Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wybieramy się do Lolka bo już zrobiło się ciepło i śniegi stopniały.:lol::lol:
Jak informuję UMilki, Lolek został zakroplony przeciw kleszczowo Fiprexem.Prawdopodobnie kupimy mu obrożę przeciw kleszczową bo będzie to skuteczniej i taniej.

Lolek dostał także 10 kg karmy Chapi oraz całe pudełko saszetek z mokrą karmą,które niebawem dostarczymy.Za prezent dla Lolusia dziękujemy p.Zbigniewowi z Łowicza.:lol:

Posted

[quote name='Romka']Stan konta na dzień 28.02 wynosi 222,39zł
28.03 piescofajnyjest 200zł za marzec(na konto UMilki)
28.03 p.Jan S-K z W-wy-30zł za luty
Stan konta na dzień 28.03 wynosi 452,39zł
-350zł za hotelik kwiecień/13 w dn.2.04
Stan konta na dzień 2.04 wynosi 102,39zł

DZIĘKUJEMY BARDZO!

Postem rozliczeniowym jest post 11.To tak dla przypomnienia...bo nie wszyscy wiedzą jak poruszać się w zapisach.

Posted

Zapraszam na wątek zachęcający do głosowania na Fundację Bernardyn w ankiecie krakvetu na kwiecień 2013r. Proszę o przybywanie i podrzucanie , to dla nas bardzo ważne
http://www.dogomania.pl/forum/threads/242488-Fundacja-Bernardyn-pom%C3%B3%C5%BCcie-im-wygra%C4%87-karm%C4%99-w-ankiecie-Krakvetu-do-ko%C5%84ca-kwietnia

no i jednocześnie prosze o głos na bernardyny w ankiecie krakvetu :) instrukcja na w/w wątku

Posted

Byłyśmy dziś u Lolusia,pięknie wygląda.Będą jakieś zdjęcia ale tylko z telefonu,bo ja jak rasowa blondynka zapomniałam włożyć do aparatu kartę,którą zostawiłam w komputerze.:roll:

Lolek dostał od nas 15 kg karmy.

Posted

No to bardzo proszę:

Loluś zmienił boks.Teraz z jednej strony ma Laseczkę a z drugiej Antka i jak mówi Ewa,mniej "rozmów"sąsiedzkich słychać...W takiej konfiguracji jest po prostu Lolkowi lepiej.:lol:

Posted

Loluś z Antosiem się polubili???? Niesamowite... Pamiętam, jak na siebie reagowali i musieli chodzić na oddzielne spacery. Tylko Kuba nie miał z żadnym z nich konfliktów. Bo taki jest Kuba.

Posted

LOLEK DOSTAŁ 250zł!!!:lol::lol::lol:
Są to pieniądze,które na potrzeby Lolusia przesłała p.Wioletta Ch.Pani Wiolu,BARDZO DZIĘKUJEMY!:Rose:

Bardzo się cieszę,brakowało nam na hotelik dla Lolka oraz na obrożę przeciwkleszczową,której zakup sugerowała UMilki.Dziękuję raz jeszcze!:lol:

Uzupełniam post rozliczeniowy stan konta Lolusia na dzień 26 kwietnia wynosi 352,39 zł

Posted

piescofajnyjest napisał(a):
a ode mnie jeszcze nie dotarlo?????

Oczywiście, że dotarło, tylko ja z trafieniem na wątek mam problem... zasadniczo to przez nagłe pojawienie się wiosny ;)

Piescofajny jest wpłacił 200 zł.

Lolek został 15.04.br zakropiony przeciw kleszczom. Tylko się cieplej zrobiła, a to dziadostwo już atakuje...
Koszt kropelek to 15 zł.

Posted

Bardzo,bardzo jeszcze raz wszystkim dziękuję i już uzupełniam post rozliczeniowy:lol:

Stan konta Lolusia na dzień 26 kwietnia wynosi 552,39 zł:multi:

Posted

UMilki napisał(a):
Oczywiście, że dotarło, tylko ja z trafieniem na wątek mam problem... zasadniczo to przez nagłe pojawienie się wiosny ;)

Piescofajny jest wpłacił 200 zł.

Lolek został 15.04.br zakropiony przeciw kleszczom. Tylko się cieplej zrobiła, a to dziadostwo już atakuje...
Koszt kropelek to 15 zł.

Za kropelki zapłacę razem z kwotą za hotelik:lol:

Posted

Były kolejne wpłaty na konto Lolusia!:multi:DZIĘKUJEMY!!!:lol:

Stan konta na dzień 26.04 wynosi 552,39zł:loveu:
29.04 p.Jan S-K z W-wy 30zł za marzec
Stan konta na dzień 29.04 wynosi 582,39zł
:loveu:

I wypłaty:
-365zł za hotelik maj/13(350zł)+ kropelki(15zł) w dniu 29.04
Stan konta na dzień 29.04 wynosi 217,39zł
:loveu:

UMilki potwierdź na wątku.

Posted

Dotarła do mnie wpłata w łącznej kwocie 365 zł

U nas okres kleszczowy. Nie polecam wychodzić na łąki. KOSZMAR.
Milka przyniosła 10 sztuk tego... Szkoda słów

• 3 weeks later...
Posted

I jeszcze jedno:

Przy okazji dodam,że zawiozłyśmy wczoraj dla Lolusia 10kg karmy za którą bardzo dziękujemy p.Zbyszkowi z Łowicza:multi:

Posted

Zanim odpowie nam Umilki to ja napiszę,że Loluś dostał od p.Michała z Łowicza 150zł z przeznaczeniem na karmę lub na coś co jest potrzebne Lolkowi.Za pamięć o Lolusiu BARDZO DZIĘKUJEMY!!!:lol:

Przy okazji zapytam UMilki czy Loluś ma już obrożę przeciwkleszczową i ile kosztowała?Wrzucę za obrożę wraz z kwotą za hotelik.