Marycha35 Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Loluchna, buzi w uszka:) Smok to z posagiem;) Quote
UMilki Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Dotarła wpłata od Psacofajny jest - 200zł. Dziękuję A Loluś to pieszczoch straszny. Tylko się troszkę chyba tego wstydzi, bo udaje, że go to wcale nie wzrusza. Ale mruczy pod nosem, gdy drapię go za uchem. I wywala się do góry kołami, ale tylko wtedy, gdy nikt nie widzi ;) i taki jest zadowolony. Nadstawia a to jeden bok ,a to drugi. Śmieszny ten Lolek. Trochę nie rozumie po co jest szczotkowanie i wciąż ogląda się za szczotką. Ciężko go wyczesać, gdy tak się chłopak ciągle ogląda. Quote
piescofajnyjest Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 nawet nie macie pojecia, jak bym tego naszego Lolka wydrapala i wyczochrala......:shake: Quote
Romka Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 (edited) [quote name='UMilki']Dotarła wpłata od Psacofajny jest - 200zł. Dziękuję A Loluś to pieszczoch straszny. Tylko się troszkę chyba tego wstydzi, bo udaje, że go to wcale nie wzrusza. Ale mruczy pod nosem, gdy drapię go za uchem. I wywala się do góry kołami, ale tylko wtedy, gdy nikt nie widzi ;) i taki jest zadowolony. Nadstawia a to jeden bok ,a to drugi. Śmieszny ten Lolek. Trochę nie rozumie po co jest szczotkowanie i wciąż ogląda się za szczotką. Ciężko go wyczesać, gdy tak się chłopak ciągle ogląda. Bardzo dziękujemy:multi: za wpłatę na czerwiec, już dopisuję do konta Lolusia:lol: Post pierwszy uaktualniony;) Edited June 26, 2012 by Romka Quote
piescofajnyjest Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 :0 bardzo prosze :))) zeby tylko Loluchna byl szczesliwy:))) Quote
Marycha35 Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Loluchna z taka EKIPKĄ nie zginie:) A tu prośba: [quote name='Bonsai']Ja dziś przyszłam z prośbą... Często robię zdjęcia psom, które szukają domów. Teraz staram się o stypendium, żeby móc dalej pomagać, robiąc bezdomnym psom zdjęcia, tak jak robiłam do tej pory. Potrzebuję jednak sprzętu, który pozwoli mi na zrobienie jeszcze lepszych zdjęć, a także planuję szkolenia dla wolontariuszy dotyczące fotografowania psów do ogłoszeń. Moi rywale proszą o laptopy, kursy tańca w Brazylii... Spójrzcie proszę na moją aplikację i sami zadecydujcie, czy warta jest wsparcia. Proszę o głos - szczegóły w moim podpisie - wątek: http://www.dogomania.pl/forum/threads/228677. Quote
Romka Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 I mamy kolejne wpłaty na konto Lolusia: 28.06 p.Jan S-K z W-wy 30zł za czerwiec Stan konta na dzień 28.06 wynosi 507,39zł:loveu: 29.06 Romka 100zł deklaracje stałe sierpień,wrzesień Stan konta na dzień 29.06 wynosi 607,39zł:loveu: BARDZO DZIĘKUJEMY!:lol: Post pierwszy uaktualniony.:lol: Dziękujemy też p.Zbyszkowi z Łowicza za 20kg karmy Chapi i Peedigree dla Lolusia i Kuby.DZIĘKUJEMY BARDZO!:lol::lol: UMilki dostarczę karmę przy najbliższej okazji. Co tam u chłopaka? Quote
Marycha35 Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 piescofajnyjest napisał(a):juz zaglosowane:))) Dzięki serdeczne:) Quote
Romka Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 Poszedł przelew za hotelik Lolusia za lipiec...:lol: UMilki,potwierdź proszę na wątku. Stan konta na dzień 02.07 wynosi 257,39zł:lol: Quote
