Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Zima idzie i nie ma na to rady... Eh... najgorsza pora roku według mnie... Bo malamuty myślą zupełnie co innego ;)

W każdym bądź razie Lolek dziś jakoś szczególnie zajął się upiększaniem swojej budy. Jest teraz dizajnersko wygryziona :D

P.S.
Wpłynęła wpłata od Psacofajnyjest w wysokości 200 zł. Dziękujemy i pozdrawiamy

Posted (edited)

[quote name='piescofajnyjest']sluchajcie.....gdyby z jakis przyczyn sie opoznila wplata z mojej strony-to prosze o wiadomosc na pw!! jestem na podtrzymaniu ciazy i czasem sie zle czuje....moge zapomniec!!!
sciskam naszego architekta:)

Olgo,wszystkiego dobrego,uważaj na siebie.:lol: Dziękuję za wpłatę listopadową i pamięć o naszym Lolku.:lol:
Wpłaciła też Romka,50zł za grudzień/13
Zaraz uzupełniam post rozliczeniowy.Finanse Lolusia wygladają następująco:

Stan konta na dzień 30.10/13 wynosi 481,39zł:loveu:
25.11 piescofajnyjest 200zł za listopad(na konto UMilki)
25.11 Romka 50zł za grudzień/13
Stan konta na dzień 25.11 wynosi 731,39zł
:loveu:

Za chwilę będę płacić za hotelik,za grudzień.:lol:

Edited by Romka
Posted

Muszę zrobić Lolusiowi profilaktyczne badanie kału. To będzie kosztować ok. 20 zł - 25 zł.
Zakładam, że wyniki będą ok, ale sprawdzić trzeba raz na jakiś czas.

Pozdrawiamy

Posted

[quote name='UMilki']Muszę zrobić Lolusiowi profilaktyczne badanie kału. To będzie kosztować ok. 20 zł - 25 zł.
Zakładam, że wyniki będą ok, ale sprawdzić trzeba raz na jakiś czas.

Pozdrawiamy

Ja też się zgadzam,Loluś będzie przebadany:lol:

A stan konta Lolusia ,po zapłaceniu hoteliku,wygląda teraz tak:

Stan konta na dzień 30.10/13 wynosi 481,39zł:loveu:
25.11 piescofajnyjest 200zł za listopad(na konto UMilki)
25.11 Romka 50zł za grudzień/13
Stan konta na dzień 25.11 wynosi 731,39zł
28.11 p.Jan.S-K z W-wy 30zł za pażdziernik/13
Stan konta na dzien 28.11wynosi 7
61,39zł:loveu:
-350zł za hotelik grudzień/13 w dn.29.11/13
Stan konta na dzień 29.11 wynosi 411,39zł

Wszystkim darczyńcom dziękujemy bardzo:lol:

Post rozliczeniowy zaktualizowany:lol:

Posted

[quote name='oska1983']poleciała moja deklaracja za 3 mce[/QUOTE]

Bardzo dziękuję!Jest oczywiście.Doba na za mało godzin.Zaraz uzupełnię post rozliczeniowy.:lol:

Posted

[quote name='Romka']Bardzo dziękuję!Jest oczywiście.Doba na za mało godzin.Zaraz uzupełnię post rozliczeniowy.:lol:

Tak wygląda teraz stan konta Lolusia:

Stan konta na dzień 29.11 wynosi 411,39zł :loveu:
9.12 Oska1983 30zł za 12/13 i 1,2/14
Stan konta na dzień 9.12 wynosi 441,39zł

Posted

[quote name='piescofajnyjest']i jak tam badania Loleslawa?[/QUOTE]

Badanie nie wypadło pomyślnie. W kale są robale, których zwykłym odrobaczeniem typu Pratel nie da się pogonić. Konieczne było zastosowanie kuracji (przez trzy dni tablety, siedem dni przerwy i znów trzy dni tablety). Jesteśmy już po drugiej dawce leków, czekamy kilka dni i konieczne jest ponowne badanie kału. Koszty całego leczenia poznam z końcem leczenia. Mam nadzieję, że na tym się skończy.

