leni356 Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Mia nie ma żadnych stałych deklaracji, więc każdy grosik jest dla niej na wagę złota. Trzeba też uzbierać na sterylizację Quote
magda z. Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Ja powoli zaczynam ogłaszć potworki, to Mia też sie załapie, na razie na kocie lolki utknęłam, bo do tej pory tylko psy wystawiałam i szukam gdzie te kociaki umieszczać;) Quote
zuziaM Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Mia wyczesana i powycinane koltuny, wyglada naprawde uroczo ... taki maly rozczochraniec. Nie za bardzo lubi czesania i dotykania w okolicy pupki i ogonka .... ale pokazcie mi psa, ktory to lubi ..... Cudna malenka panienka ...... Quote
magda z. Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 gumtre juz ma, skopiowałam tekst adopcje.org - czeka na akceptację, http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=56143 przygarnijzwierzaka.pl - czeka na akceptację http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Mia,12119 http://www.psy.pl/adopcje/art5872,mia.html Quote
Poker Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 to wpłacę na nią grosik na sterylkę. Może jakiś bazarek machnę Quote
Andzike Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Poker napisał(a):to wpłacę na nią grosik na sterylkę. Może jakiś bazarek machnę Mia na pewno będzie Ci bardzo wdzięczna i wirtualnie macha łapką :) Quote
zuziaM Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Wczoraj zadzwonil do mnie pan Lupiego i powiedzial, ze ma znajomych chetnych na malego psiaczka. A ze wczesniej mu mowilam , ze jest u mnie Mia, to ja im zaproponowal. Wyslalam wczoraj zdjecia Mii ..... poczekajmy wiec , co odpowiedza. Uprzedzeni oczywiscie o wizycie przedadopcyjnej..... o sterylce nie mowilam, ale oczywiscie najpierw zrobimy. Quote
leni356 Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 O to cudownie :) Mia ma też dużo wejść na allegro i 1 obserującego. Do domciu pora.. Quote
magda z. Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Na moich ogłoszeniach tez lasencja ma trochę wejść, oby się udało:) Quote
zuziaM Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Oj ... wielka pora ... to taka cudowna, kochana, wesolutka i pelna energii dziewczynka !!!! No cukiereczek przeslodki !!!!! Quote
zuziaM Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 A..... jest taka rozbrajajaca, ze .... no nie mozna sie na nia pogniewac dluzej, jak wypowiedzenie jednego krotkiego zdania .... " co zrobilas ? " .... Dzisiaj wlasnie to do niej powiedzialam, kiedy weszlam rano i zastalam lezace na ziemi kocyki .... No i Mia od razu sie skulila .... usiadla na malutkiej pupince i .... przednia lapke podniosla tak wysoko nad glowke ..... no tak to niesamowicie wygladalo ..... to takie ... STOJ ... prosze, nie bij mnie ...... Rozbroila mnie ..... Quote
mshume Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 To trzymam kciuki, żeby sunieczka jeszcze przed Świętami miała swój domek :) Quote
Poker Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 czyli sama słodycz, a ludzie nie wiedzą ,że takie cudeńka mają do wzięcia, Quote
magda z. Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 robie porządki na watku dłużyńskim i Mia na 1 stronie jest z linkiem do wątku:) Quote
leni356 Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 magda z. napisał(a):robie porządki na watku dłużyńskim i Mia na 1 stronie jest z linkiem do wątku:) Dzięki :) Mia siedzi i wygląda na swój wymarzony domek. Kto pokocha taką śliczną i słodką dziewczynkę? Quote
magda z. Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 juz by mogła znaleźć amatora swojego:) Fajnie wygląda, bo w świetle dziennym widać jej zalety Quote
zuziaM Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Sliczna jest i naprawde taka kochana ..... niesamowicie zywa dziewuszka... jak wicher gania po ogrodzie... ledwo kilka zdjec wyszlo normalnie ... . Quote
zuziaM Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Poker']jest rewelacyjna I widac, ze lubi , jak to dziewczynka, slicznie wygladac i sie stroic ..... Spineczka na glowce zupelnie jej nie przeszkadza..... Wyglada z nia przeuroczo.... Niestety mialam tylko z czarnym kwiatuszkiem, ale bede dzisiaj w zoologicznym, to moze beda jakies kolorowe ladne ozdobki dla takich slicznotek .... . Quote
Recommended Posts