UMilki Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Na konto nic jeszcze nie weszło, ale jak tylko przyjdzie to dam znać. Znów mi się robota w rękach pali, a miałam pisać wcześniej... Lolek odrobaczony. Koszt 15 zł (trzy tabletki). Proszę to dopisać do rachunku na miesiąc przyszły, żeby nie robić niepotrzebnie zamieszania w kolejnych przelewach. Lolusiek ma się dobrze. Robi wielkie wykopki u siebie w poszukiwaniu zimnej gleby. A ja codziennie przychodzę z łopatą i naprawiam. Taka nasza zabawa. Lolek bardzo lubi wodę. Tylko wyjdzie z boksu natychmiast leci do stawu. Nie dziwię się, bo upały dają się wszystkim we znaki. Poza tym zaczepia Milkę do wspólnej zabawy, czasem Laskę (ale ona nie lubi się bawić z psami - może to przez nogi?!). Razem z Kubą obsikują wszystkie krzaki i robią obluk okolicy. Kto był, gdzie poszedł. W każdym bądź razie zawsze blisko kojca. I wystarczy go zawołać, a leci do siebie. Lubi pieszczoty. Lubi być głaskany, drapany. Tylko inne psy jakby mu wtedy przeszkadzały. Zaraz na nie szczeka. Generalnie nie ma z nim żadnych problemów. Pies stróż. Zawsze jako pierwszy informuje, że coś się dzieje. I dobrze. Quote
piescofajnyjest Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 a moze Laska zazdrosna o Milke???:eviltong: Quote
Romka Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 [quote name='Romka']Poszedł przelew za hotelik Lolusia za lipiec...:lol: UMilki,potwierdź proszę na wątku. Stan konta na dzień 02.07 wynosi 257,39zł:lol: Wczoraj nasze psiaki:Rafik,Kuba i Lolek otrzymały od p.Wioletty Ch.150zł.DZIĘKUJĘ BARDZO!:multi::multi:Kwotę podzieliłam równo pomiędzy nasze 3 psiaki.Lolek otrzymał 50zł Stan konta na dzień 3.07.2012 wynosi 307,39zł DZIĘKUJEMY BARDZO!:lol: Post pierwszy uaktualniony Quote
Romka Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 [quote name='Romka']Wczoraj nasze psiaki:Rafik,Kuba i Lolek otrzymały od p.Wioletty Ch.150zł.DZIĘKUJĘ BARDZO!:multi::multi:Kwotę podzieliłam równo pomiędzy nasze 3 psiaki.Lolek otrzymał 50zł Stan konta na dzień 3.07.2012 wynosi 307,39zł DZIĘKUJEMY BARDZO!:lol: Post pierwszy uaktualniony I mamy kolejny prezent dla naszych psiaków...w dniu 4.07 p.Aleksandra z Rzeszowa podarowała naszym psiakom 100zł.Dziękujemy bardzo!:multi::multi: Kwotę podzieliłam pomiędzy 3 nasze psiaki w następujący sposób:40zł Loluś,30zł Rafik,30zł Kuba. Stan konta Lolusia na dzień 5.07 wynosi 347,39zł:loveu: Pierwszy post już aktualizuję.;) Quote
piescofajnyjest Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 czesc Loluchna:0 ale Ty masz kasy!!!!????:eviltong: Quote
Marycha35 Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 He, he, jego akcje rosną;) A co Loluchna twierdzi na temat upałów????? Quote
UMilki Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 [quote name='Marycha35']He, he, jego akcje rosną;) A co Loluchna twierdzi na temat upałów?????[/QUOTE] Doły sobie wykopał, macza kuper w stawie, chowa się w cieniu drzew, więc raczej nie może narzekać :) Dziękuję za wpłatę od Pani Joli P. w wysokości 100 zł. Cytuję: "Dla Lolusia u Milki za okres od 18 Lipca do 18 Grudnia ( 5 miesięcy po 20 zł). Pozdrawiam i mizianka dla naszego lowelasa" Mizianie dostarczane jest codziennie :D Dziękuję również za karę, którą wręczyła mi Romka z Olivin: dwa wory po 10 kg i 7 puszek. Lolek podzieli się z Kubą :) Quote
Marycha35 Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Z taką ekipką nie zginie, brawo Ludkowie:) A tu coś na osłodę życia i oka, wylookałam na innym wątku, cudne;) Quote
Olivin Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Lolek wygląda świetnie, odrzucił strach przed wyjściem z kojca. Jest radosny, biega swobodnie i wchodzi do wody :lol: Widać, że czuje się UMilki dobrze i bezpiecznie :lol: Byłyśmy z Romką na spacerze z psami ;) Kilka fotek z wczorajszego spaceru: a tu samowolka - był bardzo ciekawy co tam słychać u sąsiadów ;) Obwąchał i grzecznie wrócił: Quote
UBOCZE Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Fotki naszego kochanego seniora na FB przeniesione...:loveu::loveu::loveu: Cudnie, że się już nie boi!!!:multi: Quote
Recommended Posts