magda z. Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 ale superowe wieści:) Bardzo się cieszę. P. Teresko jest Pani aniołem, gdzie ise nie pojawi tam radość:) Quote
leni356 Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 Ufffffffff :) Bardzo dziękujemy za wizytę :multi: Nie wiem czy w takim razie ciachać Mię przed czy już w nowym domku? Pani wie że sterylka jest warunkiem adopcji, tylko miała być ciachana przed wyjazdem Quote
zuziaM Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 No cudownie !!!!!!! Dzikujemy bardzo ! Magda, a Ty sie nie wybierasz do Wroclawia ???? Quote
zuziaM Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 To moze juz u pani w takim razie, jak ma blisko lekarza. A trasa dosc daleka, wiec Mia zaraz po sterylce nie czula by sie komfortowo. Quote
magda z. Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 zuziaM napisał(a):Magda, a Ty sie nie wybierasz do Wroclawia ???? byłam w poniedziałek, a teraz to nie ma terminu, bo moja recenzja chyba klątwą obłożona, miała być po wielkanocy, a do dzisiaj nie ma, a prof z K-wa, wiec na razie nie mam co marzyć.... Więc oszczędny tryb zycia, bo pracy szukam i często nie jeżdzę, brat też w częstochowie siedzi i się nie rusza, ale mam już na uwadze i jak ktoś będzie jechał to będę pamiętać Quote
leni356 Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 zuziaM napisał(a):To moze juz u pani w takim razie, jak ma blisko lekarza. A trasa dosc daleka, wiec Mia zaraz po sterylce nie czula by sie komfortowo. Myślę że mogę ustalić z panią że w nowym domku już, szczególnie że ma dobrego weta. Pani jest też groomerem, Mia dobrze trafi Quote
leni356 Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 Już ustaliłam - sterylkę zrobi nowa pani Mii w Gliwicach u dobrego weta poleconego przez Panią Teresę. Także tylko transportu szukamy Quote
Onaa Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Bardzo się cieszę , że Mia ma domek :). Czyli będzie mieszkać w Gliwicach tak ? Quote
leni356 Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 Dogo07 napisał(a):Bardzo się cieszę , że Mia ma domek :). Czyli będzie mieszkać w Gliwicach tak ? W Knurowie koło Gliwic Quote
zuziaM Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Ale wspaniale ! Jak pani by chciala, to moge jej MMSem wyslac filmik, gdzie obejrzy Mie sobie na zywo. Quote
Poker Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 ale się cieszę :multi::multi::multi: Brat ingrid44 chyba jeździ na Śląsk . Quote
TERESA BORCZ Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 macie już chyba namiar na transport WROCŁAW KATOWICE. PANI BARDZO SIĘ CIESZY I NIE MOŻE DOCZEKAĆ. DZWOŃCIE CIOTECZKI NA NAJBLIZSZY TERMIN. Quote
leni356 Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 Najbliższy termin kiedy brat Ingrid będzie jechał to wtorek, wiezie już jednego psiaka od Kikou. Ingrid ma dać znać czy uda się dodać Mię. A może ktoś wcześniej będzie jechał na Śląsk? napiszę na transportowym Quote
leni356 Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 Budrysek jedzie w niedzielę wieczorem z Wrocławia do Żywca, a jutro Tarzanka Wro-Katowice Quote
Andzike Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 W kńcu Mia doczekała się idealnego domku !!! :D Bardzo się cieszę :) Quote
leni356 Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 Dziewczyny, Tarzanka jutro może zabrać Mię ze Zgorzelca do Katowic - transport łączony z innym pieskiem, koszt na Mię - 300 zł za całą trasę. Co sądzicie? Potrzebna SZYBKA decyzja W skarpetce Mii zostało 50 zł, ja mogę coś dorzucić, bo i tak miałam zapłacić za jej sterylkę, więc ten koszt odejdzie, bo pani go pokryje. Z bazarku będzie jakieś 38 zł. Braknie jakieś 120 zł na transport. Co robić? Quote
Poker Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 leni356 napisał(a):Budrysek jedzie w niedzielę wieczorem z Wrocławia do Żywca, a jutro Tarzanka Wro-Katowice Budrysek zazwyczaj za przewóz psów nie chce kasy.300 zł to jednak dużo , czasem cały miesiąc życia psa w hoteliku. Quote
dorota k. Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Tak bardzo bardzo się cieszę. To kiedy Mia jedzie? Quote
leni356 Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 Poker napisał(a):Budrysek zazwyczaj za przewóz psów nie chce kasy.300 zł to jednak dużo , czasem cały miesiąc życia psa w hoteliku. Wiem że dużo. Budrysek nie odpisuje, a ja mam pracę w weekend i będę niedostępna. Trzeba było podjąć jakąś decyzję, może mało korzystną, ale nie mam komu zostawić tego na głowie. Bo nie znalazłam nikogo kto przewiózłby Mię ze Zgorzelca do Wrocławia. Tarzanka zrobi całą trasę. Nowa pani Mii pokryje część kosztu, część zostało w skarpecie Mii Quote
TERESA BORCZ Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 czy dzwoniłyście do Tomasza? on zabiera bezpłatnie. dowieziecie ze zgorzelca do WROCŁAWIA z cioteczkami. Jeśli jest transport z Tomaszem free to szkoda takiej kasy, przyda się na ratowanie innego psa. Quote
leni356 Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 TERESA BORCZ napisał(a):czy dzwoniłyście do Tomasza? on zabiera bezpłatnie. dowieziecie ze zgorzelca do WROCŁAWIA z cioteczkami. Jeśli jest transport z Tomaszem free to szkoda takiej kasy, przyda się na ratowanie innego psa. Tak, jedzie dopiero we wtorek :( Quote
Recommended Posts