Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A my we wtorek byliśmy z Lolkiem u weterynarza na szczepieniu. Loluś był bardzo stremowany ale i grzeczny. Fajny chłopak z niego.

Koszt szczepienia przeciw wściekliźnie: 30 zł

Posted

[quote name='UMilki']Wpłynęły pieniążki od Psacofajnyjest - 200 zł.

Dziś psiaki miały gości :) Polatały sobie po łące w innym towarzystwie niż moje.
Romka i Olivin przywiozły karmę dla Lolka i Kuby: 40 kg Chappi. Dziękujemy

Bardzo dziękuję za wpłatę dla Lolusia:lol:

A na konto Lolusia wpłynęły już kolejne pieniądze:
Stan konta na dzień 1.10.2012 wynosi 137,39zł:loveu:
20.10 piescofajnyjest 200zł za październik(na konto UMilki)
Stan konta na dzień 20.10 wynosi 337,39zł:loveu:
16.10 p.Konstanty G z Bytowa 20zł za wrzesień
26.10 Romka 150zł za 10,11,12/12

Stan konta na dzień 26.10 2012 wynosi 507,39zł:loveu:

Wszystkim jeszcze raz serdecznie dziękujemy:lol:
Post rozliczeniowy już zaktualizowałam:lol:

Posted

UMilki napisał(a):
A my we wtorek byliśmy z Lolkiem u weterynarza na szczepieniu. Loluś był bardzo stremowany ale i grzeczny. Fajny chłopak z niego.

Koszt szczepienia przeciw wściekliźnie: 30 zł

Dziękuję bardzo,zapłacę razem z opłatą za hotelik

Posted

Ewa,bardzo,bardzo proszę o więcej zdjęć Lolusia,są cudne...chcemy koniecznie znaleźć domek dla Lolusia.Moje,Olivin i Twoje zdjęcia przeniesione na FB przez Ubocze i wierzę,że... domek dla Lolusia jest tuż,tuż...im więcej różnorodnych zdjęć tym lepiej...
Powtórzę zaraz ogłoszenia dla Lolusia i wszystkich pozostałych naszych psiaków i...czekamy na telefony.:lol:

Posted

Były dalsze wpłaty na konto Lolusia :
Stan konta na dzień 26.10 2012 wynosi 507,39zł:loveu:
29.10 p.Jan S-K z W-wy 30zł za październik
Stan konta na dzień 29.10 wynosi 537,39zł:loveu:
BARDZO DZIĘKUJEMY!:lol:

oraz wypłaty,zapłaciłam dziś za hotelik Lolusia za listopad:
-380zł hotelik za listopad +szczepienie
Stan konta na dzień 30.10 wynosi 157,39zł:loveu:

UMilki,proszę potwierdź na wątku.
Post rozliczeniowy zaktualizowany:lol:

Posted

Lolek zamienił swoją budę na "apartament". Od razu go urządził wedle swojego gustu co oznacza, że buda natychmiast została pozbawiona osłony na wejściu, wygryzł trochę boczki, poprawił styropian, który zaczął wystawać spod wyrwy po osłonie nad wejściem do budy... Jest taki zadowolony, że zupełnie zapomniał o swoim byłym boksie. Nawet tam nie podchodzi w obawie, że może znów będzie musiał tam mieszkać. Za każdym razem po spacerze staje w pół drogi i patrzy gdzie paluchem mu pokazuję drogę jednak do jego nowego boksu. Leci uśmiechnięty i kładzie się przed budą.
Bałam się, że będzie strasznie darł koty z sąsiadem Demonem, ale ma go w nosie. Nic go sąsiad nie obchodzi, no prawie w ogóle. Z dwa razy na siebie nawrzeszczeli i jest spokój.

Czemu ta zmiana?! Bo idą zimne dni, a Lolek nie jest długofutrzasty, poza tym ma swoje lata i należy mu się. Poza tym przybył nam na zimę duży lokator, a Lolka buda jest największa.
Jak widać Lolkowi ta zmiana akurat odpowiada, więc wszystko się zgadza.

PS.
Wpłata dotarła. Dziękuję.

Posted

zapraszam na bazarek książkowy [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/235018-Ksi%C4%85%C5%BCki-krymina%C5%82y-do16-11-2012"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235018-Ksi%C4%85%C5%BCki-krymina%C5%82y-do16-11-2012[/URL]

Posted

Jeśli to boks obok Demona to zdecydowanie cieplejszy,osłonięty od wiatru ,z budą na podeście,będzie tam Lolkowi dobrze...choć pewnie trochę dalej od widoków na staw i łąkę sąsiadów...najważniejsze,że Lolek zadowolony:lol: