Romka Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 DEKLARACJE STAŁE MIESIĘCZNE NA POBYT LOLUSIA W HOTELIKU UMilki: Romka-50zł, piescofajnyjest-200zł Łącznie:250zł Brakuje 100zł Quote
piescofajnyjest Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 to bedzie praca zbiorowa...te 200zl :) Babcie tak przycisnelam, ze z emerytury wyskoczyla!!! i dwoch kuzynow tez wyskoczylo z kaski:) ja bede placic, a potem z nich sciagac haracz Quote
Romka Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 A Loluś,jak uda nam się zebrać brakująca kwotę będzie w tym hoteliku: http://umilki.pl/viewpage.php?page_id=4 ...w hoteliku tym są także:Antoś,Kora i Laseczka z mojego podpisu oraz Kuba.Wszystkie psiaki są super łagodne,tak jak Loluś.Antek był nawet współtowarzyszem Lolusia w boksie.I on się doczekał zmiany losu...mam nadzieję! Quote
Romka Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 piescofajnyjest napisał(a):to bedzie praca zbiorowa...te 200zl :) Babcie tak przycisnelam, ze z emerytury wyskoczyla!!! i dwoch kuzynow tez wyskoczylo z kaski:) ja bede placic, a potem z nich sciagac haracz Podziękowania dla całej rodzinki.:loveu::loveu: Quote
piescofajnyjest Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 no i co tu taka cisza??? kto jeszcze daje na Lolka??? nie wstydzic sie....kazda kwota jest dobra:) Quote
UBOCZE Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 piescofajnyjest napisał(a):no i co tu taka cisza??? kto jeszcze daje na Lolka??? nie wstydzic sie....kazda kwota jest dobra:) Sam chętnie dałbym, ale tu na dogomanii jestem przedeklarowany (składki na dobre kilka psiaków w hotelikach) Jeszcze dziś dam wieść na FB. Gdy już tak mało brakuje, jestem dobrej myśli.;) Quote
piescofajnyjest Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 ja wiem....sama jestem przedeklarowana;((( cholera..... Quote
UBOCZE Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 piescofajnyjest napisał(a):ja wiem....sama jestem przedeklarowana;((( cholera..... Już wysłałem info na FB!!! Quote
piescofajnyjest Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 tam byla taka jedna dziewczyna, ktora juz pare razy zaczynala temat z hotelikiem..... Quote
piescofajnyjest Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 juz ja znalazlam i do niej napisalam:) Quote
UBOCZE Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Podnoszę Lolusia!!! Brakuje sto złotych miesięcznych deklaracji!!! Quote
piescofajnyjest Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 ta dziewczyna z fb daje 10zl miesiecznie;))) Quote
Olivin Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Super! Dziękujemy serdecznie :lol: Brakuje tylko 90 zł stałych deklaracji miesięcznych na hotelik Lolusia Quote
Romka Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 DEKLARACJE STAŁE MIESIĘCZNE NA POBYT LOLUSIA W HOTELIKU UMilki: Romka-50zł, piescofajnyjest-200zł dziewczyna z FB 10zł Łącznie:260zł Brakuje 90zł deklaracji...słyszałam o następnej;) Bardzo dziękujemy!:lol: Quote
UBOCZE Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Z FB są deklaracje: Marty z FB - 10 zł. i też Beaty K. z 10 zł. (płatna do 10 kazdego miesiąca).[FONT=Arial Black]Czyli brakuje 80 zł.[/FONT] Jogolcia oferuje 50 zł. miesięcznie do lipca i pyta możliwość płacenai przez pay pal ( podobnie jak pisecofajnyjest). Są też dwie inne deklaracje - jednorazowe. Mam nadzieję, że pay pal będzie możliwy.;) Quote
UBOCZE Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 I kolejna deklaracja z FB: Monika B. - 10 zł. miesięcznie. Lolusiowi do szczęścia zostało już tylko 70 zł. deklaracji!!! Quote
piescofajnyjest Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 wlasnie przeczytalam, ze Slimak odszedl za TM :((( zabierajmy szybko Lolka!!!!! Quote
UBOCZE Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 piescofajnyjest napisał(a):wlasnie przeczytalam, ze Slimak odszedl za TM :((( zabierajmy szybko Lolka!!!!! Szkoda Ślimaczka...:-(:-(:-( A to wieści o Lolku dzisiejsze. Donata napisał(a):No cóz nie jest najgorzej ale lepiej mu sie egzystowało z Linką i Heką ; innymi słowy w damskim towarzystwie. Frodo jest liderem teraz w boksie, to silna osobowość i Lolek czuje się trochę tym nowym towarzyszem niedoli przytłoczony. Rozmawiałam z pracownikiem schroniska i to samo potwierdzł. Osobiście uważam że dla Lolka zalecana byłaby jednak zmiana na bardziej spokojne damskie współlokatorki, ewentualnie jakiś łagodniejszy charakter kolegi. Loluś swoim zwyczajem pomyszkował po dziedzińcu ale widać było , że był spięty i niespokojny; śpieszył się bardzo do powrotu do swojego boksu. Innymi razy bardziej mu się podobało i dłużej takie węszenie po dziedzińcu . Nastepnym razem jak będę w schronisku ( skoro już Frodo - jego kumpel pozwoilił sobie wyjść na spacer) dołożę starań żeby i nasz Lolek dał się zaprosic na zimowy spacer poza schronem. Też chciałbym, żeby udało mu się jak najszybciej opuścić schronisko.... Quote
UBOCZE Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 [FONT=Arial Black]Lolusiowi brakuje 70 zł. miesięcznych deklaracji!!![/FONT] Quote
UBOCZE Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 I mamy kolejną miesięczną deklarację!:multi: Tym razem w wysokości 30 zł. od Pani Marzeny S.-K. z FB!:lol::lol::lol: [FONT=Arial Black]LOLUSIOWI brakuje już tylko 40 zł. deklaracji miesięcznych!!![/FONT] Quote
UBOCZE Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 I mamy kolejną deklarację miesięczną z FB od Pana Konstantego G. - 20 zł.:multi: [FONT=Arial Black]Brakuje już tylko 20 zł. miesięcznie![/FONT] Quote
UBOCZE Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 [FONT=Arial Black]Już jest pełna suma, bo Jogolcia deklaruje 20 zł. miesięcznie do końca roku!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi:[/FONT] Quote
piescofajnyjest Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 hurrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaa:) Quote
Recommended Posts