Najważniejsze, że Lolkowi humor dopisuje, a tabletki wcina jak super grzeczny chłopak.

Posted

Wpłynęła wpłata od Psacofajnyjest w wysokości 200 zł. Dziękujemy

U nas cisza i spokój. Już po świętach. Teraz z niepokojem czekamy na Sylwestra. Niestety u nas sąsiedzi strzelają. Trzeba będzie przetrwać tę noc...

Posted

A stan konta Lolusia wygląda tak;

Stan konta na dzień 9.12 wynosi 441,39zł:loveu:
27.12 piescofajnyjest 200zł za 12/13(na konto UMilki)
27.12 Romka 50zł za 1/14

Stan konta na dzień 27.12 wynosi 691,39zł:loveu:
-350zł za hotelik styczeń/14 w dniu 30.12/13
30.12 p.Jan S-K z Warszawy za 11/13
Stan konta na dzień 30.12/13 wynosi 371,39zł

DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ,KTÓRZY PAMIĘTAJĄ O LOLUSIU
:lol:

Ja zapłaciłam już za hotelik za styczeń/14
Odnawiam na bieżąco ogłoszenia Lolusiowi,nikt nie dzwoni...
Ma też 20kg karmy dla Lolka,które mam nadzieję niedługo przywieżć Lolusiowi do hoteliku

Posted

UMilki napisał(a):
Badanie nie wypadło pomyślnie. W kale są robale, których zwykłym odrobaczeniem typu Pratel nie da się pogonić. Konieczne było zastosowanie kuracji (przez trzy dni tablety, siedem dni przerwy i znów trzy dni tablety). Jesteśmy już po drugiej dawce leków, czekamy kilka dni i konieczne jest ponowne badanie kału. Koszty całego leczenia poznam z końcem leczenia. Mam nadzieję, że na tym się skończy.

Najważniejsze, że Lolkowi humor dopisuje, a tabletki wcina jak super grzeczny chłopak.

Ewa,nic nie mówisz o finansach w tej kwestii...

• 4 weeks later...
Posted

Romka napisał(a):
Ewa,nic nie mówisz o finansach w tej kwestii...

Bo w lecznicy ludzie tacy kochani, że o kasę się nie upominają. Oczywiście poniekąd to żart. W końcu zakończyliśmy kurację. Drugie badanie kału nie wykazało robali, więc uznajemy Lolka za wyleczonego. Teraz czekamy na podliczenie, a że szefowa ma kilka dni wolnego, to i ceny nie znam. Jak tylko coś będę wiedzieć to z pewnością dam znać.

Na dziś potwierdzam wpłatę Romki oraz to, że wpłynęła wpłata Psacofajnyjest w wysokości 200 zł. Za wszystko dziękujemy.

W tym miesiącu dojdzie szczepienie przeciwko wściekliźnie. Zakładam, że w przyszłym tygodniu uda się wetowi do nas dojechać. Negocjuję cenę. Ale nie powinno być więcej niż 25 zł z dojazdem.

Jest mega ślisko, tak ślisko, że psy co chwilę zaliczają wywrotkę, więc ograniczamy się do bardzo krótkich wyjść, bo boję się o nogi psów ale i o swoje. U nas łąki i las wyglądają jak wielka lodowa tafla.

Pozdrawiamy ciepło.

Posted

My też pozdrawiamy :lol: i oczywiście wybieramy się do Was jak tylko przestanie być tak ślisko.Mam karmę...

A tak przedstawiają się finanse Lolusia;
Stan konta na dzień 30.12/13 wynosi 371,39zł
23.01 piescofajnyjest 200zł za 1/14(na konto UMilki)
23.01 Romka 50zł za 2/14
Stan konta na dzień 23.01 wynosi 621,39zł:loveu:

Wszystkim,którzy pamiętają o Lolusiu,BARDZO DZIĘKUJEMY!!!