do dabrowy górniczej - STERYLKA!!!!!!!![/QUOTE]
M. in. z tego powodu nie jest to jeszcze DS.

Posted

Druga benia też juz jutro jedzie do Wrocławia, na razie do GoskaGoska:). Już wszystko ustalone ze slayem :)
Gosia wyśpij sie dzisiaj, bo jutro nie wiadomo, czy nie czeka Cię bezsenna noc:evil_lol:

Ulv , ustal z Gosią, co robić z sunią, bo nie wiem, czy najpierw nie lepiej sterylka, póki jeszcze nie ma cieczki, a dopiero później szczepienie, ale to juz ustalcie na miejscu.

Posted

Ja bym jednak zaszczepiłą, ale to już sobie ustalimy (zobaczymy też w jakiej jest kondycji). Szelek nie mam, mam obrożę (nawet do wyboru), smycze i kaganiec fizjo (czasem warto mieć jakby się ktos czepiał), także tego to nie kupuj ;)
Zaszczepiłabym ją może w schro, będzie taniej? I zaraz z rana zadzwonię do dr Kamila ile sterylka.

Wieczorkiem sklecę jakiś bazarek.

Posted

Trzymajcie kciuki za powodzenia akcji. Sunia nigdy nie jechała samochodem, a w dodatku slay jedzie sam, ma nadzieję,że sobie poradzi:lol:.
W mieszkaniu równiez nie była, więc kolejne wyzwanie dla GoskaGoska:razz:.

Posted

hehe i po schodach pewnie tez nie chodziła :evil_lol:
ale nic mam nadzieję, ze będzie do moje suki grzeczna, bo tego się najbardziej obawiam, biorąc pod uwagę , ze moja coś suczek nie lubi, no nic jakoś damy radę

Posted

zapisuje sie u was...bo wysyłam po ludziach..przyznaje sie bez bicia..watku nie czytała!ale mam nadzieje,ze jescze jak opis mówi jestescie do wziecia...ludzie szukaja duzych psów po mojej Diorce:)

Posted

[quote name='anita_happy']zapisuje sie u was...bo wysyłam po ludziach..przyznaje sie bez bicia..watku nie czytała!ale mam nadzieje,ze jescze jak opis mówi jestescie do wziecia...ludzie szukaja duzych psów po mojej Diorce:)

benia, która pojechala dzisiaj (mam nadzieję) jest do wzięcia...

a jeśli chodzi o duże docelowo psiaki to tu masz do wyboru:

http://www.dogomania.pl/threads/181890-SZCZENIAKI-POTRZEBUJAE-POMOCY-Prosimy-o-KARMAE-i-PLN-na-WETA-i-hotel-dla-ich-mamy?p=14439561#post14439561