Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial Black]Nadciągnęła zima sroga
Dla ratlerka i buldoga,
Cierpi w schronie też kundelek,
Szpic i collie, psiaków wiele...
Nie ma w boksie ten wygody,
[/FONT][FONT=Arial Black]Kogo już dopadły chłody...
Lolek szczeka: "Drodzy Ludzie!
Mam zapadnąć się w tej budzie???
Bardzo zimno!!! Przecie wiecie...
Roześlijcie mnie po necie!!!"[/FONT]

Posted

rita60 napisał(a):
Pokazuj swoj sliczny ale smutny pycholek piesku...

Pokazuj ten swój śliczny pycholek częściej na spacerach- bo Lolus ostatnio na nie nie wychodzi.

Posted

Donata napisał(a):
Pokazuj ten swój śliczny pycholek częściej na spacerach- bo Lolus ostatnio na nie nie wychodzi.

A może zamiast "hopać" wątek, by wasze towarzystwo zrobiło pakiety ogłoszeń dla psiaków ? Takie jak ja robię 50 portali ;)
Na dogo psy nie znajdują domków, jeśli już, to może 1 % z przypadku - tak zwanego ;)

Posted

Jest taka propozycja i to całkiem realna i w super hoteliku.Koszt takiego hoteliku to 350zł plus karma oczywiście.
CO O TYM SĄDZICIE?
Ja daję od siebie pierwsze 50zł.

Posted

piescofajnyjest napisał(a):
to ja daje 200zl :)

Czy jest to deklaracja jednorazowa czy też kwota kilku deklaracji stałych,np:4xpo 50zł lub 10x po 20zł?Moje 50zł to deklaracja stała miesięczna.Tyle będę przekazywać co miesiąc na konto Lolusia.:lol:

Posted

[quote name='piescofajnyjest']dobrze mnie zrozumialas.....bo juz spac nie moge przez Lolka naszego.......:)
Ja bardzo,bardzo się cieszę:lol::lol::lol: ale Loluś może być w hoteliku bardzo długo czy wzięłaś to pod uwagę?To jest tak duża kwota,że aż mnie zatkało ze szczęścia,dlatego tak drążę...

Posted

wszystko wzielam pod uwage.....nawet to, ze mnie maz wywali z chalupy prawdopodobnie;)

Bardzo Ci dziękuję! :lol:W tej sytuacji Lolusiowi brakuje już tylko 100zł deklaracji stałych miesięcznych.NIEPRAWDOPODOBNE!:multi:

Posted

wszystko wzielam pod uwage.....nawet to, ze mnie maz wywali z chalupy prawdopodobnie;)

O rety!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ale ten piesfajnyjest!!!:loveu::loveu::loveu: