Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 409
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, to nie jest odpowiedni domek.
Wg mnie szalejący maluch był ok. jeśli tylko nie chciał robić suni krzywdy, to że dziecko biega i szaleje w tym wieku to zrozumiałe. Natomiast dla mnie kłóci się chęć posiadania pieska przez córkę i ta niby "miłość" pani do psów , z ich zachowaniem.

Posted

Jasza napisał(a):
Od miesiąca!!!:multi:
Możesz zajrzeć na wątek Misi w moim podpisie, zapraszam!

ACH WIEDZIAŁAM że w końcu to się stanie!!!!!!!! haha :) bardzo się cieszę :) Misia jest cudna :loveu:

Posted

Mia doczeka się najlepszego domku, bo na niego zasluguje :)
Ja też zawsze ciągne Nelke ze sobą na wizyty - ona jest super barometrem ludzkich uczuć, generalnie nie przepada za obcymi (boi się), ale jak mi w potencjalnym domku wskakuje na kanapę obok wlasciciela to wiem, ze bedzie dobrze ;)
A teraz już pojadę prywatą - to leni byla u mnie na wizycie ze swoim ogonem :D :D :D Ufff... na szczęscie przeszlam wizytę pozytywnie :)))

Posted

mitheithel napisał(a):
to ja zalożylam wątek o którym mowa wyżej;)

gdzie aktualnie przebywa sunia??

Mia jest obecnie w hoteliku w Zgorzelcu (woj dolnośląskie)

Posted

A jakby ktos chcial zobaczyc sunie , jak sie zachowuje ... mam filmik na telefonie.
Mozna wyslac mi sms, a ja odesle MMS-em film. Tylko prosze napisac, ze chodzi o Mie, bo mam jeszcze inne psiaki nagrane.

Posted

Po Mię dzwoniło kilka osób, miało się zastanowić razem z rodziną, ale oprócz tej pani nikt nie zdecydowany. Tak więc czekamy, może domki się namyślą w końcu. Dorobię też ogłoszeń

Posted

zuziaM napisał(a):
Wklejone w watek filmy nie sa juz tak ladne, jak w telefonie i nie wiem dlaczego, ale znacznie krotsze ... tylko kawalek ...
mms którym wysyłasz film ma prawdopodobnie mniejszą pojemność... można by przerzucić film z tel bezpośrednio na komputer , ale nie wiem jaki masz tel :) czy masz kabel , czy bluetooth ....

Posted

Mia jest na samym poczatku, potem w srodku i na samym koncu filmu.
U mnie sie powoli laduje, wiec nie obejrzalam do konca, czy caly sie wgral na You Tube.
Jak chcesz, to przesle Ci MMMsem tylko podaj numer.