Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dotarła wpłata od Psacofajny jest - 200zł. Dziękuję

A Loluś to pieszczoch straszny. Tylko się troszkę chyba tego wstydzi, bo udaje, że go to wcale nie wzrusza. Ale mruczy pod nosem, gdy drapię go za uchem. I wywala się do góry kołami, ale tylko wtedy, gdy nikt nie widzi ;) i taki jest zadowolony. Nadstawia a to jeden bok ,a to drugi. Śmieszny ten Lolek.
Trochę nie rozumie po co jest szczotkowanie i wciąż ogląda się za szczotką. Ciężko go wyczesać, gdy tak się chłopak ciągle ogląda.

Posted (edited)

[quote name='UMilki']Dotarła wpłata od Psacofajny jest - 200zł. Dziękuję

A Loluś to pieszczoch straszny. Tylko się troszkę chyba tego wstydzi, bo udaje, że go to wcale nie wzrusza. Ale mruczy pod nosem, gdy drapię go za uchem. I wywala się do góry kołami, ale tylko wtedy, gdy nikt nie widzi ;) i taki jest zadowolony. Nadstawia a to jeden bok ,a to drugi. Śmieszny ten Lolek.
Trochę nie rozumie po co jest szczotkowanie i wciąż ogląda się za szczotką. Ciężko go wyczesać, gdy tak się chłopak ciągle ogląda.

Bardzo dziękujemy:multi: za wpłatę na czerwiec, już dopisuję do konta Lolusia:lol:
Post pierwszy uaktualniony;)

Edited by Romka
Posted

Loluchna z taka EKIPKĄ nie zginie:)
A tu prośba:
[quote name='Bonsai']Ja dziś przyszłam z prośbą... Często robię zdjęcia psom, które szukają domów. Teraz staram się o stypendium, żeby móc dalej pomagać, robiąc bezdomnym psom zdjęcia, tak jak robiłam do tej pory. Potrzebuję jednak sprzętu, który pozwoli mi na zrobienie jeszcze lepszych zdjęć, a także planuję szkolenia dla wolontariuszy dotyczące fotografowania psów do ogłoszeń. Moi rywale proszą o laptopy, kursy tańca w Brazylii... Spójrzcie proszę na moją aplikację i sami zadecydujcie, czy warta jest wsparcia.

Proszę o głos - szczegóły w moim podpisie - wątek: http://www.dogomania.pl/forum/threads/228677.

Posted

I mamy kolejne wpłaty na konto Lolusia:
28.06 p.Jan S-K z W-wy 30zł za czerwiec
Stan konta na dzień 28.06 wynosi 507,39zł:loveu:
29.06 Romka 100zł deklaracje stałe sierpień,wrzesień
Stan konta na dzień 29.06 wynosi 607,39zł
:loveu:

BARDZO DZIĘKUJEMY!:lol: Post pierwszy uaktualniony.:lol:

Dziękujemy też p.Zbyszkowi z Łowicza za 20kg karmy Chapi i Peedigree dla Lolusia i Kuby.DZIĘKUJEMY BARDZO!:lol::lol:
UMilki dostarczę karmę przy najbliższej okazji.

Co tam u chłopaka?

Posted

Poszedł przelew za hotelik Lolusia za lipiec...:lol:
UMilki,potwierdź proszę na wątku.
Stan konta na dzień 02.07 wynosi 257,39zł:lol:

Posted

Na konto nic jeszcze nie weszło, ale jak tylko przyjdzie to dam znać.

Znów mi się robota w rękach pali, a miałam pisać wcześniej...
Lolek odrobaczony. Koszt 15 zł (trzy tabletki). Proszę to dopisać do rachunku na miesiąc przyszły, żeby nie robić niepotrzebnie zamieszania w kolejnych przelewach.

Lolusiek ma się dobrze. Robi wielkie wykopki u siebie w poszukiwaniu zimnej gleby. A ja codziennie przychodzę z łopatą i naprawiam. Taka nasza zabawa.
Lolek bardzo lubi wodę. Tylko wyjdzie z boksu natychmiast leci do stawu. Nie dziwię się, bo upały dają się wszystkim we znaki. Poza tym zaczepia Milkę do wspólnej zabawy, czasem Laskę (ale ona nie lubi się bawić z psami - może to przez nogi?!). Razem z Kubą obsikują wszystkie krzaki i robią obluk okolicy. Kto był, gdzie poszedł. W każdym bądź razie zawsze blisko kojca. I wystarczy go zawołać, a leci do siebie.
Lubi pieszczoty. Lubi być głaskany, drapany. Tylko inne psy jakby mu wtedy przeszkadzały. Zaraz na nie szczeka.
Generalnie nie ma z nim żadnych problemów. Pies stróż. Zawsze jako pierwszy informuje, że coś się dzieje. I dobrze.

Posted

[quote name='Romka']Poszedł przelew za hotelik Lolusia za lipiec...:lol:
UMilki,potwierdź proszę na wątku.
Stan konta na dzień 02.07 wynosi 257,39zł:lol:

Wczoraj nasze psiaki:Rafik,Kuba i Lolek otrzymały od p.Wioletty Ch.150zł.DZIĘKUJĘ BARDZO!:multi::multi:Kwotę podzieliłam równo pomiędzy nasze 3 psiaki.Lolek otrzymał 50zł
Stan konta na dzień 3.07.2012 wynosi 307,39zł
DZIĘKUJEMY BARDZO!:lol:
Post pierwszy uaktualniony

Posted

[quote name='Romka']Wczoraj nasze psiaki:Rafik,Kuba i Lolek otrzymały od p.Wioletty Ch.150zł.DZIĘKUJĘ BARDZO!:multi::multi:Kwotę podzieliłam równo pomiędzy nasze 3 psiaki.Lolek otrzymał 50zł
Stan konta na dzień 3.07.2012 wynosi 307,39zł
DZIĘKUJEMY BARDZO!:lol:
Post pierwszy uaktualniony
I mamy kolejny prezent dla naszych psiaków...w dniu 4.07 p.Aleksandra z Rzeszowa podarowała naszym psiakom 100zł.Dziękujemy bardzo!:multi::multi: Kwotę podzieliłam pomiędzy 3 nasze psiaki w następujący sposób:40zł Loluś,30zł Rafik,30zł Kuba.
Stan konta Lolusia na dzień 5.07 wynosi 347,39zł:loveu:

Pierwszy post już aktualizuję.;)

Posted

[quote name='Marycha35']He, he, jego akcje rosną;) A co Loluchna twierdzi na temat upałów?????[/QUOTE]

Doły sobie wykopał, macza kuper w stawie, chowa się w cieniu drzew, więc raczej nie może narzekać :)

Dziękuję za wpłatę od Pani Joli P. w wysokości 100 zł. Cytuję: "Dla Lolusia u Milki za okres od 18 Lipca do 18 Grudnia ( 5 miesięcy po 20 zł). Pozdrawiam i mizianka dla naszego lowelasa" Mizianie dostarczane jest codziennie :D

Dziękuję również za karę, którą wręczyła mi Romka z Olivin: dwa wory po 10 kg i 7 puszek. Lolek podzieli się z Kubą :)

Posted

Lolek wygląda świetnie, odrzucił strach przed wyjściem z kojca. Jest radosny, biega swobodnie i wchodzi do wody :lol: Widać, że czuje się UMilki dobrze i bezpiecznie :lol: Byłyśmy z Romką na spacerze z psami ;)
Kilka fotek z wczorajszego spaceru:

a tu samowolka - był bardzo ciekawy co tam słychać u sąsiadów ;) Obwąchał i grzecznie wrócił: