Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 409
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ufffffffff :) Bardzo dziękujemy za wizytę :multi: Nie wiem czy w takim razie ciachać Mię przed czy już w nowym domku? Pani wie że sterylka jest warunkiem adopcji, tylko miała być ciachana przed wyjazdem

Posted

zuziaM napisał(a):
Magda, a Ty sie nie wybierasz do Wroclawia ????

byłam w poniedziałek, a teraz to nie ma terminu, bo moja recenzja chyba klątwą obłożona, miała być po wielkanocy, a do dzisiaj nie ma, a prof z K-wa, wiec na razie nie mam co marzyć.... Więc oszczędny tryb zycia, bo pracy szukam i często nie jeżdzę, brat też w częstochowie siedzi i się nie rusza, ale mam już na uwadze i jak ktoś będzie jechał to będę pamiętać

Posted

zuziaM napisał(a):
To moze juz u pani w takim razie, jak ma blisko lekarza.
A trasa dosc daleka, wiec Mia zaraz po sterylce nie czula by sie komfortowo.

Myślę że mogę ustalić z panią że w nowym domku już, szczególnie że ma dobrego weta. Pani jest też groomerem, Mia dobrze trafi

Posted

Najbliższy termin kiedy brat Ingrid będzie jechał to wtorek, wiezie już jednego psiaka od Kikou. Ingrid ma dać znać czy uda się dodać Mię. A może ktoś wcześniej będzie jechał na Śląsk? napiszę na transportowym

Posted

Dziewczyny, Tarzanka jutro może zabrać Mię ze Zgorzelca do Katowic - transport łączony z innym pieskiem, koszt na Mię - 300 zł za całą trasę. Co sądzicie? Potrzebna SZYBKA decyzja
W skarpetce Mii zostało 50 zł, ja mogę coś dorzucić, bo i tak miałam zapłacić za jej sterylkę, więc ten koszt odejdzie, bo pani go pokryje. Z bazarku będzie jakieś 38 zł. Braknie jakieś 120 zł na transport. Co robić?

Posted

leni356 napisał(a):
Budrysek jedzie w niedzielę wieczorem z Wrocławia do Żywca, a jutro Tarzanka Wro-Katowice

Budrysek zazwyczaj za przewóz psów nie chce kasy.300 zł to jednak dużo , czasem cały miesiąc życia psa w hoteliku.

Posted

Poker napisał(a):
Budrysek zazwyczaj za przewóz psów nie chce kasy.300 zł to jednak dużo , czasem cały miesiąc życia psa w hoteliku.

Wiem że dużo. Budrysek nie odpisuje, a ja mam pracę w weekend i będę niedostępna. Trzeba było podjąć jakąś decyzję, może mało korzystną, ale nie mam komu zostawić tego na głowie. Bo nie znalazłam nikogo kto przewiózłby Mię ze Zgorzelca do Wrocławia. Tarzanka zrobi całą trasę. Nowa pani Mii pokryje część kosztu, część zostało w skarpecie Mii

Posted

czy dzwoniłyście do Tomasza? on zabiera bezpłatnie. dowieziecie ze zgorzelca do WROCŁAWIA z cioteczkami. Jeśli jest transport z Tomaszem free to szkoda takiej kasy, przyda się na ratowanie innego psa.

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
czy dzwoniłyście do Tomasza? on zabiera bezpłatnie. dowieziecie ze zgorzelca do WROCŁAWIA z cioteczkami. Jeśli jest transport z Tomaszem free to szkoda takiej kasy, przyda się na ratowanie innego psa.

Tak, jedzie dopiero we wtorek :(