Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 409
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja powoli zaczynam ogłaszć potworki, to Mia też sie załapie, na razie na kocie lolki utknęłam, bo do tej pory tylko psy wystawiałam i szukam gdzie te kociaki umieszczać;)

Posted

Mia wyczesana i powycinane koltuny, wyglada naprawde uroczo ... taki maly rozczochraniec.
Nie za bardzo lubi czesania i dotykania w okolicy pupki i ogonka .... ale pokazcie mi psa, ktory to lubi .....
Cudna malenka panienka ......

Posted

Wczoraj zadzwonil do mnie pan Lupiego i powiedzial, ze ma znajomych chetnych na malego psiaczka.
A ze wczesniej mu mowilam , ze jest u mnie Mia, to ja im zaproponowal.
Wyslalam wczoraj zdjecia Mii ..... poczekajmy wiec , co odpowiedza.
Uprzedzeni oczywiscie o wizycie przedadopcyjnej..... o sterylce nie mowilam, ale oczywiscie najpierw zrobimy.

Posted

A..... jest taka rozbrajajaca, ze .... no nie mozna sie na nia pogniewac dluzej, jak wypowiedzenie jednego krotkiego zdania .... " co zrobilas ? " ....
Dzisiaj wlasnie to do niej powiedzialam, kiedy weszlam rano i zastalam lezace na ziemi kocyki ....
No i Mia od razu sie skulila .... usiadla na malutkiej pupince i .... przednia lapke podniosla tak wysoko nad glowke ..... no tak to niesamowicie wygladalo ..... to takie ... STOJ ... prosze, nie bij mnie ......
Rozbroila mnie .....

Posted

magda z. napisał(a):
robie porządki na watku dłużyńskim i Mia na 1 stronie jest z linkiem do wątku:)

Dzięki :) Mia siedzi i wygląda na swój wymarzony domek. Kto pokocha taką śliczną i słodką dziewczynkę?

Posted

[quote name='Poker']jest rewelacyjna

I widac, ze lubi , jak to dziewczynka, slicznie wygladac i sie stroic .....
Spineczka na glowce zupelnie jej nie przeszkadza.....
Wyglada z nia przeuroczo....
Niestety mialam tylko z czarnym kwiatuszkiem, ale bede dzisiaj w zoologicznym, to moze beda jakies kolorowe ladne ozdobki dla takich slicznotek ....

.