Jasza Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Od miesiąca!!!:multi: Możesz zajrzeć na wątek Misi w moim podpisie, zapraszam! Quote
Onaa Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Tak, to nie jest odpowiedni domek. Wg mnie szalejący maluch był ok. jeśli tylko nie chciał robić suni krzywdy, to że dziecko biega i szaleje w tym wieku to zrozumiałe. Natomiast dla mnie kłóci się chęć posiadania pieska przez córkę i ta niby "miłość" pani do psów , z ich zachowaniem. Quote
leni356 Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Jasza napisał(a):Od miesiąca!!!:multi: Możesz zajrzeć na wątek Misi w moim podpisie, zapraszam! ACH WIEDZIAŁAM że w końcu to się stanie!!!!!!!! haha :) bardzo się cieszę :) Misia jest cudna :loveu: Quote
Poker Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 niestety, to nie jest domek dla naszej cudownej laluni, musi jeszcze poczekać na ten najcudowniejszy.Doczeka się na pewno. Quote
Andzike Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Mia doczeka się najlepszego domku, bo na niego zasluguje :) Ja też zawsze ciągne Nelke ze sobą na wizyty - ona jest super barometrem ludzkich uczuć, generalnie nie przepada za obcymi (boi się), ale jak mi w potencjalnym domku wskakuje na kanapę obok wlasciciela to wiem, ze bedzie dobrze ;) A teraz już pojadę prywatą - to leni byla u mnie na wizycie ze swoim ogonem :D :D :D Ufff... na szczęscie przeszlam wizytę pozytywnie :))) Quote
mshume Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Wysłałam Mię chętnemu domkowi na wątku Przygarnę psa, a nuż :) Quote
Andzike Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 mshume napisał(a):Wysłałam Mię chętnemu domkowi na wątku Przygarnę psa, a nuż :) A nuż, widelec ;) Quote
mitheithel Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 to ja zalożylam wątek o którym mowa wyżej;) gdzie aktualnie przebywa sunia?? Quote
leni356 Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 mitheithel napisał(a):to ja zalożylam wątek o którym mowa wyżej;) gdzie aktualnie przebywa sunia?? Mia jest obecnie w hoteliku w Zgorzelcu (woj dolnośląskie) Quote
Poker Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 oby, oby , trzymam kciuki, to taka cudna sunia. Quote
zuziaM Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 A jakby ktos chcial zobaczyc sunie , jak sie zachowuje ... mam filmik na telefonie. Mozna wyslac mi sms, a ja odesle MMS-em film. Tylko prosze napisac, ze chodzi o Mie, bo mam jeszcze inne psiaki nagrane. Quote
leni356 Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 Ja dostałam filmik, ale nie wiem jak go wstawić. Mogę wysłać komuś mailem, może ktoś pomoże wstawić? Quote
zuziaM Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Wklejone w watek filmy nie sa juz tak ladne, jak w telefonie i nie wiem dlaczego, ale znacznie krotsze ... tylko kawalek ... Quote
Jasza Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Ja nie umiem wstawiać niestety...ale bym chętnie zobaczyła........... Quote
leni356 Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 Po Mię dzwoniło kilka osób, miało się zastanowić razem z rodziną, ale oprócz tej pani nikt nie zdecydowany. Tak więc czekamy, może domki się namyślą w końcu. Dorobię też ogłoszeń Quote
lilk_a Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 filmik :) to chyba tu miał być :) [video=youtube;owbPYquYLko]http://www.youtube.com/watch?v=owbPYquYLko[/video] Quote
lilk_a Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 zuziaM napisał(a):Wklejone w watek filmy nie sa juz tak ladne, jak w telefonie i nie wiem dlaczego, ale znacznie krotsze ... tylko kawalek ... mms którym wysyłasz film ma prawdopodobnie mniejszą pojemność... można by przerzucić film z tel bezpośrednio na komputer , ale nie wiem jaki masz tel :) czy masz kabel , czy bluetooth .... Quote
Onaa Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 A gdzie była Mia ? Bo to chyba nie ta długa kremowa suczka co biegała na filmie ? Quote
zuziaM Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Mia jest na samym poczatku, potem w srodku i na samym koncu filmu. U mnie sie powoli laduje, wiec nie obejrzalam do konca, czy caly sie wgral na You Tube. Jak chcesz, to przesle Ci MMMsem tylko podaj numer. Quote
zuziaM Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Wgrala sie tylko polowa filmu ... a ta gdzie jest Mia ... nie ... Jest rtylko chwilke na poczatku. Quote
Recommended Posts