Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

piescofajnyjest napisał(a):
to bedzie praca zbiorowa...te 200zl :) Babcie tak przycisnelam, ze z emerytury wyskoczyla!!! i dwoch kuzynow tez wyskoczylo z kaski:)
ja bede placic, a potem z nich sciagac haracz

Podziękowania dla całej rodzinki.:loveu::loveu:

Posted

no i co tu taka cisza??? kto jeszcze daje na Lolka???
nie wstydzic sie....kazda kwota jest dobra:)

Sam chętnie dałbym, ale tu na dogomanii jestem przedeklarowany (składki na dobre kilka psiaków w hotelikach)
Jeszcze dziś dam wieść na FB. Gdy już tak mało brakuje, jestem dobrej myśli.;)

Posted

DEKLARACJE STAŁE MIESIĘCZNE NA POBYT LOLUSIA W HOTELIKU UMilki:
Romka-50zł,
piescofajnyjest-200zł
dziewczyna z FB 10zł
Łącznie:260zł
Brakuje 90zł deklaracji...słyszałam o następnej;)
Bardzo dziękujemy!:lol:

Posted

Z FB są deklaracje: Marty z FB - 10 zł. i też Beaty K. z 10 zł. (płatna do 10 kazdego miesiąca).[FONT=Arial Black]Czyli brakuje 80 zł.[/FONT]
Jogolcia oferuje 50 zł. miesięcznie do lipca i pyta możliwość płacenai przez pay pal ( podobnie jak pisecofajnyjest). Są też dwie inne deklaracje - jednorazowe.

Mam nadzieję, że pay pal będzie możliwy.;)

Posted

wlasnie przeczytalam, ze Slimak odszedl za TM :(((
zabierajmy szybko Lolka!!!!!

Szkoda Ślimaczka...:-(:-(:-(

A to wieści o Lolku dzisiejsze.

Donata napisał(a):
No cóz nie jest najgorzej ale lepiej mu sie egzystowało z Linką i Heką ; innymi słowy w damskim towarzystwie.

Frodo jest liderem teraz w boksie, to silna osobowość i Lolek czuje się trochę tym nowym towarzyszem niedoli przytłoczony.
Rozmawiałam z pracownikiem schroniska i to samo potwierdzł. Osobiście uważam że dla Lolka zalecana byłaby jednak zmiana na bardziej spokojne damskie współlokatorki, ewentualnie jakiś łagodniejszy charakter kolegi.

Loluś swoim zwyczajem pomyszkował po dziedzińcu ale widać było , że był spięty i niespokojny; śpieszył się bardzo do powrotu do swojego boksu. Innymi razy bardziej mu się podobało i dłużej takie węszenie po dziedzińcu .

Nastepnym razem jak będę w schronisku ( skoro już Frodo - jego kumpel pozwoilił sobie wyjść na spacer) dołożę starań żeby i nasz Lolek dał się zaprosic na zimowy spacer poza schronem.

Też chciałbym, żeby udało mu się jak najszybciej opuścić schronisko....

Posted

I mamy kolejną miesięczną deklarację!:multi: Tym razem w wysokości 30 zł. od Pani Marzeny S.-K. z FB!:lol::lol::lol:

[FONT=Arial Black]LOLUSIOWI brakuje już tylko 40 zł. deklaracji miesięcznych!!![/FONT]