Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

UBOCZE napisał(a):
[IMG]http:// Mrozy nadchodzą straszne. Oj, Loluś, Loluś. Żeby ciepły dom Cię wreszcie wypatrzył...

Cieplutki domek i serdeczny dla naszego pupila.

Posted

[FONT=Arial Black]Nadciągnęła zima sroga
Dla ratlerka i buldoga,
Cierpi w schronie też kundelek,
Szpic i collie, psiaków wiele...
Nie ma w boksie ten wygody,
Kogo już dopadły chłody...
Lolek szczeka: "Drodzy Ludzie!
Mam zapadnąć się w tej budzie???
Bardzo zimno!!! Przecie wiecie...
Roześlijcie mnie po necie!!!"...[/FONT]

Posted

UBOCZE napisał(a):
Jak Loluś czuje się w nowej konfiguracji?

W boskie Lolusia siedzi teraz Frodo,psiaki dogadują się ale Loluś na wszelki wypadek trzyma się z tyłu:

Zauważyłam też w czwartek w schronisku,a psiaki właśnie jadły ciepłą kaszę z mięskiem,że przy jedzeniu Loluś ustępuje także Heli.Cóż jest najstarszy i pewnie najsłabszy w boksie więc woli nie prowokować awantur.Razem z Linką i Helą,Loluś czuł się dobrze.Pewnie dopóki w schronisku będzie takie przepełnienie jak teraz nic się nie zmieni w konfiguracji w boksach.

Posted

Dogo07,Rita 60,witajcie cioteczki na wątku Lolusia. :lol:Bardzo się cieszę. :lol:Psiak siedzi już 7 lat w schronisku,traktuje jej jak swój dom.Koniecznie domu mu trzeba.KONIECZNIE!

Posted

Loluś w nowej boksowej konfiguracji przeniesiony na FB. Może jednak da radę coś zrobić, żeby wróciło do stanu poprzedniego? :roll:
Jeśli siła wyższa, to trudno. A najlepiej byłoby, gdyby żaden boks nie był Lolkowi potrzebny. Dlatego rozsyłam na FB Lolusia, jak tylko mogę...

Posted

UBOCZE napisał(a):
Loluś w nowej boksowej konfiguracji przeniesiony na FB. Może jednak da radę coś zrobić, żeby wróciło do stanu poprzedniego? :roll:
Jeśli siła wyższa, to trudno. A najlepiej byłoby, gdyby żaden boks nie był Lolkowi potrzebny. Dlatego rozsyłam na FB Lolusia, jak tylko mogę...

Ubocze,zobaczymy co da się zrobić...zapytam w poniedziałek w schronisku.

Posted

Mnie też. Trzymam kciuki za Lolusia, żeby udało się go przenieść. I oczywiście, żeby zima nie dawała mu tak w kość, podobnie zresztą, jak innym schroniskowym psiakom...

Posted

Boję się, że Loluś zanurzy się w jakąś czarną depresję. Ostatnio wiele rzeczy sprzysięgło się przeciw niemu: i spaceru dawno już nie było, i towarzystwo w boksie znacznie gorsze, i mrozy dają w kość...:-(:-(:-(