piescofajnyjest Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 i jeszcze raz w gore!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
UBOCZE Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Mrozy nadchodzą straszne. Oj, Loluś, Loluś. Żeby ciepły dom Cię wreszcie wypatrzył... Quote
Donata Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 UBOCZE napisał(a):[IMG]http:// Mrozy nadchodzą straszne. Oj, Loluś, Loluś. Żeby ciepły dom Cię wreszcie wypatrzył... Cieplutki domek i serdeczny dla naszego pupila. Quote
UBOCZE Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 [FONT=Arial Black]Nadciągnęła zima sroga Dla ratlerka i buldoga, Cierpi w schronie też kundelek, Szpic i collie, psiaków wiele... Nie ma w boksie ten wygody, Kogo już dopadły chłody... Lolek szczeka: "Drodzy Ludzie! Mam zapadnąć się w tej budzie??? Bardzo zimno!!! Przecie wiecie... Roześlijcie mnie po necie!!!"...[/FONT] Quote
piescofajnyjest Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 pieknie powiedziane (napisane).....Lolus.... Quote
rita60 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Rozsyłamy piesku...tylko ludzie nie widzą twojego piękna i łagodnosci... Quote
Romka Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 UBOCZE napisał(a):Jak Loluś czuje się w nowej konfiguracji? W boskie Lolusia siedzi teraz Frodo,psiaki dogadują się ale Loluś na wszelki wypadek trzyma się z tyłu: Zauważyłam też w czwartek w schronisku,a psiaki właśnie jadły ciepłą kaszę z mięskiem,że przy jedzeniu Loluś ustępuje także Heli.Cóż jest najstarszy i pewnie najsłabszy w boksie więc woli nie prowokować awantur.Razem z Linką i Helą,Loluś czuł się dobrze.Pewnie dopóki w schronisku będzie takie przepełnienie jak teraz nic się nie zmieni w konfiguracji w boksach. Quote
Romka Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Dogo07,Rita 60,witajcie cioteczki na wątku Lolusia. :lol:Bardzo się cieszę. :lol:Psiak siedzi już 7 lat w schronisku,traktuje jej jak swój dom.Koniecznie domu mu trzeba.KONIECZNIE! Quote
rita60 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Oj koniecznie cioteczko,jest taki zwyczajny,ale...niezwyczajny,kochany psiak. Quote
sylwiaso Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Nadzwyczajnyyyyy................................!!!! Quote
UBOCZE Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Loluś w nowej boksowej konfiguracji przeniesiony na FB. Może jednak da radę coś zrobić, żeby wróciło do stanu poprzedniego? :roll: Jeśli siła wyższa, to trudno. A najlepiej byłoby, gdyby żaden boks nie był Lolkowi potrzebny. Dlatego rozsyłam na FB Lolusia, jak tylko mogę... Quote
Romka Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 UBOCZE napisał(a):Loluś w nowej boksowej konfiguracji przeniesiony na FB. Może jednak da radę coś zrobić, żeby wróciło do stanu poprzedniego? :roll: Jeśli siła wyższa, to trudno. A najlepiej byłoby, gdyby żaden boks nie był Lolkowi potrzebny. Dlatego rozsyłam na FB Lolusia, jak tylko mogę... Ubocze,zobaczymy co da się zrobić...zapytam w poniedziałek w schronisku. Quote
piescofajnyjest Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 strasznie mi Lolek zapadl w serce......... Quote
UBOCZE Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Mnie też. Trzymam kciuki za Lolusia, żeby udało się go przenieść. I oczywiście, żeby zima nie dawała mu tak w kość, podobnie zresztą, jak innym schroniskowym psiakom... Quote
rita60 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 piescofajnyjest napisał(a):Lolek, slodkich snow:) No co ty cioteczko,dopiero wstał;) Quote
piescofajnyjest Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 :) oj tam....to taka drzemka po sniadanku;) Quote
sylwiaso Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Dzień dobry Loluńku!Ściskamy Cię mocno! Quote
rita60 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 sylwiaso napisał(a):Dzień dobry Loluńku!Ściskamy Cię mocno! Bardzo mocno... Quote
UBOCZE Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Boję się, że Loluś zanurzy się w jakąś czarną depresję. Ostatnio wiele rzeczy sprzysięgło się przeciw niemu: i spaceru dawno już nie było, i towarzystwo w boksie znacznie gorsze, i mrozy dają w kość...:-(:-(:-( Quote
Recommended Posts