Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Loluś odżywa i próbuje pokazać Kubie i Antkowi,że on nie jest gorszy.Na spacer jednak nie chcę wychodzić daleko,woli biegać obok kojca.Przed smyczą najwyraźniej ucieka.Kiedy oddalamy się od kojca,co chwila ogląda się i nie chce odchodzić zbyt daleko.Ale na spacerku,był chyba zadowolony. Lolusia,trzeba rozruszać i...domek mu znaleźć stały jak najszybciej.:lol:

Posted

Na konto Lolusia wpłynęły następujące kwoty:
p.Konstanty z Bytowa deklaracja stała za marzec -20zł
p.Beata K.z Warszawy deklaracja stała za kwiecień,maj -20zł
Zofija -deklaracja jednorazowa 15zł
Romka deklaracja stała za marzec i kwiecień 100zł
p.Krzysztof z Łowicza deklaracja jednorazowa 50zł
Na koncie Lolusia jest w tej chwili :340zł

Wszystkim bardzo serdecznie dziękujemy!:loveu::loveu::loveu:

Posted

Loluś wychodzi z kojca, ale sam, bez mojej asysty. Cieszy się, wita, potem leci obsikać kilka krzaczków, załatwić grubszą sprawę i pędem do kojca. Wczoraj wyjątkowo udało mi się wyciągnąć go na łąkę. Akurat ciągałam gałęzie, więc nie czuł się przywoływany konkretnie do mnie i w związku z tym poczuł jakąś swobodę i biegał po tej łące zadowolony, obwąchał tachaną gałąź, zajrzał do kompostownika i nagle stwierdził, że już wystarczy. Zawrócił i pogalopował do siebie.
Za to jak już w tym kojcu siedzi to na każdego biegającego psa szczeka, wścieka się. Zazdrosny?!
Nadal dość nieufny.

Posted

UMilki napisał(a):
Doszła do mnie wpłata od Olgi W. w wysokości 200 zł

To pewnie piescofajnyjest pamiętał o Lolusiu...dziękujemy bardzo!:loveu::loveu::loveu:Już zapisuję...;)

Posted

UMilki napisał(a):
Loluś wychodzi z kojca, ale sam, bez mojej asysty. Cieszy się, wita, potem leci obsikać kilka krzaczków, załatwić grubszą sprawę i pędem do kojca. Wczoraj wyjątkowo udało mi się wyciągnąć go na łąkę. Akurat ciągałam gałęzie, więc nie czuł się przywoływany konkretnie do mnie i w związku z tym poczuł jakąś swobodę i biegał po tej łące zadowolony, obwąchał tachaną gałąź, zajrzał do kompostownika i nagle stwierdził, że już wystarczy. Zawrócił i pogalopował do siebie.
Za to jak już w tym kojcu siedzi to na każdego biegającego psa szczeka, wścieka się. Zazdrosny?!
Nadal dość nieufny.

Ale pierwsze koty za płoty jak widać...bardzo fajnie...:lol:

Posted

UMilki napisał(a):
Nadal dość nieufny.

Dziękuję za wieści!!! :lol::lol::lol: A można prosić o wklejenie tej informacji na FB? Ja oczywiscie potem będę dalej wklejał, ale gdy raz na jakiś czas pojawi się takie info z pierwszej ręki, to bardzo uwiarygadnia wydarzenie i wszyscy się cieszą, że Loluś w dobrych rękach. Pozdrawiam Najserdecznej z głaskaniem dla psiaków!:loveu:

Posted

UBOCZE napisał(a):
Dziękuję za wieści!!! :lol::lol::lol: A można prosić o wklejenie tej informacji na FB? Ja oczywiscie potem będę dalej wklejał, ale gdy raz na jakiś czas pojawi się takie info z pierwszej ręki, to bardzo uwiarygadnia wydarzenie i wszyscy się cieszą, że Loluś w dobrych rękach. Pozdrawiam Najserdecznej z głaskaniem dla psiaków!:loveu:

Wrzucę, wrzucę. Do FB jeszcze dziś nie doszłam :)

Posted

[quote name='UMilki']Doszła do mnie wpłata od Olgi W. w wysokości 200 zł
No to na koncie Lolusia jest w tej chwili 540zł.Bardzo dziękujemy!:loveu:

Posted

Marycha35 napisał(a):
A jak dziś Loluchna się miewa? Opala się;)?

Opalał się :cool1: Dziś wszystkie psiaki z hoteliku UMilki biegały po wiosennych polach :lol: Oczywiście Romka ma zdjęcia :lol:

Posted

Marycha35 napisał(a):
He, he, dobrze jest:) To czekamy na fotki opalonego smoczka;)

Jestem Lolek - mrugam okiem:;)
Czy ja piesem, czy ja smokiem?:roll:
Prześlę wkrótce Wam ukłony,:lol:
Gdy już będę opalony...:loveu: