Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 409
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dogo07 napisał(a):
A może wystarczy jej domku szukać, ogłoszenia jakieś zrobić, jest młoda, ładna , miła , mała, powinna szybko domek znaleźć.

Oby dobry. Najgorsze że schron wyda ją każdemu kto się zgłosi

Posted

Mnie przyznam szczerze, jest bardziej żal tych kudłaczków które już dłużej siedzą w schronisku, i tym trzeba pomóc.
No i tych co to sobie nie radzą, albo mają straszne warunki w schronisku.
Np. ten biedny Puszek, już od zimy chudziak mały siedzi w schronie i nikt go nie chce :shake:. A też w tym typie, podobny, taki mini PONik.
Tylko że piesek.

Posted

carolinascotties napisał(a):
w ktorym watku mozna o nia pytac - zeby nie robic OT? :)

Sunia była pokazywana na wątku kudłaczy w potrzebie, nie ma osobnego wątku, została kilka dni temu zabrana na dt i szuka domu stałego.

Posted

leni356 napisał(a):
Właśnie wróciłam i zaglądam do Mii, może już niedługo znajdzie się domek idealny :)

masz konkrety na myśli ?

Posted

Mia jest cudowna, nie doczytaŁam wszystkich postów, spieszę sie w pilnej bardzo sprawie. gdzie ona jest ? Oj nie doczekam sie chyba godziny 12.00. Może jakieś dobre wieści dla nas będą?? Trzymamy kciuki mocno.

Posted

CIOTECZKI:loveu:

Nikt nie schodzi na zawał, nawet z radości!! Inne psiczki czekają na pomoc. :evil_lol:

KRÓLEWNA Mia już nie czeka na domek. CZEKA NA TRANSPORT:multi::multi::multi::multi:

Właśnie wróciłam z wizyty przedadopcyjnej, i obym tylko na takie chodziła. Pani znana mi z widzenia i nie tylko. Przesympatyczna. Technikum weterynaryjne ukończone to atut dodatkowy, plus współpraca z dobrym wetem po sąsiedzku niemal. Domek klasy A a nawet klasy A+. jest w domu młody dżentelmen, Tomasz, 1,5 roczny który już opiekuje się pięknym puszystym , zadbanym,kotem. Z niecierpliwością oczekują Mii. BARDZO POZYTYWNIE OCENIAM DOMEK.

Mogę dopomóc w transporcie Wrocław Katowice., podam namiar na PW. Pani zaoferowała przyjazd po Mię do Katowic.

Pani podpisze umowę adopcyjną.

No to chyba możemy się:laola: już cieszyć????