Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lolek chodzi z nami na coraz dłuższe spacery i bardzo go to cieszy. Kiedyś dochodził najdalej tylko do rowu i zaraz wracał do kojca, a teraz potrafi lecieć z nami na łąki i wracać razem z nami. Bardzo mnie to cieszy. Jego tym bardziej :)

Posted

piescofajnyjest napisał(a):
sluchajcie....wracajac do ogloszen...to ktora gazeta by byla dobra????? musicie mi pomoc, bo ja z wypadlam z wybiegu troszke....

Naprawdę nie wiem...

Posted

Olgo,a może zamieścić ogłoszenie Lolusia w pismach ezoterycznych, "Czwarty Wymiar" i "Nieznany Świat"?

Zamieszczają tam swoje anonse Fundacja VIVA oraz Przystań "Ocalenie" w Tychach... czytają takie pisma osoby o specyficznej wrażliwości...pnadto pisma te patronują szkoleniom dotyczącym nauki rozmowy ze zwierzętami...może to dobry pomysł.Ja bym spróbowała...

Posted

O,no to zapraszamy do Łowicza...i do Lolusia:lol:

A teraz śpieszę donieść,że nasze psiaki otrzymały kolejną karmę:
3x10kg Chapi od p.Oli z Łowicza oraz 10 kg karmy Chapi od p.Zbigniewa z Łowicza.Razem 40 kg karmy suchej.
BARDZO DZIĘKUJEMY!!!
:lol:

Umilki, niedługo dostarczymy...

Posted

Wpłynęły pieniążki od Psacofajnyjest - 200 zł.

Dziś psiaki miały gości :) Polatały sobie po łące w innym towarzystwie niż moje.
Romka i Olivin przywiozły karmę dla Lolka i Kuby: 40 kg Chappi. Dziękujemy

Posted

Lolkowi potrzebne będą krople lub obroża przeciwkleszczowa.
Poza tym najwyższy czas na szczepienie przeciw wściekliźnie, więc w tym tygodniu Lolka czeka wizyta u weta.